PeopleScoutin Affinix™ Talent Technology voitti platinapalkinnon vuoden 2022 TITAN Business Awards -palkinnossa luokkansa parhaasta yritysteknologiaratkaisusta

PeopleScout sai tunnustusta Affinixin innovaatiosta tekoälyn ja koneoppimisen alalla; voittaa myös platinapalkinnon Instagramin parhaasta käytöstä, kultaa rekrytointimarkkinoinnista ja markkinointijohtaja ja TrueBlue-brändien varatoimitusjohtaja saavat platinapalkinnon

CHICAGO, 21. huhtikuuta 2022 /PRNewswire/ — PeopleScout on nimetty Platinum-palkinnon voittajaksi, korkeimmaksi tunnustukseksi vuoden 2022 TITAN Business Awards -kilpailussa alan johtavasta lahjakkuusteknologiastaan ​​Affinix™ -kategoriassa Business Technology Solutions – Artificial Intelligence/Machine Learning. Lisäksi maailmanlaajuinen lahjakkuusjohtaja sai tunnustusta erinomaisesta markkinointityöstään ja johtajuudestaan ​​Platina-palkinnolla parhaasta Instagramin käytöstä, kultapalkinnolla Digital Campaign – Recruitment Marketing -kategoriassa ja Platina-palkinnolla Caroline Sabettimarkkinointijohtaja, PeopleReady ja PeopleScout sekä TrueBluen viestintäjohtaja Vuoden markkinointijohtajana.

“Tämä TITANin tunnustus vahvistaa sitoutumisemme innovaatioon ja teknologiamme kehittämiseen pysyäksemme asiakkaidemme tarpeiden edellä”, sanoi Taryn Owen, PeopleReadyn ja PeopleScoutin presidentti ja COO. “Kun jatkamme asiakkaidemme auttamista heidän rekrytointihaasteissaan, pyrimme myös luomaan innovatiivisia rekrytointimarkkinointistrategioita ja sitouttamistekniikoita, jotka auttavat houkuttelemaan parhaat kyvyt PeopleScoutiin ja asiakkaillemme.”

PeopleScoutin lahjakkuusratkaisuihin upotettu Affinix tarjoaa nopeutta ja skaalautuvuutta hyödyntäen samalla tekoälyä, rekrytointimarkkinointia, koneoppimista, ennakoivaa analytiikkaa ja muita uusia teknologioita. PeopleScout lisää Affinix-parannuksia neljännesvuosittain tarjotakseen luokkansa parhaan kokemuksen ehdokkaille ja asiakkaillemme. Tämän joustavan lähestymistavan avulla PeopleScout voi hyödyntää uusinta teknologiaa yhdessä saumattomassa ekosysteemissä Affinixissa.

PeopleScout nimettiin äskettäin myös kultaiseksi voittajaksi vuoden 2022 MUSE Creative Awardsin sosiaalisen median kategoriassa Instagram-sivullaan ja hopeavoittajaksi Strategic Program, Digital Marketing Campaign -kategoriassa rekrytointimarkkinointikampanjastaan.

TITAN Business Awards -ohjelma perustettiin ainoana tehtävänä tunnustaa yrittäjien ja organisaatioiden saavutuksia maailmanlaajuisesti. Tänä vuonna saapui yli 800 ehdokasta eri puolilta maailmaa, mukaan lukien osallistujamaat Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Australia, Intia, Irlanti, Uusi Seelanti, Alankomaat ja Kanada.

Näet täydellisen luettelon 2022 TITAN Business Award -voittajista vierailemalla verkkosivustolla.

Lue lisää Affinixista täältä.

Tietoja International Awards Associatesta (IAA)
Vuonna 2015 perustettu IAA on MUSE Creative Awardsin, MUSE Design Awardsin, MUSE Photography Awardsin, MUSE Hotel Awardsin, Vega Digital Awardsin, Vega Students Awardsin, NYX Marcom Awardsin, NYX Game Awardsin, NYX Video Awardsin, TITAN Business Awardsin, TITAN Property Awards, LIT Talent Awards, NY Product Design Awards, New York Photography Awards ja iLuxury Awards. IAA:n missiona on kunnioittaa, edistää ja kannustaa ammatillista huippuosaamista teollisuudesta teollisuuteen, kansainvälisesti ja kotimaassa alalle sopivien palkintoalustojen kautta. IAA kokosi TITAN Business Awards -kilpailun kiinnittääkseen huomiota kansainväliseen liiketoiminta-alaan ja edistääkseen heidän strategioitaan, kulttuurejaan ja ryhmätyötään maailmalle.

Tietoja PeopleScoutista
PeopleScout, TrueBlue (NYSE:TBI) -yritys, on johtava RPO-palveluntarjoaja, joka hallitsee maailmanlaajuista taloutta kattavia lahjakkuusratkaisuja, joilla on kattava MSP- ja lahjakkuuksien neuvontapalvelu, joka tukee työvoiman kokonaistarpeita. PeopleScoutilla on 97 %:n asiakaspidätys, joka hallitsee alan monimutkaisimpia ohjelmia. Yrityksen tuhannet tulevaisuuteen katsovat lahjakkuusammattilaiset tarjoavat asiakkaille etumatkaa ihmisliiketoiminnassa toimittamalla johdonmukaisesti nyt ja ennakoimalla, mitä tapahtuu. Affinix™, PeopleScoutin kehittämä kykyjen hankintaalusta, mahdollistaa nopeamman yhteydenpidon parhaiden kykyjen kanssa tekoälylähtöisen, kuluttajan kaltaisen ehdokaskokemuksen kautta ja optimoi lahjakkuuden prosessin datan ja käyttökelpoisten oivallusten avulla. PeopleScout on palvellut asiakkaita yli 70 maassa ja sen pääkonttori sijaitsee vuosittain miljoonien ehdokkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Chicago, sydney ja Lontoo ja maailmanlaajuiset toimituskeskukset Toronto, Montreal, BristolKrakova, Gurgaon ja bangalore. Lisätietoja on osoitteessa www.peoplescout.com.

Paina Yhteystiedot:
Caroline Sabetti
Marketing Officer, PeopleReady ja PeopleScout
& TrueBlue-viestinnän johtaja
[email protected]
312.560.9173

LÄHDE PeopleScout

.

Leave a Comment