Matematiikkaa lapsille edutainmentin kautta

Kirkas logo

Kirkas logo

NEW YORK, 22. huhtikuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Matematiikan opettaminen lapsille on aina ollut kova kilpailu – myös vanhemmille. Numeroiden, ongelmien ja sääntöjen mainitseminen voi kunnioittaa kaikkia lapsia, ja lasten matematiikassa auttaminen voi häikäistä jokaisen vanhemman. Uusi verkkokoulutuksen kilpailija tietää tämän tuskan ja on tarjonnut avantgarde-ratkaisun – matematiikan opettamista lapsille pelien kautta opettajien silmien alla.

Brighterly on jo saanut paljon arvostusta vanhemmilta, jotka muuttivat lastensa ruutuajasta hauskaa kokemusta. “Aloin tutkia matematiikan opettamista lapsille verkossa keskusteltuani ystäväni kanssa, jonka vaimo valitti, että heidän kolmannen luokkalaisensa vietti paljon aikaa kotona COVID-taudin takia ja pyysi äidiltä apua matematiikan läksyissä, joita hän ei ymmärtänyt hyvin”, Eugene sanoi. Kashuk, Brighterlyn perustaja ja toimitusjohtaja. “Ymmärsin, että tämä on yleinen kipu monille vanhemmille, ja ajattelin, että voisin tarjota parannuskeinoa.”

Eugene rakensi Brighterlyn ajatuksen ympärille, että lapset oppivat parhaiten pelien kautta. Brighterly noudattaa ytimenään koulutusstandardeja varmistaakseen oppimistulokset. He kuitenkin innovoivat opetusviihteen (“koulutus” + “viihde”) laajassa käytössä: noin 40 % oppimisajasta on matematiikkaa, jossa lapset pelaavat pelejä, keskustelevat opettajansa kanssa ja tutkivat matematiikkaa jokapäiväisessä elämässä. . Tämän lähestymistavan toteuttaminen ei olisi mahdollista ilman helppokäyttöistä interaktiivista koulutusalustaa, jossa on pelillistämistä ja mukaansatempaavaa mekaniikkaa.

“Riippumatta siitä, kuinka hyvä oma opetussuunnitelmamme on tai kuinka intuitiivinen ja hauska alustamme on, emme onnistuisi kehittämään lasten laajaa matematiikan taitoja ilman opettajiamme”, Eugene sanoo. Brighterly valloittaa ed-techin tiukoilla opettajille asetetuilla standardeilla: vain 10 % hakijoista läpäisee laajan valintaprosessin ja 100 % läpäisseistä käy peruskoulutuksen ja toistuvan koulutuksen. “Opetusstandardeissamme olemme täysin varmoja siitä, että opettajillamme ei ole vain vuosien kokemus ja että he selittävät matematiikkaa luokkien PK – 5 lapsille, vaan että he ovat hauskoja ja osaavat pitää jokaisen oppilaan huomion”, sanoo Alexandra, Brighterly’s Teacher. Mentori.

Brighterlyn “education through edutainment” -math for kids -metodologian tehokkuus näkyy hyvin yrityksen opiskelijoiden edistymisen seurannassa. Eugene sanoo, että vain kahdeksalla luokalla 76 % opiskelijoista pisteytti 34 % paremmin Brighterlyn tiedonarviointitestissä kuin sijoituskokeessa. Tällaiset tulokset osoittavat, kuinka pelien avulla oppiminen, kokeneet opettajat ja 1:1 verkko-opetusprosessi saavat lapset oppimaan hauskasti.

“Halusimme helpottaa vanhempien elämää ja saada aikaa itselleen, kun heidän lapsensa viettävät hyödyllistä näyttöaikaa”, Eugene sanoo. “Haluamme olla soihtu jokaisen lapsen matemaattisella matkalla, ja olemme tähän mennessä valistaneet monia polkuja.” Jokaiselle vanhemmalle, joka haluaa parantaa lapsensa matematiikassa, Brighterly tarjoaa joustavan aikataulun, korkean liikkuvuuden, stressittömän ympäristön ja täyden huomion jokaiseen lapseen 1:1-luokissa.

OTTAA YHTEYTTÄ:

Kirkkaammin
info@brighterly.com

Aiheeseen liittyviä kuvia

Kuva 1: Brighterly Logo

Tämä sisältö on julkaistu lehdistötiedotteiden jakelupalvelun kautta osoitteessa Newswire.com.

liite

Leave a Comment