Pienyritysten omistajat, jotka haluavat päästä marihuanateollisuuteen, tuntevat olevansa jääneet kylmään

Suurin osa paikoista, jotka myyvät laillista virkistysmarihuanaa New Jerseyssä torstaina, ovat suurten yritysten omistamia.

Mutta kun lainsäätäjät kehittivät laillista kannabisteollisuutta, pienyritysten omistajille luvattiin mahdollisuuksia. Mutta monet näistä pienyritysten omistajista sanovat nyt törmäävänsä taloudelliseen muuriin.

Nämä hakijat sanovat joutuvansa tiesulkuihin kaupunkien ja kuntien tasolla. He sanovat, että heidän on maksettava tuhansia dollareita vain hakeakseen lisenssiä liikkeen perustamiseen, vaikka kannabiksen sääntelykomissio on jo todennut heidät taloudellisesti epäedullisessa asemassa.

“Vaikka he sanovat, että se on meitä varten ja meidän on päästävä ulos muiden tavoin, törmäämme rahallisesti moniin seiniin”, sanoo yrittäjä Linda Solana.

Solana ei ole aloittelija yrityksen pyörittämisessä. Hän on omistanut ja hoitanut K9Nanni-koirien päivähoito- ja majoituspaikkaa Pohjois-Arlingtonissa 20 vuoden ajan. Mutta nyt hän haluaa hyödyntää liiketoimintaosaamisensa aikuisten vapaa-ajan marihuanamarkkinoilla mikroyrityksen muodossa.

“Se on tarkoitettu ihmisille, joilla ei ole kaikkea tätä rahaa sijoittaakseen näihin suuriin lääkehoitoloihin, ja he antavat meille mahdollisuuden avaamalla tämän pienen paikan, jossa se voi olla muutos monien näiden ihmisten elämään”, Solana sanoo. .

Mutta Solana sanoo, että kaupungit, jotka ovat valinneet virkistysmyynnin, veloittavat hakijoilta paljon rahaa, kun he ovat jo taloudellisesti vaikeuksissa.

“On erittäin surullista, että he eivät edes anna mikroyrityksille vain vähän liikkumavaraa kaikkien muiden syrjään”, hän sanoo.

Kannabiksen sääntelykomissio määritteli 55 postinumeroa taloudellisesti epäedullisessa asemassa oleviksi tulojen perusteella varmistaakseen sosiaalisen tasa-arvon ja monimuotoisuuden tekijöitä hakemusten valintaprosessissa. Näiden postinumeroiden hakijat asetetaan etusijalle, mutta kunnat eivät tunnusta tätä prioriteettia ja pakottavat hakijoita keksimään tapa maksaa tuhansia maksuja.

“Tarvitsemme ehdottomasti lainsäätäjämme ja kuvernöörimme tekemään enemmän sosiaalisen tasa-arvon ja erityisesti rahoituksen saatavuuden lisäämiseksi”, sanoo Chirali Patel, Blaze Law Firm LLC:stä. “Koska nämä yritykset tarvitsevat viime kädessä rahoitusta menestyäkseen. “

Ja sen lisäksi, että palkkiot joutuvat maksamaan, lisenssin saaneilla hakijoilla on myös alle viisi kuukautta aikaa varmistaa paikka. Solana sanoo, että kaavoitusrajoitukset tekevät prosessista myös vaikean.

Leave a Comment