Anthology, GoPeer tarjoaa yksilöllisen tutorointialustan korkeakouluille

BOCA RATON, Fla., 3. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — Anthology, johtava oppilaiden koko elinkaarta tukevien koulutusratkaisujen toimittaja, ja GoPeer, opiskelijoiden menestysalusta, joka auttaa oppilaitoksia hallitsemaan tutoriaan paikallisesti tai etänä, tekevät yhteistyötä tuodakseen lisää tutorointivaihtoehtoja korkeakouluihin. Kumppanuuden ansiosta Anthology-asiakkaat voivat ottaa käyttöön GoPeerin joko itsenäisenä tarjouksena tai Blackboard Assist -työkalun kautta, joka on Anthologyn Blackboard Learnin työkalu, joka yhdistää opiskelijat heidän menestyäkseen tarvitsemiinsa tukipalveluihin.

(PRNewsfoto/Anthology)

“Tämän kumppanuuden avulla oppilaitokset voivat varmistaa, että heidän opiskelijoillaan on reaaliaikainen tutorointituki, milloin ja missä he sitä tarvitsevat”, sanoi Rob Sparks, Anthologyn yrityskehityksestä ja kumppanuuksista vastaava johtaja. “Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, joka on saatavilla vain asiakasyliopistoillemme ja korkeakouluillemme, ottaa käyttöön räätälöity alusta ja tarjota henkilökohtaista tutorointia jokaiselle kampuksen opiskelijalle.”

GoPeer yhdistää teknologian lähes vertaiskoulutusmalliin ja yhdistää opiskelijat paikallisiin ohjaajiin virtuaalisesti. GoPeer tarjoaa oppilaitoksille räätälöitävän tutorointialustan, jonka avulla he voivat hallita oppilaiden ohjaajia, järjestää istuntoja, vastaanottaa reaaliaikaisia ​​raportteja ja skaalata maailmanlaajuiseen tutoriverkostoon tarpeen mukaan. Sen lisäksi, että oppilaitokset voivat tarjota opiskelijoille maksutonta henkilökohtaista yksityisopetusta koko kampuksella, ne voivat myös tarjota opiskelijoille GoPeerin käyttökohtaisena palveluna.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä Anthologyn kanssa tarjotaksemme henkilökohtaista tutorointia joustavasti opiskelijoiden ainutlaatuisiin aikataulutarpeisiin”, sanoi Ethan Binder, yksi GoPeerin perustajista ja toimitusjohtaja. “Verkkotutorointi alentaa esteitä ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia mistä tahansa. Olemme innoissamme voidessamme tuoda nämä edut useammille opiskelijoille kaikkialla Pohjois-Amerikka.”

Blackboard Assist, Blackboard Learnin työkalu, tarjoaa yliopistoille ja korkeakouluille helpon tavan yhdistää opiskelijat oppilaitoksen opiskelijapalveluihin, Blackboardin menestystyökaluihin ja kolmannen osapuolen opiskelijapalveluihin, kuten GoPeer. Blackboard Assist antaa opiskelijoille pääsyn helposti saatavilla oleviin ja luotettaviin palveluihin milloin ja missä opiskelijat niitä tarvitsevat – suoraan Learning Management Systemissä. Assist on ilmainen asiakaslaitoksille, ja se on saatavilla sekä Learn Original- että Learn Ultra -sovellusten SaaS-asetuksissa. Oppilaitokset voivat aktivoida Assistin Learn-järjestelmänvalvojan paneelin konsultointikeskussivulla.

Tietoja antologiasta

Anthology tarjoaa maailmanlaajuisesti suurimman EdTech-ekosysteemin koulutukselle, ja se on hiljattain yhdistetty Blackboardiin ja tukee yli 150 miljoonaa käyttäjää 80 maassa. Anthologyn tehtävänä on tarjota dynaamisia, tietoon perustuvia kokemuksia globaalille koulutusyhteisölle. Anthology auttaa oppijoita, johtajia ja kouluttajia saavuttamaan tavoitteensa yli 60 SaaS-tuotteen ja -palvelun avulla, jotka on suunniteltu edistämään oppimista. Lue lisää siitä, kuinka suoritamme tehtävämme peruskoulun, korkeakoulun, liike-elämän ja valtion instituutioiden osalta osoitteessa www.antology.com.

Ottaa yhteyttä:

Chelcee Coffman
Antologia
704-615-7603

Lainata

Lainata

Katso alkuperäinen sisältö ladataksesi multimedian:https://www.prnewswire.com/news-releases/anthology-gopeer-to-deliver-personalized-tutoring-platform-for-higher-education-institutions-301538340.html

LÄHDE Antologia

Leave a Comment