CO.LAB Bingo -kilpailu edistää pienyritysviikkoa ja muita yritysuutisia

Bingokilpailu esittelee alueen pienyrityksiä

Yrityslaboratorio (CO.LAB) Chattanoogassa aloitti kansallisen pienyritysviikon maanantaina käynnistämällä Bingo-korttipelin, joka antaa onnekkaille pelaajille erilaisia ​​palkintoja paikallisilta kauppiailta, jos he vierailevat yrityksissä ja noudattavat yritysopasta.

Bingo-kilpailussa on mukana 25 paikallisesti omistamaa yritystä Chattanoogan alueella, ja ne, jotka vierailevat ja tekevät ostoksia paikallisissa yrityksissä toukokuun aikana, voivat täydentää Bingo-ruutunsa. Viidellä täytetyllä ruudulla voit osallistua palkintoarvontaan, joka arvotaan satunnaisesti 6. kesäkuuta. Ne, jotka täyttävät kaikki 25 ruutua, voivat saada 12 palkintoa.

Voit myös ansaita ylimääräisen osallistumisen julkaisemalla kuvan osallistuvassa yrityksessä Instagramissa ja merkitsemällä CO.LABin (@thecompanylab) ja yrityksen.

Bingo-kortin voi ladata osoitteesta colab.co/wp-content/uploads/2022/04/CO.LAB-2022-Small.-Business-Month-BINGO-1.pdf

ALV-linjamies kuolee Cheathamin piirikunnassa

Keskiviikkona 20. huhtikuuta TVA:n linjatyöntekijä Joe Brown kuoli TVA:n työmaalla Tennesseen keskustassa.

TVA:n tiedottaja Jim Hopson sanoi, että TVA tutkii edelleen kuolemantapausta Cheatham Countyssa selvittääkseen, mitä tapahtui.

“Tutkimme edelleen traagisen tapahtuman olosuhteita, emmekä kunnioita Brownin perhettä emme luovuta lisätietoja tällä hetkellä”, Hopson sanoi lausunnossaan maanantaina. “Keskitymme jatkamaan Mr. Brownin perheen ja hänen työtovereidensa tukemista tänä vaikeana aikana.

Hopsonin mukaan tutkinta on kesken.

Teollisuusindeksi laskee huhtikuussa

Yhdysvaltain valmistusaktiviteetti putosi yllättäen huhtikuussa alimmalle tasolle sitten vuoden 2020 tilausten, tuotannon ja työllisyyden kasvun heikkeneessä.

Supply Management Instituten tehtaan aktiivisuusmittari putosi viime kuussa 57,1:stä 55,4:ään, maanantaina julkaistujen tietojen mukaan. Yli 50 lukemat osoittavat laajentumista. Luku oli heikompi kuin kaikki yhtä lukuun ottamatta Bloombergin ekonomistitutkimuksen arvio, jonka mediaaniennuste oli 57,6.

Uusimmat tiedot korostavat pitkittyvien toimitusrajoitusten vaikutusta, joita pahentavat rajoittavat Covid-19-toimenpiteet Kiinassa. Sekä uusien tilausten että tuotannon mittasuhteet putosivat alimmilleen sitten toukokuun 2020, mutta pysyivät kasvua osoittavan kynnyksen yläpuolella.

Seitsemäntoista valmistusteollisuutta raportoi huhtikuussa kasvusta vaatteiden, koneiden ja muovien johtamana.

Toimittajien toimitusmittari nousi viiden kuukauden korkeimmalle, mikä osoitti pidemmät toimitusajat, koska tehtaita kummittelevat edelleen kuljetusten pullonkaulat ja viivästykset.

“Yhdysvaltain tuotantosektori on edelleen kysyntävetoisessa, toimitusketjun rajoittamassa ympäristössä”, Timothy Fiore, ISM:n Manufacturing Business Survey Committeen puheenjohtaja, sanoi lausunnossaan. “Huhtikuussa edistyminen hidastui työvoimapulaongelmien ratkaisemisessa toimitusketjun kaikilla tasoilla.”

Tuotantomateriaalien keskimääräiset läpimenoajat pidentyivät huhtikuussa ennätykselliseen 100 päivään. Investointilaitteiden toimitusajat nousivat 173 päivään, mikä vastaa korkeinta dataa vuodesta 1987, kun taas huolto-, korjaus- ja käyttötarvikkeiden toimitusajat nousivat 49 päivään.

Myöhäinen ralli kasvattaa osakkeita toukokuun alussa

Myöhäinen suurten teknologiaosakkeiden ralli pyyhkäisi iltapäivän laman Wall Streetillä ja jätti suuret indeksit korkeammalle maanantaina uuden kuukauden alkaessa.

Epätasainen toukokuun alku seurasi julmaa huhtikuuta, jolloin laajalle levinnyt teknologian myynti vei alas tärkeimmät vertailuarvot. Facebookin emoyhtiö ja siruvalmistaja Nvidia nousivat kumpikin yli 5 %. S&P 500 nousi lopulta 0,6 %. Aiemmin se laski peräti 1,7 prosenttia.

Dow Jones Industrial Average nousi 0,3 % ja Nasdaq 1,6 %. Joukkovelkakirjojen hinnat laskivat. 10 vuoden Treasuryn tuotto nousi 2,99 prosenttiin ja vaihdettiin hetken 3 prosentissa ensimmäistä kertaa vuoden 2018 lopun jälkeen.

– Kokoanut Dave Flessner

.

Leave a Comment