Martin Tadlock ylpeä 42 vuoden perinnöstään korkea-asteen koulutuksessa – Oraakkelista

Martin Tadlock palaa opettamaan palveltuaan seitsemän vuotta opiskelijoita USF St. Peten kampuksen kanslerina. ERITYISET ORAKELILLE

Pohtiessaan sitä, mikä sai hänet motivoimaan jatkamaan koulutusuraansa viimeisten 42 vuoden aikana, St. Peten aluekansleri Martin Tadlock huomasi vastauksen olevan yksinkertainen – opiskelijoiden menestymisen arvo.

“Olipa kyse sitten erittäin jännittävästä jatko-ohjelmasta, johon he halusivat päästä, pääsy eri tehtäviin tai pääsy sellaisiin osiin maailmaa, jotka ovat sopusoinnussa heidän haluamansa kanssa, tällaisten asioiden näkeminen tekee tästä todella kannattavaa, ” hän sanoi.

Luopuminen kanslerin virastaan ​​on ollut kauan odotettu päätös, kun otetaan huomioon hänen toimikautensa jatkaminen kuuden vuoden aikana St. Peten kampuksella Tadlockin mukaan.

Huolimatta siitä, että hän ilmoitti aiemmin aikovansa erota tammikuun 2021 lausunnossaan, hän sanoi, että entisen presidentin Steven Currallin ero motivoi häntä jatkamaan toimikauttaan kevätlukukaudelle 2022, jotta yliopistolla olisi enemmän aikaa valita seuraajansa.

Päätös, hän lisäsi, johtui myös hänen halustaan ​​palata USF:n tiedekuntaan työskentelemään suoraan College of Educationin opiskelijoiden kanssa.

“Olen työskennellyt monissa tehtävissä korkea-asteen koulutukseni aikana, kuten provostina ja presidenttinä, mutta opiskelijoiden opetuksessa luokkahuoneessa on aina ollut jotain pakottavaa”, hän sanoi.

“Taustani on koulutusjohtamisen ja hallinnon alalta, joten uskon, että opettamani kurssit ovat tarkoitettu niille henkilöille, jotka ovat siirtymässä korkea-asteen tai julkisen koulun koulutukseen ja hallintoon.”

Tadlock otti useita johtotehtäviä useissa yliopistoissa ennen kuin hän otti tehtävänsä USF:ssä, mukaan lukien provosti, varapuheenjohtaja ja College of Professional and Graduate Affairs Bemidjin osavaltion yliopistossa sekä pappi ja väliaikainen presidentti Northeastern State Universityssä.

Hän aloitti uransa USF:ssä akateemisten asioiden varakanslerina vuonna 2016, jossa hän toimi vuoden kaudella ennen siirtymistään väliaikaiseksi kansleriksi vuonna 2017 ja pian sen jälkeen St. Peten kampuksen aluekansleriksi vuonna 2018.

Kanslerina toimiessaan Tadlock selvisi useista vastoinkäymisistä, mukaan lukien USF:n kampusten yhdistäminen ja COVID-19-protokollan hallinta. Hän auttoi myös edistämään opiskelijoiden menestystä ja suunnittelemaan viiden uuden akateemisen klusterin tai monitieteisen tutkimuksen aloille omistetun rakennuksen kehittämistä St. Peten kampuksella.

USF:llä työskentelyn aloittaminen seitsemän vuotta sitten oli päätös, jonka Tadlock sanoi pitäneensä uskomattoman helpoksi, koska hän tunsi yhteisöllisyyttä.

“Otin roolini Pietarissa, kun se oli erikseen akkreditoitu yliopisto, ja tiesin heti, että se sisälsi kaiken, mitä korkeakoulutuksessa arvostin”, hän sanoi. “Sillä oli mahtava joukko ihmisiä, upea ja monipuolinen opiskelijakunta, ja tiesin, että tämä oli sellainen paikka, joka sopii minulle.”

Varttuessaan köyhänä perheensä kanssa Etelä-Carolinassa, hän sanoi, että hänen isänsä vastustus ajatukselle lähettää lapsensa yliopistoon auttoi häntä tekemään päätöstä liittyä ilmavoimiin, missä hän pystyi palvelemaan neljä vuotta. Hänen lapsuutensa antaa hänelle mahdollisuuden arvostaa, kuinka pitkälle hän on päässyt uransa aikana.

Hän joutui ensimmäisen kerran alttiiksi yliopistoympäristölle, kun hän suoritti kirjoituskurssin Marylandin yliopistossa osana sotilaallista laajennettua palvelusohjelmaa. Vaikka hän ansaitsi kurssilla B-arvon, hän sanoi silloin, kun hän teki päätöksen korkea-asteen koulutuksesta sekä ohjelman että uran perusteella.

Tämä päätös inspiroi häntä opiskelemaan Utahin osavaltion yliopistossa armeijasta vapautumisensa jälkeen, missä hän pystyi ansaitsemaan kandidaatin tutkinnon maantiedossa ja maisterin tutkinnon toisen asteen koulutuksessa ennen kuin hän jatkoi koulutushallintoa tohtoriopintojensa aikana Miamin yliopistossa Ohiossa.

Ilman häntä ympäröivien tiedekunnan jäsenten jatkuvaa tukea Tadlock sanoi, että hänen saavutuksensa eivät olisi olleet mahdollisia.

“Olen kiitollisuuden velkaa monille ihmisille, jotka ovat tehneet tästä paikasta niin menestyvän, ja tämä varmistaa jatkossakin USF:n, tämän kampuksen ja opiskelijoidemme menestyksen”, hän sanoi. “Kukaan ei tee tätä työtä eristyksissä, eikä kukaan ole saari… ympärilläsi täytyy olla ihmisiä, jotka kantavat samoja ihanteita, periaatteita ja arvoja kuin sinäkin, ja minulla on ollut onni saada se tänne.”

USF on muodostanut kansallisen etsintäkomitean arvioimaan ehdokkaita täyttämään Tadlockin kengät ja tarkastelee parhaillaan tiedostoja rajatakseen ehdokkaita, joita he haluaisivat haastatella, aluekanslerihaun verkkosivuston mukaan. Seuraava tapaaminen hakijoiden kanssa pidetään virtuaalisesti 25. huhtikuuta klo 13-15

Opiskelijoiden menestyksen alueellinen varakansleri Patricia Helton sanoi, että Tadlockin intohimo opiskelijoiden menestymiseen ylittää työpaikan, jossa hänen lukematonta ystävällisyyttään ja myötätuntoaan muita opettajia kohtaan vaalitaan.

”Tunnen, että hän tukee ja arvostaa minua, ja hän todella välittää tästä kampuksesta ja ihmisistä täällä. Tunnemme sen päivittäin”, hän sanoi. “Kansleri Tadlock on rakentaja, hän on luova ja ajattelevainen, ja hän opastaa aina ja antaa meille valtuudet viedä alueitamme eteenpäin.”

Huolimatta Tadlockin asemassaan kohtaamista haasteista, Helton sanoi, että hänen johtamiskykynsä tarjosi lohtua yliopiston henkilökunnalle ja henkilökunnalle epävarmuuden aikoina.

“Sana, joka tulee mieleen, kun ajattelen [Tadlock] on aito”, hän sanoi. “Hän viihtyy aina omassa ihossaan ja tämä yhdistettynä rehellisyyteen on luonut vankan pohjan johtajuudelle.”

Kanslerina toimiminen on epäilemättä ollut sekä stressaavaa että vaikeaa, mutta Tadlock sanoi, ettei hän ole pahoillaan, kun otetaan huomioon kokemukset, joita hän pystyi luomaan aikanaan USF:ssä.

“Kun ensimmäisen kerran tulin USF:ään, tämä kampus oli vieraanvarainen ja osallistava paikka, jossa oli upeita ihmisiä, jotka välittävät paitsi opiskelijoista myös yhteisöistä”, hän sanoi. “Suurin saavutukseni virassani on, että se on edelleen sellainen paikka.”

Leave a Comment