Taunton Public Schools sai Allison Kellerin koulutusteknologian apurahan

Välittömään vapauttamiseen

TAUNTON — Superintendentti John Cabralilla on ilo ilmoittaa, että Taunton Public Schools sai vuoden 2022 Allison Keller Education Technology Grant -apurahan The Doug Flutie, Jr. Autismin säätiöltä.

Piirille myönnettiin 5 264 dollaria Allison Keller Education Technology Grant -ohjelman kautta. Varat käytetään piirin Augmentative and Alternative Communication (AAC) -kirjaston pilottiohjelman tukemiseen, mukaan lukien kuuden iPadin ja suojakoteloiden hankinta; kaksi GoTalk20+- ja GoTalk9+-laitetta; ja kolme Proloquo2Go-, TouchChat- ja näytönsuojaa. Apurahalla rahoitetaan myös aputekniikan konsultointia.

Pilottiohjelma antaa kiinteistöihin perustuville puhekielen patologeille useita vaihtoehtoja suositella sopivia viestintäjärjestelmiä yksittäisille opiskelijoille, ja opettajat ja henkilökunta RISE-ohjelman luokkahuoneissa voivat mallintaa AAC:n käyttöä johdonmukaisesti koko koulupäivän ajan.

“Tämän Doug Flutie Jr -säätiön autismi-säätiön anteliaan apurahan ansiosta piirimme voi ostaa lukuisia teknisiä laitteita tukeakseen ja parantaakseen autististen opiskelijoiden oppimiskokemusta”, superintendentti Cabral sanoi.

Taunton Public Schoolsille ilmoitettiin, että piirille myönnettiin apuraha Allison Kellerin TikTok-ilmoituksen kautta. Katso TikTok napsauttamalla tätä.

Taunton Public Schools oli yksi 19 organisaatiosta ja koulusta, jotka saivat yhteensä 90 000 dollaria rahoitusta kannettavien tietokoneiden, SMART-taulujen ja muiden auttamiseksi autististen oppilaiden hankkimiseen.

“Flutie-säätiön Allison Keller Education Technology Grants -avustukset auttavat kumppanitoimistojamme vastaamaan useisiin merkittäviin autismiyhteisön tarpeisiin”, sanoi Nick Savarese, The Doug Flutie, Jr. Foundation for Autism -säätiön toiminnanjohtaja. “Tällaiset ohjelmat auttavat autismin kirjossa olevia ihmisiä elämään täysillä, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea heidän pyrkimyksiään.”

Framinghamissa sijaitseva Doug Flutie, Jr. Foundation for Autism jakaa apurahoja vuosittain kilpailullisen haku- ja arviointiprosessin kautta. Flutie-säätiön tänä vuonna jakamat Allison Keller Technology Education Grants -apurahat täyttävät taloudellisen aukon koulujen ja organisaatioiden teknologiatarpeiden täyttämisessä auttaakseen autistisia ihmisiä ja perheitä elämään täysillä.

###

Leave a Comment