Naisvihakulttuurin viljeleminen – Pohjois-Iowan

Naiset ovat joutuneet kohtaamaan naisvihaa pienestä pitäen, ja heille on kerrottu, etteivät he voi tehdä jotain, koska he ovat tyttöjä, heitä on käsketty istumaan kuin nainen, heitä ei lannistu intohimoista STEM-alalla, koska “se on poikia”. Tämä seksismi ei katoa sillä hetkellä, kun naiset täyttävät 18 ja tulevat laillisiksi aikuisiksi. Itse asiassa jotkut voisivat väittää, että naisten kohtaama seksismi pahenee, kun he saavuttavat teini-iän ja siirtyvät aikuisuuteen. Yliopisto-ikäiset naiset kohtaavat sen suurimman osan. “Alfa-uros” -toiminnan olemuksesta, joka on kaikkien aikojen huippua, seksuaaliseen häirintään ja häirintään, joka vallitsee edelleen korkeakoulujen kampuksilla, korkeakouluopiskelijanaiset kohtaavat esteitä, jotka heidän on voitettava saavuttaakseen tavoitteensa saada tutkinto – esteitä heidän miespuolisten kollegoidensa. älä kohtaa.

Vaikka edistystä onkin saavutettu sen varmistamisessa, että kampuksella olevat naiset saavat tasa-arvoa miespuolisille ikätovereilleen, UNI voi silti tehdä jonkin verran naihion poistamiseksi kampukselta. UNI saattaa tehdä parhaansa auttaakseen lopettamaan seksististen standardien jatkumisen, mutta yliopisto ei edelleenkään voi kontrolloida sitä, mitä heidän miesopiskelijansa ja henkilökuntansa tekevät, sanovat tai aiheuttavat muille. Emma Pellegrino, nuorempi biologian ja biokemian pääaine, otti asiaan kantaa ja jakoi omat koettelemukset naisena naisena UNI:ssa, naisena naisviha on juurtunut syvälle korkeakoulutukseen, erityisesti mitä tulee STEM:iin. Ensimmäisenä vuonnani UNI:ssa monet professoreistani ja luokkatovereistani olettivat virheellisesti, että menin sairaanhoitajaksi – kävin tieteen johdantokursseja, jotka jokaisen ensimmäisen vuoden on suoritettava, enkä ollut koskaan osoittanut kiinnostusta terveydenhuoltoon. Pellegrino saa omalla alallaan opiskelijoilta ja professoreilta tarpeettomia ja epämukavia huomautuksia. “Naiset ystävät ovat joutuneet seksuaalisten vitsien kohteeksi miespuolisten luokkatovereiden taholta labrassa. Miespuoliset luokkatoverit ovat häirinneet meitä ryhmässä opiskellessamme ja kyseenalaistaneet kykymme “naiset on tämä luokka” – puhumattakaan siitä, että kaikkien UNI-vuosieni aikana minulla on ollut vain yksi naispuolinen luonnontieteen professori… Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, jotka ovat saaneet minut kyselemään, haluanko jatkaa STEM-tutkintoa.” UNI voi tehdä kaikkensa tasa-arvoisen ympäristön luomiseksi, mutta elleivät miehet saa asianmukaista koulutusta ja seurauksia naisvihaisten standardien säilyttämiseksi, seksismin kulttuuri kukoistaa, ei vain UNIssa, vaan jokaisella yliopistokampuksella.

Maanantaina All-Sorority-puhuja Alan Heisterkamp puhui UNI:n järjestöelämän naisille ja kokosi heidät ryhmiin keskustelemaan seksuaalisesta häirinnästä, heidän kokemuksistaan ​​ja siitä, kuinka voimme ehkäistä seksuaalista väkivaltaa kampuksella. Hän näytti myös grafiikan, joka kuvasi seksuaalisen väkivallan pyramidia. Grafiikka selitti, kuinka vitsit seksuaalisen väkivallan yhteydessä aikomuksista riippumatta eivät ole vain vitsejä. Ne edistävät seksuaalisen väkivallan pyramidia ja normalisoivat seksismin häiritsevälle tasolle. Pellegrino kuvaili seksistisiä vitsejä, joita hänelle ja hänen ystävilleen tehtiin, ja nämä panokset naisvihakulttuuriin vaikeuttavat naisten saavuttamista akateemisesti, koska ne luovat seksismin ilmapiirin sanoen “naiset eivät voi menestyä”. “Tänä syksynä aion hakea molekyylitoksikologian tohtoriohjelmiin.” Pellegrino tarkensi: “Nykyinen mentorini kertoi minulle, että monet hänen kollegoistaan, toisin sanoen professoreita, jotka tekevät tutkimusta, mutta joilla ei ole virkaa, kieltäytyvät ottamasta vastaan ​​naisopiskelijoita, koska hän saattaa tulla raskaaksi ja tarvitsee äitiyslomaa projektin aikana. .” Niin sanotut “vitsit”, joita Pellegrinon miespuoliset kollegansa tekevät alallaan, vaikuttavat tähän ongelmaan, mikä vaikeuttaa Pellegrinon kaltaisten naisten korkea-asteen koulutuksen saamista miesvaltaisilla aloilla.

Naiset aloittivat ensimmäisen kerran opiskelun yliopistossa vuonna 1831, ja kaksi ensimmäistä naista osallistuivat Mississippi Collegeen. Pian sen jälkeen, vuonna 1836, ensimmäinen naispuolinen korkeakoulu, Wesleyan, avasi ovensa. Lähes 200 vuotta siitä, kun ensimmäiset naiset kävivät korkeakoulussa, naiset Amerikassa kamppailevat edelleen pystyäkseen rikkomaan heille asetettuja rajoja korkea-asteen koulutuksessa. Tämän naisiin kohdistuvan jatkuvan ponnistelun ansiosta Abigail Saathoff, nuorempi strateginen PR-päällikkö, on optimistinen näkemys naisten edistymisestä. “Uskon, että naisten naisvihakulttuuri ei vain UNIssa vaan koko maailmassa vaikeuttaa naisten edetä kohti tavoitteitaan monin eri tavoin. Ihmiset eivät välttämättä tarjoa resursseja tai tukea, he saattavat löytää ihmisiä, jotka ovat eri mieltä heidän kanssaan tai yrittävät suistaa heidän menestyksensä. On vaikeaa olla nainen tässä maailmassa, mutta ei mahdotonta, ja jos me naiset jatkamme eteenpäin ja jätämme huomiotta melun, voimme muuttaa kulttuuria. Vaikka jotkut miehet ylläpitävät kampuksella naisvihaa, naiset voivat silti tehdä tilaa itselleen. Kuten Alice Robinson ja Cathrine Hall, kaksi ensimmäistä tutkinnon saanutta naista, osoittavat, että kun naiset tekevät tietoisen valinnan ottaa tilaa, edistystä tapahtuu. Saathoff jatkoi positiivista näkemystään tulevaisuuteen: “Uskon, että UNI:n naiset voivat taistella tätä kulttuuria vastaan ​​jatkamalla olevansa tervetulleita niille alueille, joihin heille on kerrottu, etteivät he kuulu. Pääaineena mitä haluat, riippumatta alaa hallitsevasta sukupuolesta, ja tee mitä haluat tehdä. Älä myöskään hyväksy muiden sanoja ja kommentteja laiksi; Jos joku luulee, että et kuulu tai et ole sen arvoinen, todista hänet vääräksi.” Jos miehet, jotka jatkavat naisvihakulttuuria korkeakoulukampuksilla, eivät tee tilaa naisille, niin naisten yliopistokampuksilla on tehtävä se itse.

Mutta se ei ole vain standardi läpimurtoon yksin. Naiset ovat vahvoja yksin, mutta he ovat vahvempia yhdessä. Kun naiset auttavat vahvistamaan toisiaan, naiset voivat tehdä vaikuttavia läpimurtoja. Pellegrino kannatti tätä ajatusta: “Olen löytänyt hämmästyttävän, loputtomasti tukevan naisyhteisön UNI-sorryelämän kautta – he vahvistavat ja kohottavat toisiaan tavoilla, joita miesvaltaisilla aloilla ei ole.” Vaikka naisvihaajattelukulttuuri vahingoittaa naisten menestystä, kun naiset työntävät toisiaan saavuttaakseen korkeamman ja tukevat toisiaan, voimme hitaasti tulvii naimistoa kulttuurin korkeakoulujen kampuksilla positiivisuuden ja kohotuksen kulttuurilla. ”Olen ensisijaisesti nähnyt naisten kohottavan tästä huolimatta kampuksen osallistumisen kautta; erityisesti vain naispuolisissa (tai naispuolisissa) opiskelijajärjestöissä. Kun naiset löytävät muita naisia, jotka ovat samoilla alueilla ja kamppailevat samojen ongelmien kanssa, he eivät yhtäkkiä ole enää yksin ja heillä on joku, johon nojata. Sekä naiset jatkavat eteenpäin menoa muiden sanoista huolimatta ja tekevät mitä rakastavat”, Saathoff kommentoi.

Vaikka UNI:n kaltaisilla korkeakoulukampuksilla vallitsee naisvihaisuuden kulttuuri, jota sekä miesopiskelijat, henkilökunta että opettajat jatkavat, naiset voivat saavuttaa ja tulevat jatkossakin saavuttamaan korkeampia. Ei ole reilua, että naisten on tehtävä enemmän työtä saavuttaakseen saman kuin heidän miesikäistensä. Ympärillämme olevien naisten tuen ja voimaantumisen myötä työ alkaa tuntua vähentyneeltä. Yhdessä vahvempi oleminen hyödyttää jokaista mukana olevaa naista, ja se alkaa sammuttaa naisia ​​vastaan ​​joka päivä vaikuttavan naisvihakulttuurin.

Leave a Comment