Uusi professuuri tunnustaa tiedekunnan koulutusinnovaatioita

Teknillinen korkeakoulu ottaa käyttöön uuden professuurin, joka tunnustaa kaksi insinöörikoulutusta jatkavaa tiedekunnan jäsentä. Dekaanin koulutusinnovaatioprofessorit tunnustavat kollegion koulutusohjelmaan osallistumisen, joka tukee myös tulevia innovaatioita Georgia Techin osallistavan opiskelijakunnan koulutuskokemuksen rikastamiseksi.

Professuurit ovat jatkoa sekä korkeakoulun että sen johdon näkemykselle ja painopisteelle parantamaan opiskelijoiden akateemista kokemusta kaikissa kahdeksassa koulussa ja laajemmassa insinöörityössä. Dekanaatti kannustaa myös tiedekunnassaan aloitteita, jotka keskittyvät innovatiiviseen koulutukseen, jolla on potentiaalia maailmanlaajuisesti.

“Tiedekuntamme ovat luoneet ainutlaatuisia mentorointi- ja perustutkinto-tutkimusohjelmia ja tukevat transformatiivisia lähestymistapoja korkeakoulutuksen parantamiseen kunnianhimoisten monitieteisten projektiryhmien, kuten Vertically Integrated Projects (VIP) -ohjelman, avulla”, sanoi Raheem Beyah, Collegen dekaani ja Southern Company Chair. “He jatkavat myös monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta edistävien aloitteiden kehittämistä. Tiedekuntamme vaikutus ulottuu paljon yksittäisten kurssien ulkopuolelle, ja olen innoissani mahdollisuudesta kunnioittaa heitä heidän näkemyksestään ja ponnisteluistaan.

Kaksi saajaa saa 25 000 dollaria vuosittain harkinnanvaraisina varoina enintään viiden vuoden ajan.

Ehdokkaat jättävät koulujen puheenjohtajat, joka voi tunnistaa enintään kaksi virka-ajan tiedekunnan jäsentä.

Ehdokkaaksi (yksi PDF) tulee sisältyä CV, yksisivuinen lausunto, jossa kuvataan hakijan merkittävimmät koulutusinnovaatiot, sekä lausunto aikaisemmasta sitoutumisesta ja tulevaisuuden suunnitelmista monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden tukemiseksi. Lisäksi tulee toimittaa kolmen viitteen nimet ja yhteystiedot.

Ehdokkaat asetetaan akateemisten asioiden apulaisdekaanille Mitchell Walkerille 1. kesäkuuta mennessä. Valinnat julkistetaan 1. heinäkuuta mennessä.

“Insinööriopistolla on on viime vuosina ollut erittäin ahkera pyrkiessään parantamaan koulutusta kaikilla tieteenaloillaan sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella”, sanoi Larry Jacobs, Georgia Techin koulutuksen ja oppimisen vanhempi varaprossti. “Dekaanin koulutusinnovaatioprofessorit korostavat insinööritiedekuntaamme heidän aiemmista saavutuksistaan ​​ja tulevista ponnisteluistaan ​​Collegen opiskelijoiden ja koko Georgia Techin hyödyksi.”

Leave a Comment