The Day – New London valmis toivottamaan kannabisyritykset tervetulleiksi

New London – Kaupungin suunnittelu- ja kaavoituskomissio harkitsee tässä kuussa uusia säännöksiä, jotka sallivat marihuanan myynnin ja viljelyn tietyillä kaupungin alueilla.

Siirto johtuu siitä, että osavaltio, joka hyväksyi viime vuonna lain, joka sallii viihdemarihuanan vähittäiskaupan, on alkanut hyväksyä hakemuksia useille kannabisteollisuuteen liittyville yrityksille. Vähittäiskaupan ei odoteta alkavan ainakaan vuoden lopussa.

Kaupungin suunnittelu- ja kaavoituslautakunta käsittelee 19. toukokuuta kaavoitusasetusten muutokset, jotka vapauttavat tien ottaa vastaan ​​erityislupahakemuksia kannabiksen viljelijöille, jakelupalveluille, vähittäismyyjille, elintarvike- ja juomavalmistajille, mikroviljelijöille, kuljettajille ja muille marihuanakauppaan liittyville yrityksille. ja osavaltion lain sallima.

Valiokunta käsitteli säännöksiä kokouksessaan huhtikuussa, ja ne rajoittavat yleensä liiketoiminnat kaupallisiin ja kevyen teollisuuden toimistoalueisiin. Tietyin rajoituksin myös marihuanan vähittäismyynti sekä lääkemarihuanan myynti olisi sallittua keskeisellä liikealueella.

Komissio päätti olla sallimatta marihuanayrityksiä merenkulun ja naapuruston liikealueilla.

Uuden Lontoon ehdotetut määräykset kieltäisivät vähittäiskaupan alle 21-vuotiaille tai alle 500 metrin säteellä kouluista, kirjastoista, leikkikentistä tai virkistystiloista. Säännöt rajoittavat myös vähittäiskaupan koon 3 000 neliöjalkaan myyntitilaa. Kannabista säätelevä osavaltiolaki on yli 300 sivua ja kieltää kannabistuotteiden käytön missä tahansa sallitussa laitoksessa.

New Londonissa kuka tahansa voi hakea komissiolta hyväksyntää kannabikseen liittyvälle liiketoiminnalle, mutta hyväksyntä ei tule voimaan ennen kuin hakijalle on myönnetty valtion lupa. Suunnittelu- ja kaavoituskomission puheenjohtaja Barry Levine sanoi, että säännös eliminoi ajatuksen saapumisjärjestyksessä, eikä aseta kaupunkia siihen tilanteeseen, kenelle myönnetään “kultainen lippu”.

“En halua, että voimme päättää, mikä lupa saa valtion hyväksynnän”, Levine sanoi.

Uuden Lontoon, Norwichin ja Grotonin asukkaiden odotetaan saavan etua, kun osavaltio alkaa myöntää lupia. Puolet kaikista kannabiksen toimiluvista on saatava sosiaalisen tasa-arvon hakijoille, jotka määritellään “ihmisiksi, jotka asuvat yhteisöissä, joita kannabiksen kielto vahingoittaa suhteettomasti”. Nämä ovat alueita, joilla huumerikoksista tuomitsevat historiallisesti korkeat tuomiot tai joilla työttömyysaste on yli 10 prosenttia.

Vaikka jotkin kunnat ovat siirtyneet säätämään marihuanaan liittyvien yritysten kieltoja tai moratorioita, Norwichin kaltaiset kaupungit ovat jo muuttaneet ottamaan vastaan ​​teollisuuden ja siihen liittyvän veronkorotuksen kaupungin kassaan. Norwichin kaupunginvaltuusto hyväksyi viime kuussa asetuksen “kasvipohjaisten” yritysten sallimisesta.

Osavaltion laki määrää, että kunnat saavat “yksi luvan saaneen aikuisen käytön jälleenmyyjän ja yhden luvan saaneen mikrokultivaattorin 25 000 asukasta kohti”.

Kuten Norwich, Levine sanoi, kaupunki on saanut useita kyselyitä yksityishenkilöiltä, ​​jotka ovat kiinnostuneita yrityksen perustamisesta. Toukokuun 19. päivän kokoukseen sisältyy julkinen kuuleminen ehdotetuista määräyksistä.

Lisätietoa ehdotetuista määräyksistä on saatavilla kaupungin verkkosivuilla. Osavaltio on luonut verkkosivuston, jossa on tietoa osavaltion lainsäädännöstä ja lupaprosessista.

g.smith@theday.com

.

Leave a Comment