XGIMI laajentaa kansainvälistä liiketoimintaa ja kasvaa yli 40 % vuonna 2021

Globaalit toimintaolosuhteet

Viime vuonna XGIMIn tuotteet laajenivat uusille markkinoille, mm Eurooppa, Yhdysvallatja Japani. Samana vuonna XGIMIn ulkomaantulot kasvoivat 145,22 % edellisvuodesta, kun taas globaalien projektorimarkkinoiden vuosikasvu oli vain 8,6 %. XGIMIn projektoreilla on kilpailuetu maailmanlaajuisilla markkinoilla All-in-One-tuotekonseptin ansiosta, joka tarjoaa yksinkertaistetun asennuksen, ilmiömäisen resoluution, elokuvamaisen äänen ja sisäänrakennetun Android TV -viihteen, mikä tekee käyttäjien helpoksi luoda oman kodin. elokuvateatteri missä ja milloin tahansa. Sen lisäksi, että XGIMI tarjosi älykkäitä projektoreitaan maailmanlaajuisten verkkokauppakanavien, kuten Amazonin ja oman virallisen verkkosivustonsa, kautta, XGIMI teki sopimuksia tuotteidensa toimittamisesta parhaisiin kulutuselektroniikkaketjuihin maailmanlaajuisesti, mikä vahvisti monikanavastrategiansa palvella kuluttajia paremmin.

Maailmanlaajuiset toimitukset ylittivät miljoonan ensimmäisen kerran vuonna 2021

XGIMIn maailmanlaajuiset toimitukset ylittivät ensimmäistä kertaa miljoona yksikköä vuonna 2021, minkä ansiosta yritys pystyi laajentamaan käyttäjäkuntaansa ymmärtääkseen paremmin kuluttajien tarpeita ja kehittääkseen edelleen teknologiaansa parantaakseen tuotteiden käytettävyyttä ja optista suorituskykyä. Jatkossa XGIMI jatkaa tutkimus- ja kehitysinvestointien lisäämistä ja optimoi käyttäjien katselukokemuksen maailmanlaajuisesti.

Uudet tuotteet HORIZON, HORIZON Pro, Halo+, Elfin ja AURA lanseerattu maailmanlaajuisesti

XGIMI toi vuonna 2021 markkinoille useita uusia tuotteita maailmanlaajuisille markkinoille – HORIZON, HORIZON Pro, Halo+, Elfin ja AURA – jotka tarjoavat helppokäyttöisiä projektoreita niille, jotka haluavat ensiluokkaista viihdekokemusta kotona ja ulkona. Kuluttajien kasvava kysyntä älykkäille kodin projektoreille yhdistettynä XGIMIn maailmanlaajuiseen laajentumiseen on auttanut brändiä ansaitsemaan useita palkintoja, mukaan lukien CES 2021 Innovation Award ja European EISA Award: EISA BEST BUY PROJECTOR 2021-2022.

XGIMI laajensi alan johtajuutta Kiinan markkinoilla

XGIMI vei kaksinkertaisen kärkipaikan Kiinan projektorimarkkinat toimitusten ja myynnin suhteen IDC 2021 Q4 China Projector Market Tracker -raportin mukaan. Yhtiön toimitusmarkkinaosuus nousi 21,2 prosenttiin, mikä on uusi ennätys Kiinan projektorimarkkinoiden kärjestä vuonna 2018, mikä vahvistaa yhtiön johtavaa asemaa kotiprojektorimarkkinoilla.

Tietoja XGIMIstä

XGIMI on vuodesta 2013 lähtien luonut kestäviä muistoja miljoonille maailmanlaajuisesti älyprojektoreiden ja lasertelevisioiden avulla. Yhteistyössä tunnettujen kumppaneiden, kuten Googlen, kanssa Harman Kardon, ja Texas Instruments, brändi kehittää poikkeuksellisia all-in-one-viihdelaitteita, jotka keskittyvät helppokäyttöisyyteen. Innovatiivisuuden, yksinkertaisen asennuksen ja esteettisesti miellyttävän muotoilun ansiosta XGIMI pyrkii jatkuvasti luomaan erinomaisia ​​koti- ja kannettavia projektoreita, joista jokainen voi nauttia. Sen käyttäjäkeskeinen lähestymistapa on auttanut sitä voittamaan 43 kansainvälistä palkintoa, mukaan lukien EISA Best Buy Projector Award, CES Best Innovation Award, VGP Awards, iF Design Awards, Red Dot ja Good Design Award. XGIMI ei kuitenkaan ole vielä valmis. Yhtiö jatkaa innovointia ja käyttäjäkokemuksen optimointia pyrkien globaaliksi markkinajohtajaksi ja maailman ykköseksi projektioteknologiayritykseksi.

https://www.xgimi.com/

SOURCEXGIMI

.

Leave a Comment