Rowan Education Collaborative juhlii saavutuksia ja tarjoaa ensimmäisen virallisen päivityksensä yhteisölle

ROWAN COUNTY, NC (WBTV) – Rowan Countyn koulutus- ja maakuntien johtajat yhdistivät virallisesti voimansa parantaakseen kaiken ikäisten opiskelijoiden oppimista koko yhteisössä, kun Rowan Education Collaborative jakoi ensimmäisen virallisen päivityksensä yhteisölle 21. huhtikuuta Rowan-Cabarrusin yhteisöstä. Collegen pohjoiskampuksella Salisburyssa.

Ensimmäinen laatuaan yhteisöllinen kumppanuus on yhteenliittymä, joka koostuu johtajista Rowan-Salisbury Schoolsista, Rowan-Cabarrus Community Collegesta, Catawba Collegesta, Livingstone Collegesta, Rowanin lääninhallituksesta ja Rowan Economic Development Commissionista.

“Olemme älykkäämpiä, vahvempia ja parempia yhdessä”, sanoi Greg Edds, Rowan Countyn komission puheenjohtaja. “Ohjautumalla yhteisen tavoitteen taakse luoda vankka oppimiskulttuuri, voimme tehdä enemmän ja saavuttaa enemmän opiskelijoiden ja yhteisömme hyväksi. Meillä on erinomaiset resurssit Rowan Countyssa, ja haluamme hyödyntää kunkin vahvuudet. Huippusiilojen sijaan haluamme luoda huippuosaamisen allianssin.”

Jäsenet alkoivat kokoontua vuonna 2019 suunnitellakseen puitteita ja visiota Rowan Education Collaborativelle, jonka tehtävänä on tarjota enemmän ja parempia mahdollisuuksia oppimiseen ja menestymiseen kaikenikäisille opiskelijoille.

”Tavoitteenamme oli luoda ketterä lahjakkuuskehys, joka edistää yritysten ja asukkaiden hyvinvointia. Haluamme yhdistää ja hyödyntää oppilaitostemme resursseja, jotta opiskelijoilla on saumaton kokemus siirtyessään K-12-järjestelmästä Rowan-Cabarrus Community Collegeen Catawbaan tai Livingstoneen koulutusohjelmissa, jotka liittyvät yhteisömme työvoiman kehittämistarpeisiin, sanoi Rowan-Cabarrus Community Collegen yritys- ja täydennyskoulutuksen varapuheenjohtaja Craig Lamb ja ryhmän fasilitaattori.

Rowan Education Collaborative pyrkii luomaan kattavan, eteenpäin suuntautuvan suunnitelman, jossa keskitytään koulutukseen taloudellisen hyvinvoinnin ja henkilökohtaisen menestyksen edistäjänä. Joitakin kumppanuuksia on jo olemassa, mukaan lukien korkeakoululuokat lukiolaisille, harjoittelu- ja varjoohjelmat, joista on hyötyä sekä opiskelijoille että paikallisille työnantajille, sekä paikallisten oppilaitosten väliset nivelsopimukset, joiden avulla alueen opiskelijat voivat jatkaa opintojaan poistumatta läänistä.

Ensimmäinen osoitus ryhmän työstä on 45 miljoonan dollarin joukkovelkakirjojen kansanäänestys, jota yleisö kannatti maaliskuussa 2020. Yleisön tuen seurauksena Rowan-Cabarrus Community College aikoo laajentaa ja parantaa ohjelmiaan, mukaan lukien hitsaus-, koneistus- ja autoteknologiat, kaikki joista liittyy suoraan läänin työvoima- ja talouskehitystarpeisiin. Osa joukkovelkakirjapaketista on suunniteltu rahoittamaan tiloja Rowan Early Collegen ja lukion opiskelijoille sekä lajissaan ensimmäinen dekontaminaatiokeskus, joka kouluttaa palomiehiä kriittisiin turvallisuustoimenpiteisiin.

Lisäksi Catawba College ja Rowan-Cabarrus ovat yhdistäneet voimansa luodakseen “Learn Local, Grow Local” -siirtosopimuksen, jonka avulla Rowan-Cabarrusin valmistuneet voivat siirtyä junioritason kanssa yli 30 ohjelmaan, ja keskusteluja käydään vastaavien sopimusten luomiseksi Livingstonen kanssa. Keskikoulu.

Ryhmä jatkoi tapaamista koko pandemian ajan ja verkostoitui kriittisten resurssien parissa. Livingstone College teki yhteistyötä Rowan-Cabarrusin kanssa tarjotakseen kampuksella COVID-19-testauksen opiskelijoille, työntekijöille ja yhteisölle koko pandemian ajan.

“Olemme aloittaneet pallon pyörimisen, mutta työtä on vielä tehtävänä”, Edds sanoi. “Tavoitteenamme on jatkaa tarkoituksellista, strategista, datalähtöistä kokonaisvaltaisen oppimisyhteisön luomista Rowanin piirikunnassa, joka johtaa korkeaan opiskelijoiden suoritukseen, runsaisiin uramahdollisuuksiin kansalaisillemme ja valmiiden työntekijöiden joukon houkuttelemiseksi alueellemme entistä enemmän työnantajia. .”

Rowan Education Collaborative -tiimiin kuuluvat:

  • Rowan-Cabarrus Community College – tohtori Carol Spalding, Jonathan Chamberlain, Sarah Devlin, Ken Ingle, Craig Lamb, tohtori Michael Quillen ja johtokunnan puheenjohtaja Carl Short, Jr.
  • Rowanin lääninhallitus – Aaron Church, Greg Edds ja Jim Greene
  • Rowan Economic Development Commission – Rod Crider
  • Rowan-Salisburyn koulut – tohtori Jason Gardner, tohtori Andrew Smith, Anthony Vann ja opetuslautakunnan puheenjohtaja Dean Hunter
  • Catawba College – tohtori David Nelson, Drew Davis ja tohtori Constance Lowery
  • Livingstone College – tohtori Jimmy Jenkins ja Pete Teague

“Koulutus on paras sijoitus, jonka ihminen voi tehdä tulevaisuuteensa, ja se on paras investointi, jonka voimme tehdä lääninä kansalaistemme tulevaisuuteen”, sanoi Jim Greene, Rowanin piirikunnan komission varapuheenjohtaja. “Kun Rowan Education Collaborative on olemassa, Rowanin piirikunnan kansalaiset voivat luottaa runsaisiin mahdollisuuksiin ja valoisaan tulevaisuuteen.”

Lisätietoja Rowan Education Collaborativesta saat ottamalla yhteyttä Sarah Devliniin osoitteessa sarah.devlin@rccc.edu.

Tekijänoikeus 2022 WBTV. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment