Yhdeksästä viiteen työkulttuuri on lopetettava


Yhdeksästä viiteen työkulttuuri on lopetettava

Santiago Gaughan / The Cougar

Monet ihmiset ovat huomanneet, että yhdeksän tuntia päivässä, viisi päivää viikossa työskentely ei ole tyydyttävää elämää. Kun työskentelee yhdeksästä viiteen, ihmiset elävät tehdäkseen työtä, eivät työskentelevät elääkseen. Amerikan työajat on rakennettava uudelleen, mikä kuvastaa työntekijöiden tarpeiden muutosta.

Ihmiset ovat jo olleet työskentelee kotoa käsin pandemian alusta lähtien. Tästä valtavasta muutoksesta huolimatta työtunnit ovat pysyneet ennallaan.

Pitkät työpäivät osallistua stressiin, riittämättömään uneen ja tuottavuuden heikkenemiseen. Yhdeksästä viiteen työtunnin verran työskentely ei salli riittävää joustavuutta. Tämä pakottaa työntekijät priorisoimaan työn vapaa-ajan edelle tai vaarassa menettää työpaikkansa.

“En pidä (yhdeksästä viiteen työpäivää),” sanoi PR-fuksi Alexia Aguilar. “Minusta tuntuu, että työpäivän kanssa pitäisi olla enemmän joustavuutta, koska se aiheuttaa paljon ongelmia.”

Monet ihmiset, varsinkin Aguilarin kaltaiset nuoret, ymmärtävät, etteivät he halua viettää elämäänsä työssä, joka rajoittaa heidän vapauttaan ja hallitsee elämäänsä enemmän kuin heillä.

Pandemian aikana ihmiset pystyivät työskentelemään kotoa käsin, mutta monet työntekijät joutuivat olemaan tekemisissä esimiesten kanssa, jotka valvoivat heitä varmistaakseen, että he saivat työnsä tehtyä. Itse asiassa niitä oli 87 prosenttia lisääntyä valvontasovellusten, kuten ActivTrak, Hubstaff ja Interguard, luomisessa, joilla kaikilla on eriasteisia valvontatekniikoita, kuten tilannekuvien ottaminen työntekijöiden näytöistä ja hakuhistorian tallentaminen.

Työntekijöiden mikrojohtaminen ei hyödytä heidän tuottavuuttaan eikä saa heitä nauttimaan työstään. Se tekee juuri päinvastoin. Noin 70-85 prosenttia työntekijöistä sanoi, että heidän työsuorituksensa ja moraalinsa olivat vaikuttaa negatiivisesti mikrohallinnan avulla.

Toisaalta pienen projektin nimeltä STAR loi yhtiö Vain tuloksiin perustuva työympäristö testata, kuinka hyvin työntekijät suoriutuivat ilman, että johto puuttui asiaan. Tämä sisältää sen, missä, milloin ja miten heidän työntekijänsä päättivät työskennellä. Se johti hämmästyttäviin tuloksiin.

Kuuden kuukauden kuluttua työntekijät olivat tyytyväisiä työhönsäkokivat vähemmän työuupumusta ja niiden tuotanto nousi pilviin.

Tätä silmällä pitäen työntekijät viihtyvät, kun he saavat tehdä päätöksiä työnsä eri osa-alueista, joista heidän esimiehensä perinteisesti päättävät. Vapaus, jonka työntekijät saavat, kun he päättävät tehdä työnsä, antaa heille aikaa tehdä muitakin onnellisia asioita.

Kun työntekijöiden ei enää tarvitse uhrata elämäänsä työnsä vuoksi, Amerikan työkulttuuria ei voida enää pitää yhtenä stressaavin maailmassa. On aika muuttaa työpäivä yhdeksästä viiteen.

Cindy Rivas Alfaro on journalismin fuksi, joka on tavoitettavissa osoitteessa [email protected]

Tunnisteet: työpaikat, yhdeksästä viiteen, työ, työkulttuuri


Leave a Comment