Savory & Partners; Kuinka sijoitustoiminta laajentaa lastesi koulutusta

DUBAIArabiemiirikunnat, 2. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — Yksi vanhemman tärkeimmistä tehtävistä on auttaa lapsiaan saavuttamaan potentiaalinsa.

Savory & Partners -logo

Sijoitusperusteinen asuinpaikka antaa ihmisille mahdollisuuden saada toinen asuinpaikka sijoittamalla maan talouteen, yleensä ostamalla kiinteistöjä tai joukkovelkakirjoja. Kuitenkin määritelmä investointi Tämä on paljon laajempi kuin voisi olettaa, sillä sijoitus ei ole vain aineelliseen omaisuuteen, kuten asuntoon tai tontille, vaan johonkin paljon tärkeämpään – lastenne tulevaisuuteen.

Kun hankit toisen asuinpaikan toisessa maassa, tuplaat (ainakin) lapsesi mahdollisuudet ja työkalut. Riippuen valitsemastasi maasta, lapsesi voivat harjoittaa intohimoaan ja hankkia kaikki keinot, joita he tarvitsevat menestyäkseen. Mutta entä jos he saisivat äärettömän määrän mahdollisuuksia?

Kultainen viisumi ja koulutus

Nyt, jos saisit asunnon Yhdistynyt kuningaskuntaesimerkiksi lapsesi saisivat mahdollisuuden opiskella ja oppia yhdessä maailman parhaista koulutusjärjestelmistä. Iso-Britannia ei kuitenkaan ole ainoa kansakunta, jolla on erinomainen koulutus, ja opiskelijat pysyvät sen alueella.

EU sen sijaan on täysin erilainen tulevaisuus. Se sisältää 28 eri jäsenvaltiota, ja se tarjoaa opiskelijoille jotain paljon suurempaa ja monipuolisempaa, samalla kun se säilyttää korkean koulutuksen (jos ei edes ylitä) koulutuksen. Yhdistynyt kuningaskunta.

EU-asunnon saaminen tarkoittaa unionin kaikkien mahdollisuuksien vapauttamista. Maailmanlaajuisten koulutusvoimalaitosten, kuten Saksan, kanssa Espanja, Suomi, Norja, AlankomaatBelgia, Kreikka, Maltaja paljon muuta, lapsesi hemmottelevat valinnanvaraa.

Hyvä uutinen on; EU-asunnon saaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Residency by Investment Programs, kultaiseksi viisumiksi kutsutun Residency by Investment Programs -ohjelman kautta henkilö voi saada oleskeluluvan itselleen ja perheelleen ostamalla kiinteistön Portugali, Espanja, Kreikka kulta- Malta.

Mutta miten se toimii? Ja mitkä ovat todelliset edut?

Kuinka kultaiset viisumit johtavat parempaan koulutukseen

Kultaisen viisumin saaminen on helppoa; ostaa asunnon ja saada oleskelulupa. Mitä tulee koko EU:n koulutusjärjestelmän avaamiseen, se menee kuitenkin hieman pidemmälle.

Jotta opiskelija voidaan katsoa EU:n kotimaan opiskelijaksi, hänellä on oltava pysyvä asuinpaikka jossakin EU-maassa tai hänellä on oltava EU:n kansalaisuus. Jälkimmäinen tietysti avaa enemmän ovia ja tarjoaa enemmän etuja.

Kultaiset viisumit tarjotaan maissa Kreikka ja Espanja, kaikki tarjoavat haltijoilleen oleskeluluvan ilman nopeaa kansalaisuutta. Henkilö, joka haluaa saada kansalaisuuden Latvia on asuttava siellä viisi (5) yhtäjaksoista vuotta Kreikka edellyttää seitsemän (7) vuoden oleskelua, ja Espanja on korkein kymmenen (10) vuoden ajanjakso.

Mutta se on sisällä Portugali ja Malta missä asiat kiinnostavat. Molemmilla sijoitusohjelmilla olevilla residenssillä on nopeat tiet kansalaisuuteen. Malta edellyttää yhden (1) tai kolmen (3) kokonaisen vuoden asumista kauniilla saarella investointien määrästä riippuen Maltan kansalaisuuden saamiseksi.

Portugalitoisaalta vaatii kultaisen viisumin haltijoilta asumaan vain seitsemän (7) päivää vuodessa viiden (5) vuoden ajan Portugali hakemaan kansalaisuutta. Portugali on myös alhaisempi investointikynnys kuin Maltajoten se on yksi parhaista vaihtoehdoista niille, jotka haluavat helposti ja nopeasti saada EU:n kansalaisuuden.

Maa sallii myös kaikkien hakijan taloudellisesti huollettavien lasten lisäämisen, mikä tekee siitä luonteeltaan paljon kokonaisvaltaisemman. Kun lapsi on saanut EU:n kansalaisuuden, hänellä on mahdollisuus harjoittaa intohimoaan missä tahansa 28 jäsenvaltiosta ilman minkäänlaisia ​​esteitä.

Edut koulutuksen kannalta

Kultaisen viisumin hankkiminen antaa lapsillesi mahdollisuuden opiskella kotimaassaan kotimaisina opiskelijina, mikä antaa heille paremmat mahdollisuudet ja mahdollisuudet menestyä. Kuitenkin, jos heistä tulee kansalaisia, edut ovat paljon terveellisempiä.

Lisää monimuotoisuutta

EU-kansalaiset voivat valita, missä EU-maassa he haluavat opiskella, mikä antaa heille laajemman valikoiman vaihtoehtoja. EU-kansalaista kohdellaan samalla tavalla kaikkialla unionissa, sillä esimerkiksi Portugalin kansalainen voi opiskella Saksa kuten Saksan kansalainen tekisi.

Tämä tarkoittaa, että lapset voivat valita itselleen parhaiten sopivat ohjelmat ja pääaineet. Portugali Yliopistot ovat tunnettuja keskittymisestään tieteeseen, teknologiaan, tekniikkaan ja matematiikkaan (STEM). Saksa tarjoaa erinomaiset insinööri- ja lääketieteelliset ohjelmat Espanja on yksi maailman parhaista taidekoulutusjärjestelmistä.

Kreikka on koti yksi parhaista terveydenhuoltojärjestelmistä maailmanlaajuisesti, ja tämä näkyy sen yliopistoissa Irlanti, josta on tulossa merkittävä globaali liiketoiminnan keskus, tarjoaa erinomaiset johtamis- ja yrittäjyyskurssit. Vaihtoehdot ovat rajattomat, ja lapset voivat valita, mitä ja missä haluavat opiskella.

Opintomaksut ja stipendit

Jokainen EU-kansalainen katsotaan kotimaiseksi opiskelijaksi, mikä tarkoittaa, että hän voi maksaa vähemmän lukukausimaksuja kuin jos hän opiskelisi kansainvälisinä opiskelijina. Kotimaiset opiskelijat maksavat lukukausimaksua, joka on joskus jopa 50 % kansainvälisten opiskelijoiden lukukausimaksuista, mutta joskus heidän ei tarvitse maksaa edes mitään.

Jotkut maat, esim Saksa ja Suomi, älä veloita lukukausimaksuja opiskelijan kansallisuudesta riippumatta. Muut, kuten Irlanti ja Ruotsiovat kuitenkin ilmaisia ​​EU:n kansalaisille, mikä tarkoittaa, että lapsella, jolla on EU-passi, on paremmat mahdollisuudet saada ilmainen koulutus.

Lapset, joilla on EU-passi, voivat myös hakea monenlaisia ​​stipendejä, jotka ovat vain EU-kansalaisten käytettävissä. Mutta kyse ei ole vain rahasta; nämä stipendit antavat lapsille sisäpiiriläisen mahdollisuuden osallistua tiettyihin ohjelmiin tietyissä yliopistoissa, joista on vielä suurempia etuja tulevaisuudessa.

Suurempi kokemus

Koulutus on vain ponnahduslauta lapsille, sillä heidän on hiottava käsitöitään. EU tarjoaa tältä osin loputtomasti mahdollisuuksia, sillä toisin kuin esimerkiksi Isossa-Britanniassa, EU:n opiskelijat voivat vapaasti liikkua 28 maassa etsiessään harjoittelupaikkoja ja työtä.

Lapset voivat myös valita missä he haluavat oppia, olipa kyseessä sitten vilkkaat kaupungit, kuten Berliini kulta- Madrid tai ympäristöystävällisemmille alueille, kuten Ranskan Rivieralle tai Portti.

EU antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita pääaineensa ja löytää parhaan paikan ammattitaidon hallitsemiseen. Lähtevätpä he lääketieteen, tekniikan, IT:n, maatalouden, taiteen, liike-elämän tai muuhun alaan, unioni tarjoaa suuria mahdollisuuksia kaikille.

Investoi lapsiisi jo tänään

Kultaisen viisumin saamiseksi sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä tänään ja varata ilmainen, kattava konsultaatio joltakin kokeneelta maahanmuuttokonsultiltamme. He analysoivat tapauksesi ja auttavat sinua löytämään parhaat vaihtoehdot, jotka vastaavat tarpeitasi, budjettiasi, tavoitettasi ja jotka kartoittavat lapsillesi parhaan tulevaisuuden.

Savory & Partners on useiden hallitusten valtuutettu agentti, jossa tarjotaan kansalaisuutta sijoittamalla. Vuonna 1797 perustettu virasto on kehittynyt lääkkeistä perheen omaisuuksiin ja perinnön suojaan toisen kansalaisuuden ja asuinpaikan kautta. Yrityksen ammattitaitoinen, monikansallinen henkilökunta koostuu asiantuntevista neuvonantajista, jotka ovat ohjanneet tuhansia asiakkaita, mukaan lukien monet pohjoisafrikkalaiset sijoittajat, heidän matkalleen löytääkseen heille sopivimman CBI-ohjelman. Savory & Partners -tiimi vastaa mielellään tiedusteluihisi englanniksi, arabiaksi ja ranskaksi.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@savoryandpartners.com. Voit myös soittaa numeroon +971 04 430 1717 tai lähettää WhatsApp-viestin numeroon +971 54 440 2955.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1738007/Savory_and_Partners_Logo.jpg

Lainata

Lainata

Näytä alkuperäinen sisältö:https://www.prnewswire.com/news-releases/savory–partners-how-residency-by-investment-broadens-your-childrens-education-301536801.html

LÄHDE Savory & Partners

Leave a Comment