Keltatakit kehittämässä kulttuuria Perrotin kanssa

Kirjoittaja Dan Fappiano • 01.5.2022 19:00 EST

Kolme vuotta poikien tennisjoukkuetta valmentanut Anthony Perrotti nimettiin East Havenin tyttöjen tennisjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi ennen kautta 2022. Perrotti peri Yellowjackets-klubin, joka oli valmis tekemään niin paljon työtä kuin tarvittiin, ja hän toivoo voivansa viedä Yellowjacketsin osavaltioihin, kun he muokkaavat ohjelman kulttuuria.

Tenniksen valmentamisen lisäksi Perrotti toimii myös East Havenin jalkapallojoukkueen apuvalmentajana. Kun tyttöten tennisjoukkueen päävalmentajan rooli avautui, Perrotti koki, että se voisi olla hänelle uusi alku. Kun Perrotti esiteltiin, hän sai Eastiesiltä lämpimän vastaanoton.

”Näin paikan olevan avoin, ja olen aina ollut kiinnostunut tyttöurheilun valmentamisesta. Olen koskaan valmentanut vain poikien urheilua. Ajattelin, että tämä oli hyvä tilaisuus vaihtaa maisemaa”, valmentaja Perrotti sanoi. – Tytöt ottivat minut avosylin vastaan. En tiennyt mitä odottaa. He olivat mahtavia. He ovat mahtavia tyttöjä ja erittäin kunnioitettavia. Heti kun harjoitukset alkoivat, päästiin hommiin. Se oli sujuva siirtymä meille molemmille.”

East Haven pelasi kolmiot otteluita vastaan ​​Branfordin, Lyman Hallin ja West Havenin kanssa viime viikolla ja voitti yhdessä näistä kilpailuista ja siirtyi 5-5 vuoden aikana. Yellowjackets voitti 7-0 kotonaan Branfordille 25. huhtikuuta ja hävisi sitten Lyman Hallille 5-2 vierasottelussa 27. huhtikuuta. Heti seuraavana päivänä Easties isännöi West Havenia ja voitti 4-3. Blue Devilsiä vastaan.

Juniorikapteeni Abby Brooks voitti kaksinpelin nro 4 ottelun 6-2, 6-1, kun East Haven kohtasi Lyman Hallin. Vanhemman kapteenin Diana Vazquezin ja Karlee Lynnin muodostama paritus nro 1 voitti ottelunsa lopulta lukemin 5-7, 6-3, 7-6. Valmentaja Perrotti kutsui voittoa parhaaksi otteluksi, jonka hän on nähnyt joukkueensa pelaavan tällä kaudella.

Voitossa West Havenista juniori Sydney Herard voitti 7-6, 7-6 Yellowjacketsin kaksinpelissä nro 3. Brooks voitti 6-1, 6-2 kaksinpelissä nro 4. East Havenin ykköspari, jossa vanhempi kapteeni Camryn Lendroth ja toisena opiskelija Alyson Alberino, voitti kolmisarjan luvuin 6-1, 3-6, 6-1. Vanhemman Carole Tapian ja toisena opiskelevan Melania Korenovskyn joukkue sinetöi East Havenin voiton voitolla 7-6, 7-6 tuplapelissä nro 3.

Tuloksista huolimatta valmentaja Perrotti sanoi, että Yellowjackets on taistellut jokaisen ottelun viimeiseen pisteeseen asti koko kauden ajan. Perrotti sanoi, että tällainen asenne on siirtynyt harjoituksiin ja että jokainen joukkueen pelaaja on omistautunut parantamaan peliä joka päivä.

”Suurin vahvuus on näiden tyttöjen työmoraali. He haluavat harjoitella, he haluavat harjoitella, he harjoittelevat lujasti ja haluavat jatkuvasti kehittyä. He ovat erittäin vastaanottavaisia ​​kaikenlaiselle kritiikille, Perrotti sanoi. ”Ei ole mitään järkeä missään ottelussa, kun voit laskea ne pois. He eivät kaadu, vaan taistelevat loppuun asti.”

Lendroth, Vazquez ja Brooks palvelevat East Havenin kapteeneina tänä vuonna. Lendroth ja Vazquez nimettiin molemmat kapteeneiksi ennen kautta. Vazquez on neljä vuotta ohjelman jäsen, kun taas Perrotti kutsui Lendrothia tämän vuoden tiimin “ääneksi”. Samaan aikaan Brooksin asenne, työmoraali, käytös ja halu tehdä mitä tahansa tiiminsä hyväksi auttoivat häntä ansaitsemaan kapteenin arvonimen. Valmentaja Perrotti sanoi, että kaikki kolme kapteenia ovat laadukkaita johtajia ja erinomaisia ​​roolimalleja kaikille muille joukkueen jäsenille.

– Heidän johtajuutensa on ollut tähän asti mahtavaa. Meillä oli pari preseason kokousta. Camryn ja Diana ottivat niistä todella vastuun. Joukkue näyttää seuraavan näitä kahta tyttöä. Heidät oli helppo nimetä kapteeneiksi esikaudella”, Perrotti sanoi. ”Viikko harjoittelun jälkeen Abby kiinnitti huomioni johtajana. Hän on kunnioittava, kohtelias ja tekee kaiken oikein. Hän asettaa joukkueen etusijalle.”

Vazquez pelaa tällä kaudella ykkönen singleä East Havenissa. Juniori Izabella Olszewski on joukkueen ykköspelaaja, kun taas Herard ja Brooks ovat sijalla 3 ja 4. Herard on vasta ensimmäistä vuottaan tenniksen parissa, mutta Perrotti sanoi, että hän on jo edistynyt huimasti samalla kun hän näyttää vahvaa voimaa laukauksissaan.

Mitä tulee East Havenin kaksinpelikokoonpanoon, valmentaja Perrotti sanoi, että hänen urheilijansa haluavat pelata pitkää peliä. Sen sijaan, että yrittäisivät kukistaa kaikki, Yellowjackets pyrkii kuluttamaan vastustajiaan pelatessaan pohjimmiltaan tervettä tennistä.

”Olemme varmasti tehneet työtä sinkkupuolella. Ne ovat hyvin johdonmukaisia. He haluavat palauttaa paljon laukauksia, Perrotti sanoi. “He eivät yritä tehdä liikaa. He eivät ole niin keskittyneet valtaan. He vain kestävät vastustajansa. Kaikki neljä ovat tehneet uskomatonta työtä tällä kaudella.

Lendroth ja Lynn ankkuroivat East Havenin tuplakokoonpanon tänä vuonna. Valmentaja Perrotti sanoi, että molemmat pelaajat ovat antaneet sävyn ja osoittavat, että Yellowjackets voi olla pelottava kentän tuolla puolella. Alberino ja Tapia pelaavat numeron 2 nelinpeliä, kun taas Korenovski, vanhempi Christina Vera ja juniori Diya Patel ovat kaikki näkemässä aikaa numerossa 3.

Huipulla olevien johtajien ohella valmentaja Perrotti on ollut vaikuttunut Patelin ja Korenovskin kaltaisten ensimmäisen vuoden pelaajien suorituksista. Kaiken kaikkiaan Perrotti kokee, että tuplakokoonpano on East Havenille suuri vahvuus ja että Yellowjackets luottaa heihin aina joka ottelussa.

”Nelinpelikokoonpanomme on joukkueen vahvuus. Luotamme todella siihen, että tuplajoukkueemme huolehtivat asioista joka ottelussa. Se alkaa ylhäältä, Perrotti sanoi. ”Camryn ja Karlee ovat olleet meille toistaiseksi ilmiömäinen tuplajoukkue. Täydentävät todella hyvin toisiaan. Kaikki nelinpelijoukkueemme pelaavat aggressiivisesti ja ovat aina kytkimessä. Voit aina luottaa siihen, että he saavat tuloksen.”

Kun hän valmensi poikien tennisjoukkuetta, Perrotin tavoitteena oli joka kausi, että Yellowjackets pääsisi osavaltioihin, eikä tavoite ole muuttunut nyt, kun hän valmentaa tyttöjen joukkuetta. Perrotti sanoi, että jokainen joukkueen pelaaja on ostanut maalia ja tekee lujasti töitä päästäkseen sinne. Eastiesin yrittäessä tehdä jälkensä pudotuspeleissä, Perrotti haluaa varmistaa, että he nauttivat kyydistä. Kun Perrotti pyrkii kasvattamaan East Havenin tyttöjen tennisohjelmaa, hän haluaa edistää ilmapiiriä, jossa kaikilla on mukava ja ylpeä edustaa Yellowjacketsia kentällä.

“Panostin joukkueen rakentamisen ja kaiken yhdessä tekemisen tärkeyttä”, Perrotti sanoi. ”Kymmenen, viidentoista vuoden kuluttua nämä tytöt eivät aio ajatella voittoja ja tappioita. He ajattelevat muistoja, joita he tekivät yhdessä tiiminä. Haluan rakentaa jotain, jota kaikki ovat ylpeitä saadessaan olla osa ja jota nämä tytöt pitävät perheenä.”

East Havenin tyttöjen tennisohjelman urheilijat ovat vanhemmat kapteenit Camryn Lendroth ja Diana Vazquez; seniorit Karlee Lynn, Carole Tapia ja Christina Vera; nuorempi kapteeni Abby Brooks; juniorit Joselyn Castillo, Sydney Herard, Julia Nargi, Izabella Olszewski, Diya Patel, Annora Sayers, Katherina Tapia Argudo ja Ivonne Vera Arevale; ja toisen vuoden opiskelijat Hailey Ahumada, Alyson Alberino, Melania Korenovsky, Alexis Lamprea, Ariana Segovia ja Elexis Zachey.

Leave a Comment