Ron Paul: Lopeta kulttuurisota, erillinen koulu ja valtio – OpEd

Floridan laki, joka rajoittaa luokkahuoneopetusta koskien seksuaalisuutta päiväkodissa kolmanteen luokkaan asti, on tullut viimeisin kulttuurisodan tappelu.

Lakiesityksen kannattajat sanovat, että valtion kouluilla ei ole liiketoimintaa osallistua tämäntyyppiseen nuorten opiskelijoiden opetukseen. He tekevät hyvän pointin. Hallituksen vallan käyttö lasten opettamiseen tiettyihin poliittisiin ja sosiaalisiin uskomuksiin – vanhempien toiveista riippumatta – on suuri ongelma.

Vaikka Floridassa kyseessä oleva ohje liittyy vasemmistolaisten ponnisteluihin, kiusaus pyrkiä ideologisiin tavoitteisiin koulutuspolitiikan avulla voi olla vahva myös konservatiivien keskuudessa.

Ohion lainsäätäjä harkitsee Floridan lakia vastaavaa lakiesitystä. Koska Ohion laki koskee valtion koulujen lisäksi yksityisiä kouluja, jotka osallistuvat Ohion veronmaksajien rahoittamaan kouluseteliohjelmaan, Ohion lakia tukevat konservatiiviset lainsäätäjät puoltavat konservatiivien ja libertaarien varoitusta siitä, että valtion salliminen tukea yksityiskoulujen opetusta johtaisi hallituksen valvontaan. yksityisistä kouluista.

Muut konservatiivit yrittävät pakottaa kouluja ottamaan käyttöön “isänmaallisen” opetussuunnitelman. Tämä on yhtä tuhoisaa kuin vasemmistolaisten pyrkimykset pakottaa koulut opettamaan kriittistä rotuteoriaa. Kriittiseen rotuteoriaan indoktrinoidut opiskelijat valmistuvat uskoen, että valkoiset mieskapitalistit ovat kaiken pahan lähde. “Isänmaallisuuksiin” indoktrinoidut opiskelijat valmistuvat uskoen kaiken sotapuolueen sponsoroimaan propagandaan ja mustamaalaavat kaikki “puoluelinjan” toisinajattelijat epäisänmaallisiksi disinformaation levittäjiksi Venäjältä tai mistä tahansa Venäjän tilalle tulleesta maasta globaalina vihollisena numero yksi.

Vapaassa yhteiskunnassa vanhemmat – eivät poliitikot, byrokraatit tai opettajien ammattiliitot – valvoisivat koulutusta. Vanhemmat päättäisivät, sisältävätkö heidän lastensa koulutuksessa aiheita, kuten seksuaalisuutta, rotuteoriaa ja todisteita darwinismin puolesta ja vastaan, ja milloin.

Vanhempien vaatimus, että heidän lapsensa saisivat laadukasta, vanhempien arvoja heijastavaa koulutusta, voitaisiin täyttää vapailla markkinoilla, jos hallitus poistuisi tieltä. Vapaiden markkinoiden koulutusjärjestelmä tarjoaisi vanhemmille erilaisia ​​vaihtoehtoja, mukaan lukien uskonnolliset ja maalliset yksityiskoulut, yhteisöpohjaiset koulut ja kotiopetuksen.

Ihmisten, jotka etsivät laadukasta kotiopetusohjelmaa, joka sisältää libertaarisia ajatuksia uhraamatta koulutusta indoktrinaatiolle, tulisi tutkia kotiopetussuunnitelmaani.

Ron Paulin opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille monipuolisen koulutuksen, joka sisältää tiukat ohjelmat historiassa, matematiikassa sekä fysiikan ja luonnontieteissä. Opetussuunnitelma sisältää myös henkilökohtaisen rahoituksen ohjausta. Opiskelija voi kehittää ylivertaisia ​​kommunikaatiotaitoja intensiivisten kirjoittamis- ja puhumiskurssien avulla. Toinen opetussuunnitelmani piirre on, että se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden luoda ja johtaa omia yrityksiä.

Opetussuunnitelman hallitus- ja historiaosat korostavat Itävallan taloustieteitä, libertaarista poliittista teoriaa ja vapauden historiaa. Toisin kuin valtion koulut, opetussuunnitelmani ei koskaan aseta ideologista indoktrinaatiota koulutuksen edelle. Interaktiiviset foorumit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa ikätovereidensa kanssa virallisen ympäristön ulkopuolella.

Kannustan kaikkia vanhempia, jotka haluavat tarjota lapsilleen indoktrinaatiovapaata koulutusta, menemään osoitteeseen RonPaulCurriculum.com saadaksesi lisätietoja kotiopetusohjelmastani.


Tämän artikkelin julkaisi RonPaul Institute.

Leave a Comment