Iowan opetusministeriön johtaja pääpuhuja Hawkeye Community Collegessa aloitus | Koulutusuutisia

KURIIRI HENKILÖSTÖ

CEDAR FALLS – Iowan opetusministeriön johtaja Ann Lebo on pääpuhuja perjantaina Hawkeye Community Collegen avajaisseremoniassa.

Klo 19 seremonia pidetään Northern Iowan yliopiston McLeod Centerissä, 2501 Hudson Road. Tapahtumassa tunnustetaan syksyn 2021, kevään 2022 ja kesän 2022 valmistuneet.

Iowan koulutuspäällikkö vierailee West Highissa oppiakseen menestyksestä vaihtoehtoisen opettajan lisenssillä

Lebo nimitettiin johtajaksi maaliskuussa 2020. Hän työskenteli aiemmin Iowa Board of Educational Examinersin toiminnanjohtajana ja osavaltion lahjakkuuspäällikkönä Council of Chief State School Officersissa.

Ennen työtään osavaltiotasolla hän oli toissijaisena rehtorina Grundy Centerissä ja apulaisjäsenenä kasvatus- ja johtajuudessa Waldorf-yliopistossa. Lebo oli urheiluvalmentaja ja englanninkielinen kouluttaja toisen ja toisen asteen tasolla 17 vuotta ja työskenteli yksityisellä sektorilla viisi vuotta. Hän palveli myös osavaltionlaajuisessa opettajien johtajuus- ja palkitsemistyöryhmässä vuonna 2012, ja hänet nimitettiin kuvernöörin STEM-neuvoa-antavaan toimikuntaan vuonna 2017.

Ihmiset lukevat myös…

Lebo on suorittanut tohtorin ja asiantuntijatutkinnon opetushallinnosta, maisterin tutkinnon englannin kielestä ja kirjallisuudesta sekä kandidaatin tutkinnot englannin kasvatus- ja puheviestinnästä.

Vuonna 1990 Grundy Center High Schoolista valmistunut Lebo on maaseudun elvyttämisen puolestapuhuja ja Iowan koulutusjärjestelmän merkitys yhteisön elinvoimalle. Hän asuu tällä hetkellä Grundy Centerissä miehensä ja kolmen lapsensa kanssa, jotka kaikki ovat aktiivisesti mukana heidän yhteisössään.

Opiskelijapuhujia ovat Aquonn Williams ja Princilia Kiabanzawoko. Valmistujaistilaisuuteen ei tarvita lippuja. Perhe ja ystävät, jotka eivät voi osallistua, voivat seurata suoraa lähetystä verkossa osoitteessa www.hawkeyecollege.edu/graduation.

.

Leave a Comment