Pelipohjainen johtaja Prodigy Education ilmoittaa merkittävästä laajenemisesta Prodigy Français -pelin lanseerauksella

Prodigy English perustuu innovatiiviseen mukautuvaan Prodigy Math -kaavaan, jota käyttävät miljoonat opiskelijat, vanhemmat ja opettajat ympäri maailmaa. Prodigy English hyödyntää myös Prodigyn ainutlaatuista Motivaatio ensin! filosofia, jossa pelipohjaista oppimista käytetään opiskelijoiden motivaatiotason maksimoimiseen.

Prodigy English lanseerataan kriittisellä hetkellä, ja viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että enemmän oppilaiden lukemisen kehitys on jäänyt jälkeen pandemiaa edeltävältä ajalta, erityisesti luokilla K-2.1

“Opettajat ja vanhemmat ovat pyytäneet meiltä englanninkielistä peliä niin kauan kuin muistamme”, sanoi Alex Peters, Prodigy Educationin toimitusjohtaja. “Olemme innoissamme voidessamme tuoda markkinoiden johtavan pelipohjaisen oppimisen lähestymistapamme täysin uuteen aiheeseen. Autettuamme motivoimaan miljoonia opiskelijoita matematiikan oppimiseen, olemme nyt innoissamme voidessamme tukea heitä heidän englannin kielen taitojensa kehittämisessä – samalla kun meillä on hauskaa samaan aikaan.”

Rohan Mahimker, Prodigyn toimitusjohtaja, lisäsi: “Tämä julkaisu on tärkeä virstanpylväs Prodigylle, jonka avulla voimme viedä opiskelijat aivan uuteen oppimisseikkailuun. Hauskojen ja motivoivien oppimiskokemusten luominen on se, missä Prodigy on erinomaista. Sen jälkeen, kun on tullut johtajia pelissä -pohjaista matematiikan oppimista, olemme iloisia voidessamme nyt laajentaa tätä palkittua lähestymistapaa englannin kieleen.”

  • Prodigy English antaa opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa omaa verkkomaailmaansa, kerätä tarvikkeita ja tutkia jännittävää ja interaktiivista ympäristöä samalla, kun he oppivat opetussuunnitelman mukaisia ​​englannin taitoja.
  • Prodigy English kattaa laajan joukon ydintaitoja, mukaan lukien lukeminen, riimiminen, fonetiikka ja oikeinkirjoitus luokille 1–5, ja tulevaisuudessa on tarkoitus laajentaa taitoja luokkaan 8 ja enemmän taitoja.
  • Prodigy Mathin tapaan adaptiivista algoritmia käytetään pitämään opiskelijat proksimaalisen kehityksen alueella varmistaen, että he ovat haasteita mutta eivät turhautuneita.
  • Prodigy English täyttää Every Student Succeeds Actin (ESSA) tason 4 kriteerit ja on mukautettu Common Core Reading and Language -kieleen luokilla 1–5, ja Prodigyn sertifioitujen opettajien tiimi jatkaa opetussuunnitelmavalikoiman laajentamista uusiin osioihin.

On ilmaista Prodigy-opettajan, vanhemman tai opiskelijatilin luominen, jolla pääsee käyttämään uutta Prodigy English- ja Prodigy Math -kieltä. Kuten Prodigy Math, kaikki pelin sisäinen opetussisältö on vapaasti käytettävissä, ja tätä lähestymistapaa tukevat valinnaiset jäsenyydet, joita vanhemmat voivat ostaa saadakseen käyttöön lisäominaisuuksia, jotka on suunniteltu lisäämään sitoutumista.

Opettajat voivat seurata oppilaiden englannin oppimisen edistymistä ja asettaa tehtäviä olemassa olevan Prodigy Teacher Dashboardin kautta. Vanhemmat voivat seurata lapsensa edistymistä Prodigy English -kielellä, mukaan lukien viimeaikainen toiminta ja taidot, joita he ovat työskennelleet olemassa olevan vanhempien portaalinsa kautta.

Saat lisätietoja tai luodaksesi ilmaisen vanhemman tai opettajan tilin Prodigy Englantia ja Mathia varten napsauttamalla tässä.

Tietoja Prodigy Educationista
Prodigy koulutus on maailman johtava pelipohjaisen oppimisen toimittaja. Missiomme on auttaa jokaista oppilasta maailmassa rakastamaan oppimista ja motivoida miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti hauskojen, turvallisten ja helppokäyttöisten opetussuunnitelman mukaisten pelikokemusten avulla. Prodigy Educationissa uskomme, että opiskelijoiden motivaation maksimointi auttaa kehittämään elinikäistä rakkautta oppimiseen. Prodigyn lähestymistapa hauskaan, pelipohjaiseen oppimiseen tarkoittaa, että lasten ei enää tarvitse valita läksyjen ja peliajan välillä. Vierailla www.prodigygame.com oppia lisää.

LÄHDE Prodigy Education

.

Leave a Comment