Opetusosasto korvaa apurahojen hallintajärjestelmän käsittelemään palkintojen kasvua

Käsikirjoitus Dave Nyczepir

Opetusministeriö korvaa 15 vuotta vanhan apurahojen hallintajärjestelmänsä hybridipilvipohjaisella seuraavan viiden vuoden aikana pysyäkseen pandemian aikana lisääntyvien palkintojen tahdissa.

Innosoft Corp. johtaa G5-järjestelmän modernisointia Red Hatin ja Amazon Web Servicesin (AWS) teknologian avulla ja luottaa IBM Consultingiin projektin arkkitehtina saatuaan 50 miljoonan dollarin kokonaisostosopimuksen.

G5 hoitaa opetusministeriön koko apurahojen myöntämisen elinkaaren – mukaan lukien liittovaltion opiskelija-apuohjelmien, kuten Pell Grants, ja kampuspohjaisen tuen maksujen käsittelyn, mutta osasto haluaa parantaa käyttökokemusta helpottamalla apurahojen tulosten hallintaa, seurantaa ja tarkastelua. .

“Vuosien edetessä apurahaohjelmat ovat laajentuneet, erityisesti COVID-tilanteen ja uusien koulutustarpeiden valossa”, Drew Sanzenbacher, opetusministeriön liiketoiminnasta vastaava apulaissihteeri, kertoi FedScoopille. “Apurahayhteisö tarvitsee kykyä vastata kysymyksiin, saada rahoitusta ja tehdä yhteistyötä eri taajuuksilla.”

Innosoft ja IBM yhdistävät ja siirtävät apurahatiedot ja hallintaprosessit G5:stä uuteen järjestelmään, joka on rakennettu Red Hat OpenShift -alustalle AWS-pilviarkkitehtuurissa, joka käyttää avoimia standardeja ja avointa lähdekoodia skaalautuvuuden parantamiseksi. OpenShiftin avulla opetusosasto voi nopeasti kehittää ja ottaa käyttöön sovelluksia hybridipilviympäristöissä, minimoimalla hajanaiset apurahaohjelmat, sanoi Clara Conti, Red Hatin Pohjois-Amerikan julkisen sektorin johtaja ja johtaja.

Ihmiskeskeinen suunnittelu ja ketterä ohjelmistokehitys parantavat uuden järjestelmän käyttökokemusta ja tasoittavat tietä tuleville päivityksille ja vaatimustenmukaisuusvaatimuksille.

“Uusi käyttäjäkokemus, joka sisältää automaation, käsittelyn tehokkuuden ja personoinnin, ovat osa tämän modernisoinnin perustaa”, Sanzenbacher sanoi. “Suorituskyvyn seuranta-areenalla odotamme mahdollistavan yhteistyökykyisemmän lähestymistavan, jonka avulla tulokset ja tulokset voidaan sitoa ohjelman tavoitteisiin, rahoitukseen ja tulevaisuuden suunnitelmiin.”

IBM Watson -kehykseen perustuvat koneoppimis- ja tekoälytyökalut auttavat opetusosaston johtajia tekemään tietoisempia apurahapäätöksiä, jotka edistävät maailmanlaajuista kilpailukykyä ja varmistavat samalla tasapuolisemman pääsyn.

“AWS:llä on kunnia tukea Yhdysvaltain opetusministeriön tehtävää tarjota yhtäläiset mahdollisuudet koulutukseen modernisoimalla apurahojen hallintajärjestelmää”, sanoi Dave Levy, Yhdysvaltain hallituksen, AWS:n voittoa tavoittelemattomien ja terveydenhuoltoyritysten varapuheenjohtaja lausunnossaan.

– Tässä tarinassa-

ketterä kehitys, Amazon Web Services (AWS), tekoäly (AI), pilvi, opetusministeriö, apurahojen hallinta, ihmiskeskeinen suunnittelu, IBM, Innosoft Corp., koneoppiminen, Red Hat

Leave a Comment