Tue koulutuspääomaa Connecticutissa

4. maaliskuuta minulla oli ilo osallistua ja todistaa Connecticutin yleiskokouksen koulutuskomiteassa esitettyjä lakiehdotuksia koskevaan julkiseen kuulemiseen. Vaikka olin paikalla vain noin viiden ajan yli 12 tunnin todistuksesta, muistan ajatukseni “Tämä demokratia toimii.” Ainutlaatuinen osa hallitusjärjestelmäämme on kyky puhua suoraan lainsäätäjille tasavertaisina ja saada äänesi kuuluviin, ja ensimmäistä kertaa näin tämän prosessin suorana, vaikkakin virtuaalisesti.

Yli kuukauden kuluttua huomaan edelleen ajattelevani yhtä todistusta erityisesti. Viitaten HB 5283:een, Bridgeportin opiskelija liittyi kokoukseen ja keskusteli rahoituksen puutteesta ja siitä aiheutuvista ongelmista. Tämä nuori mies selitti, kuinka hänen lukiossaan oppilaiden, jotka eivät voi matkustaa koulubusseihin, täytyy sen sijaan matkustaa kaupunkibussilla ja tuntea olonsa turvattomaksi matkustaessaan kouluun ja takaisin, mikä aiheuttaa tarpeetonta stressiä ja huolta niin opiskelijoille kuin vanhemmillekin.

Leave a Comment