Uusi LEGO-näyttely tarjoaa rakennuspalikoita STEAM-oppimiseen Kennedyn avaruuskeskuksessa

CAPE CANAVERAL, Fla. – Legot ovat STEAM-koulutuksen rakennuspalikoita. Ainakin näin on Kennedy Space Centerin vierailijakompleksissa.

Kuten Orlandon televisioasema raportoi, WKMG-TV, Brevard Countyn avaruuspuisto ja NASA tekevät yhteistyötä avatakseen uuden näyttelyn, joka herättää LEGO Educationin digitaalisen Build to Launch: A STEAM Exploration -sarjan henkiin keskittyen lasten kouluttamiseen tieteistä, teknologiasta, tekniikka, taiteet ja matematiikka. STEAM, tarkoittaa Science, Technology, Engineering, the Arts and Mathematics.

Keskusten virkamiesten mukaan näyttelyssä on interaktiivisia esityksiä, käytännön toimintaa, digitaaliselle kurssille osallistuneiden opiskelijoiden luomuksia ja LEGO Space Team -hahmoja luonnollisen kokoisessa muodossa.

“Ensisijainen tavoitteemme Kennedy Space Center Visitor Complexissa on kouluttaa ja inspiroida seuraavan sukupolven avaruustutkijia, ja LEGO Education on haastanut nuoria mieliä vuosikymmeniä”, Therrin Protze, Kennedy Space Center Visitor Complexin operatiivinen johtaja, sanoi tiedotteessa. lehdistötiedote. “LEGO Education Build to Launch -näyttely on loistava esimerkki siitä, kuinka saamme vieraita mukaan hauskalla, värikkäällä ja mielekkäällä tavalla, ja se tarjoaa tilaa tutkia STEAM-maailmaa ja samalla oppia uusimmasta Moon-tehtävästä – Artemis I:stä.”

ilmoitus

Lisäys on suunniteltu K-12-luokkien opiskelijoille tutkimaan Artemis I -tehtävän taustalla olevaa suunnittelun, ongelmanratkaisun ja teknologian maailmaa.

“Oppilaat ja opettajat ovat sytyttäneet intohimonsa STEAMia kohtaan Build to Launch -sarjan ja Artemis I -mission kautta suunnittelemalla ja prototyypeillä, ratkaisemalla ongelmia ja tekemällä yhteistyötä sekä tutkimalla STEAM-uraa. Mikä olisikaan parempi paikka herättää se henkiin kuin Kennedy Space Centerin vierailijakompleksi, jossa vieraat voivat nähdä sarjan inspiroineen Artemis-tehtävän laukaisun?” Tohtori Jenny Nash, LEGO Educationin Education Impact US -johtaja, sanoi lehdistötiedotteessa. “Oppiminen herää todella henkiin näyttelyn vierailijoille, kun he rakentavat ja ovat vuorovaikutuksessa LEGO Space Team -minihahmojen kanssa, jotka he ovat oppineet tuntemaan ja rakastamaan sarjan kautta, sekä esittelevät uusia oppilaita, luokkia ja perheitä näyttelyn iloon. leikkisä käytännön oppiminen.”

ilmoitus

Saat lisätietoja Build to Launch -näyttelystä, joka sisältyy Kennedy Space Center Visitor Complex -pääsyhintaan, napsauttamalla tätä. Kiinnostuneet pääsevät myös Build to Launch digitaaliseen oppimissarjaan verkossa täältä.

Tekijänoikeus 2022, WJXT News4Jax – Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment