Apuraha rahoittaa terveydenhuollon urakoulutusta Wise Countyssa ja Nortonissa | Appalakkien ylämaat

NORTON – Wise Countyn ja Nortonin koulujärjestelmät ja paikalliset korkeakoulut ovat osa viisivuotista apurahaohjelmaa, joka kannustaa opiskelijoita jatkamaan terveydenhuoltoalan uraa ja vastaamaan alueen terveydenhuoltoalan työntekijöiden tarpeeseen.

Claude Mooren hyväntekeväisyyssäätiön apuraha auttaa paljastamaan lukion ja lukion opiskelijat uramahdollisuuksille ja auttamaan heitä suorittamaan tarvittavat kurssit päästäkseen hoitotyön ja siihen liittyviin terveydenhuoltoalan ohjelmiin Ballad Healthin akateemisen johtajan tohtori Matthew Loosin mukaan.

“Tämän apurahan ja Claude Mooren hyväntekeväisyyssäätiön anteliaisuuden avulla avaamme lisää ovia paikallisille opiskelijoille”, sanoi Loos. “Esittelemme heille terveydenhuollon uran koko kirjon ja autamme samalla heitä saavuttamaan uratavoitteensa ja ammatillisen tyytyväisyyden. ”

Vuoden 2021 NSI National Health Care Retention and RN Staffing Reportin mukaan keskimääräinen amerikkalainen sairaala on vuodesta 2016 lähtien vaihtanut noin 90 prosenttia työvoimastaan ​​ja 83 prosenttia hoitohenkilöstöstä.

Ballad Healthin toimitusjohtaja Alan Levine sanoi keskiviikkona COVID-pyöreän pöydän keskustelussa Yhdysvaltain Virginian senaattorin Tim Kainen kanssa, että Balladin alueellisessa järjestelmässä oli tammikuusta lähtien pulaa 600 työpaikasta.

Loos sanoi, että ohjelma voi myös auttaa ratkaisemaan alueen sairaanhoitajapulaa, mikä vahvistaa terveydenhuollon saatavuutta.

Apuraha alkaa auttamalla Wise Countyn yläkoulujen opiskelijoita altistumaan terveydenhuollon uralle ja tutkimaan mahdollisia koulutusmahdollisuuksia. Tämän paljastuksen jälkeen apuraha auttaa opiskelijoita saamaan sertifioituja sairaanhoitajan lisenssejä, minkä jälkeen hän työskentelee hoitotyön ja teknisten todistusten parissa.

Rekisteröidy Johnson City Pressiin tänään!

Huippujuttuja, toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Mountain Empire Community College ja University of Virginia’s College at Wise tekevät yhteistyötä auttaakseen opiskelijoita siirtymään edistyneisiin tutkinto-ohjelmiin. Ballad Health auttaa tarjoamalla opiskelijoille vastaavia työohjelmia joustavilla aikatauluilla.

William Austin, uran teknisen koulutuksen johtaja ja Wise Countyn uratekniikan keskuksen rehtori, sanoi, että apuraha antaa läänin ja kaupungin koulujärjestelmille mahdollisuuden palkata lääketieteellisen taustan omaava opettaja tarjoamaan uratietoja ja opastamaan opiskelijoita ohjelman läpi.

Austin sanoi, että Moore-säätiön apuraha sopii yhteen ura- ja teknisen keskuksen nykyisen sertifioidun sairaanhoitaja-assistenttiohjelman kanssa antamalla opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa tämä ohjelma ja saada osavaltion lisenssi, kun he ovat kirjoilla keskustassa.

“Seuraamalla tätä urapolkua opiskelijat voivat saavuttaa työllisyystavoitteensa nopeammin ja saavat parhaan mahdollisen koulutuksen”, Austin sanoi.

Viiden vuoden apurahakauden lopussa Ballad Health ja koulutusjohtajat toivovat voivansa luoda mallin muille apurahansaajille ja terveydenhuolto-ohjelmille, jotka voisivat kopioida Virginiassa ja puuttua sairaanhoitopulaan osavaltion muissa osissa.

Tietoa avoimista hoito- ja terveydenhuollon urasta Appalakkien ylämailla on osoitteessa www.balladhealth.org/careers.

.

Leave a Comment