Vaiheittaiset muutokset aiheuttavat suuria häiriöitä pilvikulttuurissa

Tekninen demokratisoituminen johtaa innovaatioihin, sillä pilvipohjainen tietojenkäsittely muuttaa sen, mikä on mahdollista eri yrityksissä ja kulttuureissa.

“Teknologian saavutettavuus on kasvanut eksponentiaalisesti, kuten kulovalkea”, sanoi Sarbjeet Johal (kuvassa), Slackpanen johtava neuvonantaja. “Kun sinulla on pääsy pilveen, tarvitset vain yhteyden Internetiin. Sen jälkeen sinulla on [virtual machines]ja sinulla on palvelinton – se ei maksa sinulle mitään.”

Johal puhui teollisuusanalyytikko John Furrierin kanssa AWS Summit San Francisco -tapahtumassa, joka lähetettiin yksinoikeudella CUBE:ssa, SiliconANGLE Median suoratoistostudiossa. He keskustelivat siitä, kuinka alan asteittaiset muutokset ovat lisänneet suuria häiriöitä, teknologiajättiläisten, kuten Amazon Web Services, yhteiskunnallista roolia ja kilpailua kyvyistä. (* Ilmoitus alla.)

Nopeus ja vakaus

Nopeus markkinoille on ollut ominaista pilvipohjaisille trendeille, mutta uusi kiireellisyyden tunne on nousemassa ihmisille, jotka rakentavat, ottavat käyttöön ja turvaavat moderneja laskenta-arkkitehtuureja.

“Toimittajan puolelta katsottuna se on kilpailu kyvyistä sen rakentamisessa, numero yksi, sitten numero kaksi on kilpailu kykyjen kouluttamisesta”, Johal sanoi. “Kyse on nopeasta liikkumisesta. Kyse on kehittäjien tuottavuudesta… Steve Jobsilla oli tapana sanoa, että tietokone on ihmismielen polkupyörä. No, pilvi on yritysten polkupyörä. Ne saavat heidät liikkumaan nopeammin.”

Johal muistutti huippukokouksen pääpuheenvuoron aikana jaetuista tilastoista, ja hän mainitsi AWS:n lupauksen kouluttaa yli 20 miljoonaa ihmistä pilvipalveluihin seuraavien kolmen vuoden aikana.

Tällainen investointi voisi maksaa itsensä takaisin AWS:n ekosysteemille, sillä Furrier ennakoi markkinamahdollisuutta hallituille palveluille.

“Tulemme näkemään lisää DevOpsin hallinnoimia palveluita. Kun DevOps-tiimit kasvavat, lahjakkuus on ongelma”, Furrier totesi ja huomautti kontinhallintaalustan Kubernetesin kasvavan vaikutuksen. ”Kuberneteksen kanssa ei ole helppoa ryöstää klustereita. On vaikea. Luulen, että sen pitäisi helpottaa. Uskon, että polku “heloon” tulee olemaan jonkinlainen abstraktiokerros. Älykkäät ihmiset… hallitsevat sen ja tarjoavat sen sitten palveluna.”

Tässä kehittyvässä DataOps-maailmassa alan standardit ovat ratkaisevan tärkeitä. Johalin mukaan ratkaisu on yhteistyö kohti yhteistä, yhteensopivaa viitekehystä.

“Teknistä velkaa rakennetaan paljon ja teollisuudena… meidän on ratkaistava tämä ongelma”, Johal sanoi.

Katso Johalin koko osio alta ja muista tarkistaa theCUBEn koko kattavuus AWS Summit San Francisco 2022 -tapahtumasta.

* Ilmoitus: TheCUBE on AWS Summit San Francisco -tapahtuman maksullinen mediakumppani. Kumpikaan AWS, joka on theCUBE:n tapahtumakatsauksen sponsori, eikä muilla sponsoreilla ole toimituksellisen hallinnan CUBE- tai SiliconANGLE-sisällöstä.

Kuva: SiliconANGLE

Osoita tukesi missiollemme liittymällä Cube Clubiin ja Cube Event Community -asiantuntijoihimme. Liity yhteisöön, johon kuuluvat Amazon Web Services ja Amazon.comin toimitusjohtaja Andy Jassy, ​​​​Dell Technologiesin perustaja ja toimitusjohtaja Michael Dell, Intelin toimitusjohtaja Pat Gelsinger ja monet muut huippuhenkilöt ja asiantuntijat.

.

Leave a Comment