Kuvernööri Abbott julkistaa vuoden 2022 osavaltion kuvernöörin pienyrityssarjan | Oficina del Gobernador de Texas

26. huhtikuuta 2022 | Austin, TX | Lehdistötiedote

Kuvernööri Greg Abbott ilmoitti tänään vuoden 2022 Governor’s Small Business Series -tapahtuman aloituksesta, joka pidetään henkilökohtaisesti yhteisöissä ympäri osavaltiota alkaen El Pasosta 5. toukokuuta 2022. Vuosittainen Governor’s Small Business Series yhdistää pienyritysten omistajat ja yrittäjiksi pyrkivät resurssit ja tiedot, joita tarvitaan yrityksen perustamiseen, vahvistamiseen ja kasvattamiseen.

“Pienet yritykset ajavat osavaltiomme kukoistavaa taloutta”, sanoi kuvernööri Abbott. “Osavaltiomme, jossa on jo kolme miljoonaa pienyritystä, jotka työllistävät lähes puolet Texasin työvoimasta, on keskittynyt kehittämään ympäristöä, jossa yrittäjillä on vapaus pyrkiä, kasvaa ja menestyä. Miehet ja naiset ovat valmiita ottamaan riskejä ja kaivamaan syvälle. omiin taskuihinsa ja panostaa tulevaisuutensa ideaan, ovat pitkään kirjoittaneet Texasin tarinan. Tämä uraauurtava henki ruokkii edelleen yhteistä vaurauttamme tänään. Odotan innolla, että voin jatkaa yhteistyötä pienyritysten ja yhteisöjen kanssa osavaltion kaikilla alueilla varmistaakseni, että Meillä on menestymiseen tarvittavat työkalut. On erityisen mielekästä aloittaa 2022 Governor’s Small Business Series -tapahtuma El Pasossa ja juhlittaessa pienyritysviikkoa.”

Kuvernöörin pienyrityssarjan aloitus El Pasossa 5. toukokuuta, jota isännöivät kuvernöörin talouskehitystoimisto, El Pason latinalaisamerikkalainen kauppakamari ja Texas Workforce Commission, tarjoaa Texasin pienyritysten omistajille ja yrittäjille mahdollisuuden verkostoitua muiden yritysten omistajien kanssa. ja tapaa asiantuntijoita, jotka voivat jakaa ajankohtaisia, olennaisia ​​ja toimivia neuvoja lukuisista pienyritysaiheista.

Kuvernöörin pienyrityssarja ─ El Paso

5. toukokuuta 2022

7.30–13.30 (MST)

Wyndham El Paso Airport Hotel, 2027 Airway Boulevard, El Paso, TX 79925

20 dollarin ilmoittautumismaksu sisältää aamiaisen, lounaan ja istunnot klo 7.30-13.30.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://gov.texas.gov/business/event/governors-small-business-series-in-el-paso

Muut päivämäärät 2022 Governor’s Small Business -sarjalle:

Fort Worth – 9. kesäkuuta

Kilgore – 23. kesäkuuta

Waco – 21. heinäkuuta

Lubbock – 25. elokuuta

Laredo – 22. syyskuuta

South Padre Island – 6. lokakuuta

Kerrville – 27. lokakuuta

Korsikana – 10. marraskuuta

Bryan-College Station – 8. joulukuuta

Kuvernöörin talouskehitystoimisto ja Small Business Assistance -toimisto isännöivät myös Governor’s Small Business Resource -portaalia, joka tarjoaa tilattavia ja räätälöityjä yritysresursseja: https://gov.texas.gov/business/page/small-business-portal

Leave a Comment