Uusi Off-road Star -malli

GWM TANK500:lla on jämäkkä ulkonäkö ja suurempi koriprofiili kuin luokkansa malleilla. Suuri vaakasäleikkö ja alkuperäiset neliömäiset ajovalot edessä luovat kypsemmän ja vakaamman visuaalisen vaikutelman. Auton korin linjat, kuten ajo- ja takavalon yhdistävä sivulinja auton korin keskellä, ovat sileitä ja ilmentävät sen hienoutta.

Juhlallisen ulkonäön lisäksi GWM TANK500:n sisustus välittää herrasmiehen tavoin herkkää tunnetta. Pehmeitä materiaaleja ja puukuvioita on käytetty ylellisesti ajoneuvon sisätiloissa luoden herkkää ja lämmintä tunnelmaa. Olipa kyse sitten ohjauspyörästä tai auton istuimesta, ne kaikki on kääritty aitoon nahkaan tuomaan luksusliiketoimintamallin mukavuutta, kun käyttäjät koskettavat ohjauspyörää ja nojaavat istuimelle.

Ajoneuvossa on myös luksusautosarjan asetukset, kuten ajoneuvojen Internet, panoraamakattoluukku ja yksityisyyslasi. Erityisesti yksityisyyslasin muotoilu on täysin heijastanut GWM TANK500:n ylellisen laadun yksityiskohtia.

Ajokokemuksen vuoksi GWM TANK500 perii TANK-brändin edut maastoajossa tutkimuskyvyn ja alustarakenteen suhteen. Vielä tärkeämpää on, että ajoneuvo on ensimmäinen GWM-malli, joka on varustettu 3.0T+9AT tehoyhdistelmällä. Vahva teho ei ainoastaan ​​auta selviytymään erilaisista monimutkaisista tieolosuhteista, vaan myös tuo vakaudellaan riittävän turvallisuuden tunteen käyttäjille.

Tämä uusi malli on ystävällinen jopa uusia off-road-kuljettajia kohtaan. Nelivetojärjestelmä voidaan vaihtaa kaksivetoiseksi polttoainetehokkuuden takaamiseksi. Käyttäjien tarpeet voidaan täyttää riippumatta siitä, onko kyseessä satunnainen maastoajo tai päivittäinen työmatka.

GWM TANK500:n koeajon jälkeen monet käyttäjät kommentoivat myönteisesti, että auto täyttää kattavasti kuluttajien uuden aikakauden odotukset korkealaatuisesta auton elämästä lähitulevaisuudessa. Se on enemmän kuin koko perheen monipuolinen avustaja, joka ottaa kokonaisvaltaisen palveluntarjoajan roolin liike-elämässä, päivittäisessä työmatkoissa ja perhematkoissa.

GWM TANK500:n lanseeraus houkuttelee lisää käyttäjiä TANK-brändiin, mutta käyttäjillä on edelleen syvä käsitys GWM TANK300:n suosiosta, joka on TANK-brändin ensimmäinen hittimalli paikallisilla markkinoilla.

Vuoden 2022 toisella puoliskolla GWM suunnittelee tuovansa GWM TANK300:n ja GWM TANK500:n ulkomaisille markkinoille. Molemmat mallit tuovat mahdollisesti paljon iloisia yllätyksiä maailmanlaajuisille käyttäjille.

SOURCEGWM

.

Leave a Comment