Etelä-Afrikka tarjoaa maataloutta, villieläimiä ja kulttuuria – The Collegian

Etelä+Dakotan+osavaltio+yliopiston+maatalous+opiskelijat+saavat+oppitunnin+Etelä+Afrikan+maatalouden+käytännöistä+kevät+tauko+matkalla+afrikkalaiseen+kansakuntaan.

Zoey Schentzel (Hän)

Etelä-Dakotan osavaltion yliopiston maatalousopiskelijat saavat oppitunnin Etelä-Afrikan maatalouskäytännöistä kevätlomamatkalla Afrikan valtioon.

Ulkomaan opiskelumatka sisältää tämän oppitunnin: “Elämää eletään niin eri tavalla, mutta niin samalla tavalla.”

Ryhmä Etelä-Dakotan osavaltion yliopiston maatalousopiskelijoita koki kerran elämässään kevätloman aikana.

Sen sijaan, että he viettivät aikaansa poissa luokasta rannalla, nämä opiskelijat lähtivät tiedekunnan johtamalle matkalle Etelä-Afrikkaan syventämään maataloustietämystään.

Samantha Thyen, SDSU:n eläintieteiden pääaineena, keskusteli kollegion kanssa ja keskusteli monista matkan asioista, kuten syystä sen takana, miten se syntyi ja mitä hän otti siitä pois. Tässä on mitä hän sanoi.

KYSYMYS: Mikä oli syy Etelä-Afrikan matkalle?

VASTAUS: Etelä-Afrikka/Afrikka ylipäänsä on paikka, jossa olen aina halunnut käydä, ja tämä kansainvälinen kokemus tuntui turvallisimmalta ja parhaalta tavalta matkustaa sinne. Halusin myös pystyä vertailemaan Etelä-Afrikan maatalouskäytäntöjä Yhdysvaltoihin.

K: Oletko koskaan ollut ulkomailla ennen tätä?

ON: Ei, en ole matkustanut Yhdysvalloista aiemmin.

K: Mikä oli suosikkisi matkalla?

ON: Tällä matkalla oli niin monia hienoja puolia, joita tulen arvostamaan ikuisesti. Saimme nähdä monenlaista maataloutta, villieläimiä ja kulttuuria. Kuitenkin suosikkini matkalla oli Trekpad Safaris. Täällä meillä oli loistava yhdistelmä maataloutta (sekä karjaa että viljelykasveja) ja luonnonvaraisia ​​riista-aloja vuorovaikutuksessa ja näkemisessä, jotka molemmat ovat tärkeitä Etelä-Afrikalle. Heidän villiriistatilallaan auttoimme siirtämään kahta nyala-sonnia.

K: Vaikuttaako COVID johonkin matkan osaan?

ON: COVID vaikutti jonkin verran matkaamme. Meillä kaikilla oli oltava todiste rokotuksesta ja negatiivinen COVID-testitulos ennen lähtöä ja paluuta Amerikkaan. Lisäksi naamioita piti käyttää julkisilla alueilla. Jotkut paikat, jotka normaalisti olisivat olleet matkasuunnitelmassa, kuten Apartheid-museo, suljettiin COVID-viruksen vuoksi, mutta useimmat pysäkit olivat avoinna turisteille.

K: Mitä toimintoja teit?

ON: Maatilavierailut olivat Etelä-Afrikan matkan päätoiminto. Heidän maanviljelykseen uppoamisen lisäksi meillä oli mahdollisuus vierailla heidän historiansa kannalta merkittävissä kansallisissa monumenteissa ja museoissa. Pystyimme myös tekemään safarimatkan Pilanesbergin kansallispuistossa ja gepardisuojelualueella.

K: Kuinka kauan tätä matkaa oli suunniteltu tai se on ollut tämän ryhmän bucket-listakohde?

ON: Kaksi muuta SDSU-opiskelijoiden ryhmää on mennyt Etelä-Afrikkaan aiemmin, joten tiesin, että tämä saattaa olla tilaisuus, jonka haluaisin mahdollisesti hyödyntää. Olimme ensimmäinen ryhmä SDSU-opiskelijoita, jotka opiskelevat ulkomailla COVID-19:n alkamisen jälkeen. Vaikka tiedän, että taustalla työskenteli ihmisiä viimeisen kolmen vuoden aikana, jotta tämä matka voisi tapahtua, tohtori Gonda [Michael Gonda, professor of  animal science] alkoi tavoittaa opiskelijoita matkasuunnittelua varten vasta viime syksynä loka-marraskuun tienoilla. Jo tässä vaiheessa emme olleet varmoja, toteutuuko tämä matka vai ei.

K: Miksi Etelä-Afrikka valittiin sijainniksi?

ON: Etelä-Afrikan sijainti valittiin pääasiassa sinne johtaneiden yhteyksiemme vuoksi. Sen perusti Michael MacNeil. Hän väitteli tohtoriksi SDSU:ssa ja on naudanlihan geneetikko. Hän toimi neuvonantajana Etelä-Afrikan maataloustutkimusneuvostossa ja otti yhteyttä Gondaan tehdäkseen tämän matkan mahdolliseksi. Mielestäni tämä paikka on myös erityinen, koska se on käytettävissä opiskelumatkana ulkomaille, koska siellä on niin laajaa maataloutta, joka on silmiä avaavaa.

K: Mitä pelkäsit tästä matkasta ennen lähtöä ja toteutuiko jokin niistä?

ON: Pelkäsimme, että COVID ei salli meidän mennä matkalle ollenkaan. Yksi useiden ryhmämme ihmisten suurimmista huolenaiheista oli Etelä-Afrikan turvallisuus. Kuitenkin ne, jotka muodostivat tämän matkan, tekivät todella hämmästyttävää työtä valitessaan turvallisia ja turvallisia alueita. En koskaan tuntenut oloani turvattomaksi tällä matkalla.

K: Mikä oli suurin asia, jonka otit pois tältä matkalta?

ON: Jotain, jonka otin pois tältä matkalta, oli se, että sain nähdä kuinka elämää eletään niin eri tavalla, mutta samalla niin samalla tavalla. Maatalouskäytäntöjen vertaaminen oli niin iso osa tätä matkaa, ja tajusin, että meidän pitää hyväksyä tuotantoerot ja olla avoimia myös uusille ideoille. Minusta tuli enemmän kiitollinen siitä, mitä minulla on, ja tämä matka oli todella nöyryyttävä kokemus.

Leave a Comment