Syllabi Solutions julkisti patentit kompetenssipohjaisille korkeakoulukursseille ja opetussuunnitelmille

JUPITER, Fla., 25. huhtikuuta 2022 /PRNewswire/ — Syllabi Solutions julkistaa ainutlaatuiset patentit osaamisperusteisille koulutuskursseille ja opetussuunnitelmille. Patentit kattavat menetelmän ja laitteiston koulutuskurssien kehittämiseen ja tarjoavat korkeakouluille, oppimisen hallintajärjestelmille ja muille tarjoajille uuden tavan tarjota korkeakoulukursseja ja opetussuunnitelmia.

Syllabi Solutionsin patenttien ominaisuudet ja edut

  • kohdistaa ydin- ja erikoiskurssien kompetenssit kurssin tulosten ja kurssin oppimistavoitteiden kanssa.
  • kehittää ainutlaatuisesti kurssin yhteenvedon ja vaatimustenmukaisuusraportit, joita voidaan käyttää hallinnolliseen kurssin hyväksyntään ja kolmannen osapuolen akkreditointiin oppilaitoksille
  • kurssikehitysohjelmisto, joka tarjoaa kurssin opetussuunnitelman, jonka avulla voidaan kehittää esitystiivistelmiä, oppikirjoja, videoita, kokeita ja muita materiaaleja ja tehtäviä, joita professori voi helposti organisoida ja esittää, ja
  • tekee jokaisesta professorista tehokkaasti taitava pätevyyspohjainen kurssikehittäjä, joka pystyy kehittämään kurssin, joka täyttää akkreditoivien organisaatioiden vaatimukset.

Syllabi Solutions -patenttien ydin

Menetelmä ja laite koulutuskurssien ja opetussuunnitelmien kehittämiseen käyttämällä turvallista web-pohjaista palvelintietokonealustaa ja ohjelmistosovellusta, joka kohdistaa ydin- ja erikoiskurssien kompetenssit kurssin tuloksiin ja oppimistavoitteisiin. Kehittää myös ainutlaatuisesti kurssin yhteenveto- ja vaatimustenmukaisuusraportteja, joita voidaan käyttää oppilaitoksen kurssin hyväksyntään ja akkreditointiin.

Kurssinkehitysohjelmisto tarjoaa kurssisuunnitelman, joka sisältää esitystiivistelmiä, oppikirjoja, videoita, kokeita ja muita materiaaleja sekä tehtäviä, joiden avulla professori voi helposti organisoida ja esittää opetuksen toimintaa. Kouluttajilla ei ole tällä hetkellä saatavilla vertailukelpoista metodologiaa ja laitteistoa kurssitietojen kehittämiseen, kokoamiseen ja esittämiseen yhtä helposti käytettävällä ja tarkistettavalla tavalla.

Syllabi Solutionsin toiminta-ajatus on “Oppimissuunnitelmasi / teknologiamme”. Syllabi Solutionsin visio on tyylikäs, patentoitu lisäosa oppimisen hallintajärjestelmään tai muuhun kurssin opetussuunnitelman tarjoajaan. Syllabi Solutions vapauttaa korkeakouluprofessorin tehokkaasti tarpeesta hankkia erityisiä suunnittelutaitoja.

EdTech-yritys

Syllabi Solutions on korkea-asteen koulutusalan EdTech-yritys. Syllabi Solutions käyttää patentoitua teknologiaa rakentaakseen tehokkaasti opetussuunnitelman, joka yhdistää ydin- ja erikoiskurssien osaamiset. kurssin tulosten ja oppimistavoitteiden kanssa.

Syllabi-ratkaisut
Philip WeintraubLiiketoiminnan kehitysjohtaja
Puhelin: 561 316 4830
Sähköposti: [email protected]
Verkkosivusto: https://sylabi-solutions.com/

LÄHDE Syllabi Solutions

.

Leave a Comment