UIndy Engineering -opiskelijat kilpailevat Shark Tank -tyyliin neljännessä vuotuisessa Business Pitch -kilpailussa – UIndy 360

Tiistaina 19. huhtikuuta RB Annis School of Engineering piti neljännen vuotuisen Business Pitch -kilpailunsa. Neljä UIndy-tekniikan opiskelijoista koostuvaa joukkuetta suunnitteli, valmisti ja esitteli tuotteita tuomareiden joukolle yrittääkseen ansaita investointeja, kuten suosittu kilpailuohjelma, Shark Tank. Kilpailu toteutettiin Elevate Nexuksen tuella.

Viimeisten yhdeksän kuukauden aikana jokainen tiimi on suunnitellut ja kehittänyt huolellisesti tuotteiden prototyyppejä Elevate Nexuksen runsaan apurahan ansiosta. Tämän jälkeen tiimi loi markkinointistrategian, joka sisälsi alan kilpailijoiden analysoinnin, valmistuskustannusten ja tuotteiden hinnoittelun määrittämisen sekä mahdollisten myyntikanavien tutkimisen.

”Yksi asia, johon me insinöörikorkeakoulussa pyrimme keskittymään, on insinööriopiskelijoiden erottaminen kaikista muista insinööriopiskelijoista. Voit mennä mihin tahansa kouluun ja hankkia teknisen pätevyyden, mutta 2000-luvulla pelkät tekniset taidot eivät riitä”, sanoi tekniikan apulaisprofessori Dr. David Olawale. ”Business Pitch Competition on huipentuma yhdeksän kuukauden jaksolle, jonka aikana pyrimme kehittämään insinööriopiskelijoiden yrittäjähenkistä ajattelutapaa ja osaamista. Uskon, että olemme todella kasvaneet viimeisen neljän vuoden aikana ja olen ylpeä opiskelijoista.

Yrittäjähenkisen ajattelutavan kehittämiseksi insinööritiimit tekivät yhteistyötä UIndyn taide- ja muotoiluohjelman sekä Master of Business Administration (MBA) -ohjelman opiskelijoiden kanssa. Taide- ja muotoiluopiskelijat loivat suunnittelutiimeille logoja ja esitysmateriaaleja, kun taas MBA-opiskelijat avustivat tiimin tuotteiden markkinointistrategiassa. Tämä yhteistyö auttoi nostamaan tuotteita ja korostamaan muiden alojen ammattilaisten kanssa työskentelyn tärkeyttä.

Neljä joukkuetta esitteli lopputuotteensa kilpailun aikana:

Tiimi #6: Barbute Delivery Defense kehitti varkaudenestopakettien toimitusjärjestelmän, joka voitiin piilottaa patiokalusteisiin.

Tiimi #7: Tetra Electronics kehitti modulaarisen jatkojohdon, joka voidaan räätälöidä käyttäjän pistorasiatarpeiden mukaan.

Tiimi #8: Rise ‘n Stride kehitti elektronisen kävelijän, jonka korkeutta voi säätää yksinkertaisella kytkimen painalluksella.

Tiimi #9: Attax kehitti modulaarisen auton kattotelineen, joka oli helppo asentaa tai irrottaa.

Osana kilpailua Insinööritieteiden korkeakoulu kutsui tuomareiksi tiedekuntaa ja henkilökuntaa eri UIndy-osastoilta sekä konepajateollisuuden asiantuntijoita. Tuomareilla oli tilaisuus kysellä ryhmiä heidän tuotteistaan ​​ja markkinointistrategioistaan ​​määrittääkseen, mikä tuote oli paras sijoitus.

Huolellisen harkinnan jälkeen tuomarit myönsivät ensimmäisen sijan Attaxille. Tetra Electronics sijoittui toiseksi; Rise ‘n Stride sijoittui kolmanneksi; ja Barbute Delivery Defense sijoittui neljänneksi.

“Kaikki työ, joka tehtiin tähän projektiin viimeisten yhdeksän kuukauden aikana tiimitovereideni kanssa, palkittiin, mutta emme ole vielä tehneet”, sanoi Sulman Tariq ’23 (konetekniikka), joka toimi Attaxin projektipäällikkönä. “Meillä on jo työn alla suunnitelma esitellä ideamme eri sijoittajille jatkaaksemme hankkeemme toteuttamista, joten toivottakaa meille onnea!”

Leave a Comment