Lapoyoma julkistaa YAM Funds -projektin pienyrityksille

Atlanta, 25. huhtikuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Lapoyoma, yksi nopeimmin kasvavista blockchain-maksuverkostoista, ilmoitti äskettäin Lapoyoma YAM Funds -projektin välittömästä käynnistämisestä. Hankkeella rahoitetaan pienyrittäjien toimintaa, jotka aikovat integroida yrityksensä Lapoyoman hajautettuun maksuinfrastruktuuriin.

Ohjelman ehdot: yrittäjät, jotka hyväksyvät YAM-tunnuksen maksuna tavaroista ja palveluista, voivat rahoittaa liiketoimintaansa 0 prosentin korolla.

Lapoyoma YAM Funds mahdollistaa 1) laajentaa Lapayoma-yhteisöä ja 2) mullistaa ostajan kokemuksen, joka voi nyt tehdä nopeita ja turvallisia ostoksia kryptovaluutoissa, samalla kun hän saa ylimääräistä cashbackia.

Kryptomaksuverkko päivittäistavarakauppojen ja huoltoasemien päivittäiseen käyttöön

Globaalin inflaation, NFT-vallankumouksen ja metaversumien ympärillä olevan juonittelun yhdistelmä on johtanut nopeaan kiinnostuksen kasvuun kryptovaluuttoja kohtaan. Itse asiassa kryptotalous on viimeisen vuoden aikana kasvanut niin paljon, että maailmassa on nyt yli 300 miljoonaa ainutlaatuista kryptovaluutan haltijaa.

Mitä enemmän kryptovaluuttakäyttäjiä on, sitä enemmän tapahtumia kryptovaluutoilla tehdään. Tästä syystä vähittäiskaupan krypto-ostojen mahdollisuus tulee todellisuudeksi.

Tuoreen Cantaloupe-tutkimuksen mukaan 67 prosenttia kryptovaluutan haltijoista harkitsee rahakkeiden käyttöä vähittäisostoissa. Saman tutkimuksen mukaan 42 miljoonaa muuta käyttäjää, joilla ei ole kryptovaluuttoja, harkitsee kryptojen ostamista tehdäkseen vähittäiskauppoja tulevaisuudessa.

Samaan aikaan yli puolet kryptovaluutan haltijoista valittaa, että liian harvat myyjät hyväksyvät kryptomaksuja. Valitettavasti useimmissa kehittyneissä maissa et voi vain tulla supermarkettiin, poimia tavarakoria ja maksaa niistä kryptovaluutoissa. Lisäksi, vaikka jotkut myyjät tarjoavat tällaisen mahdollisuuden, ole valmis maksamaan valtava palvelumaksu jokaisesta kaupasta.

Ongelman ratkaisemiseksi Lapoyoman kehittäjät järjestävät yritysten tarpeisiin perustuvan maksujärjestelmän. Näillä kehittäjillä on melko ainutlaatuinen kokemus vähittäiskaupan myynnistä. Tällaisten yritysten luettelo sisältää päivittäistavarakaupat, C-kaupat ja huoltoasemat. He ovat myös kehittäneet FYBN-sovelluksen, joka on ensimmäinen työkalu vähittäiskaupan myyntiin. Tämä sovellus arvioi yrityksen kotimaan myynnin liukuvan keskiarvon perusteella viimeisen 3 kuukauden ajalta. Se ottaa huomioon myös kaikki tulot ja kulut sekä muut pehmeät parametrit ja tekijät, jotka määräävät liiketoiminnan luotettavuuden.

Tämä arvokas kokemus on antanut Lapoyoma-kehittäjille mahdollisuuden luoda todella toimivan ekosysteemin pienyritysten ja heidän asiakkaidensa tarpeisiin. Tämän ansiosta Lapoyoma ratkaisee useita ongelmia kerralla:

Ongelma 1: Riskit myyjille

Vaikka ostajat ovat valmiita ostamaan tavaroita kryptovaluutoissa, myyjät eivät ole valmiita hyväksymään tällaisia ​​maksuja. Tämä johtuu siitä, että kryptovaluutat ovat sääntelemättömiä ja erittäin epävakaita omaisuuseriä. Yritys ei yksinkertaisesti ole valmis ottamaan vastaan ​​kryptoriskejä.

Ratkaisu: YAM stablecoin

Lapoyoma on nopeasti kehittyvä maksuverkosto, joka käyttää USDT-valuuttakurssiin sidottua YAM-stablecoinia. Stablecoinin avulla voit välttää hyperinflaation riskit kokonaan. Lisäksi yritykset voivat hyödyntää Lapoyoma YAM Funds -aloitetta rahoittaakseen toimintaansa 0 prosentin korolla.

Ongelma: Salausinfrastruktuurin alikehittyneisyys

Kaiken kaikkiaan infrastruktuuri ei ole tarpeeksi kehittynyt. Se ei ole valmis integroimaan kryptotaloutta vähittäiskauppa- ja palvelualoihin. Lisäksi vaikka on olemassa maksukortteja, jotka muuntavat kryptovaluuttoja fiat-omaisuuksiksi, niiden käyttö on erittäin kannattamatonta korkeiden palvelumaksujen vuoksi.

Ratkaisu: YAM stablecoin

Lapemoman aloitteiden ansiosta YAM-haltijat voivat helposti tehdä ostoksia missä tahansa ekosysteemiin uppoutuneessa kaupassa. Alhaisten kaasumaksujen ja minimaalisten palvelumaksujen lisäksi käyttäjä saa erikoisalennuksia, alennettuja transaktiokuluja ja nopeutettua maksuaikaa. Lisäksi Lapoyoma Smart -ohjelman avulla käyttäjät voivat saada korotettuja monitasoisia palkkioita maksuistaan.

Lapoyoma on ostajat ja myyjät yhdistävä tekniikka

Lapoyoma on luomassa maksuverkostoa, joka auttaa myyjiä saamaan deflaatiotokeneja, jos ostajat maksavat tavaroista kryptovaluutoissa. Siirrot tapahtuvat reaaliajassa ja valuuttamuunnokset toteutetaan Lapoyomassa. Tämän mahdollistamiseksi projekti luo QR-kooditapahtumajärjestelmän ja integroi sen Binance Smart Chain -lohkoketjuun

Lapoyoma YAM Tokenomics:

 • Token-symboli: YAM
 • Lohkoketju: Binance Smart Chain
 • Kokonaistarjonta: 21 miljoonaa YAM
 • Suurin tarjous: 21 miljoonaa YAM
 • Osto/myynti palvelumaksu: 11 %
 • Palkinnot: 4 %
 • Likviditeetti: 4 %
 • Markkinointi: 3 %

Nykyään Lapoyoma YAM -tunnus on myynnissä P2PB2B-salauspörssissä. Seuraa linkkiä ostaaksesi tai myydäksesi YAM:ia.

Yhdistetty Lapoyoma-järjestelmä tarjoaa reaaliaikaiset kryptotapahtumat altistamatta myyjää kryptovaluuttojen volatiliteettiriskeille. Rahat voidaan siirtää Lapoyomaan reaaliajassa, sillä mikään pankki ei hidastaisi prosessia ja peruuttaisi kohtuuttomia palvelumaksuja. Binance Smart Chainin avulla voit tarjota minimaalisia palvelumaksuja siirroista.

Miten Lapoyoma-maksuverkostossa asiointi hoituu?

Äskettäin Airbnb:n toimitusjohtaja Brian Chesky ilmoitti varauspalvelun asteittaisesta siirtymisestä kryptovaluuttamaksuihin. Yhtiö suunnittelee, että maksut perustuvat aluksi Airbnb:n kryptovaluuttalahjakortteihin, mutta sitten siirtyvät kokonaan digitaalisiin maksuihin.

Airbnb:n johtaja suunnittelee kuitenkin vain sitä, mitä Lapoyoma on jo toteuttanut

Lapoyoma-maksuverkoston avulla käyttäjät voivat varata hotellit nopeasti ilman palvelumaksuja ja ostaa tavaroita CStore/Bensa-asemalta ilman kolmansien osapuolten välitystä. Lapoyomalla voidaan maksaa tavaroista ja palveluista sekä vastaanottaa ja lunastaa uskollisuuspalkkioita ja -alennuksia.

Lapoyoma-ekosysteemi toimii seuraavasti:

 1. Myyjä käyttää avainparia ainutlaatuisten QR-koodien luomiseen;
 2. jokainen QR-koodi sisältää tiedot vahvistetusta myyjätilistä;
 3. myyjä tulostaa QR-koodit ja liittää ne jokaiseen tuotteeseen;
 4. käyttäjät skannaavat QR-koodin millä tahansa älylaitteella;
 5. käyttäjät avaavat verkkolomakkeen, joka kerää ja tallentaa ostajan tiedot;
 6. YAM-rahakkeet veloitetaan ostajan tililtä ja hyvitetään myyjän tilille.

Koko tapahtuma- ja muunnosprosessi kestää enintään 1 minuutin. Tuotteen hinnan käsittely ja tokenien keskittäminen tapahtuu Lapoyoma-järjestelmän sisällä. Näin voidaan minimoida palvelumaksut ja varmistaa kryptomaksujen historian nopeimmat kryptotapahtumat.

Alennukset ja bonukset ekosysteemin käytöstä

Lisätäkseen kysyntää ja palkitakseen projektiin osallistujia Lapoyoma esittelee sarjan palkintoja ja alennuksia. Alla on lyhyt kuvaus palkinnoista:

1. Lapoyoma Cashback

Jokaisella Travala.com-sivustolla tehdyllä varauksella käyttäjä saa 2 % varauksen kokonaishinnasta eli cashbackin. Käyttäjä saa käteispalautuksen Lapoyoma YAM -tokeneina, jotka lähetetään hänen lompakkoonsa. Tämä on erittäin tärkeää kryptovaluutan esittelylle suurelle yleisölle.

2. Älykäs ohjelma

Smart-ohjelman avulla ohjelman osallistujat saavat jopa 5 % alennuksia varaaessaan miljoonia asuntoja ympäri maailmaa. Osallistujat voivat myös saada jopa 3 %:n lisäalennuksen maksaessaan Lapoyoma YAM -tunnuksella. Ohjelman osallistujilla on myös äänioikeus projektinhallinnassa.

3. Luottokortti

Lapoyoma-luottokorteilla voi maksaa verkossa ja offline-tilassa vähittäiskaupoissa. Kun tapahtuma on tehty, 4% sen summasta lähetetään takaisinostolompakkoon. Näin asiakkaat saavat palkkion jokaisesta ostoksesta.

Uusi aikakausi CStore-/huoltoasemateollisuudessa

Lähikaupat ja huoltoasemat ovat olennainen osa amerikkalaisten jokapäiväistä elämää. Noin 93 % amerikkalaisista asuu 10 minuutin säteellä huoltoasemasta, ja 80 %:lla huoltoasemista on lähikauppoja.

Lapoyoman hajautettu maksujärjestelmä kattaa kaikki nämä myymälät, mikä vahvistaa luottamusta yritysten ja kuluttajien välillä. Tässä mielessä Lapoyoma ei ole vain nopea rahansiirtoratkaisu, vaan myös todellinen pitkän aikavälin sijoitus CStore/Gas Station -teollisuuteen.

Liity Lapoyomaan muuttaaksesi vähittäiskaupan tulevaisuutta!

Lisätietoa Lapoyoma-hankkeesta löydät täältä:

Verkkosivusto — WhitePaper — Telegram — Reddit — Twitter — Instagram — Discord

    

.

Leave a Comment