Joe Rogan käsittelee nykyajan “peruutuskulttuuria” Mike Tysonin Hotboxin-podcastissa

Joe Rogan esitti äskettäin näkemyksensä yhteiskunnan kasvavasta peruutuskulttuurista. Hän väitti, että kulttuuri oli huipussaan ja sillä oli valtavia reaalimaailman vaikutuksia, jotka usein maksavat ihmisille heidän toimeentulonsa.

Keskustellessani Mike Tysonin kanssa viimeisimmästä painoksesta Hotboxia Mike Tysonin kanssaUFC:n värikommentaattori avasi kuinka sananvapaus vaikutti ihmisiin kaikkialla maailmassa:

“No, se on kulttuuri, jossa ihmiset voivat ilmaista itseään, ja kun ihmiset voivat ilmaista itseään, he voivat muuttaa muiden ihmisten suhtautumista asioihin. Ne voivat saada ihmiset järkyttymään asioista. Voisit sanoa asioita, että sinä en ole koskaan voinut sanoa ennen. Sinulla on niin monilla ihmisillä kyky ilmaista itseään nyt, joten on kuin voit saada jonkun potkut. Kuten jos päätät kiusata jotakuta, koska et kuten mitä he sanoivat tai mitä he tekivät, voit saada heidät potkut. Se on uusi asia historiassa.”

Rogan tarjosi lisäksi jonkinlaisen käsityksen siitä, kuinka tämä kielteisen mielipiteen ilmaisemisen kulttuuri on muuttunut vuosien varrella. Hän myönsi, että sosiaalisen median kehitys on helpottanut tällaisten asioiden maailmanlaajuista keskustelua.

Katso Joe Roganin koko haastattelu Mike Tysonin kanssa alta:


Joe Rogan myöntää, ettei hän uskonut, että UFC saa valtavirran tunnustusta

Joe Rogan on vakiinnuttanut itsensä yhdeksi kommentaattorin työpöydän oleellisimmista osista ja kutsunut tappeluita joidenkin kampanjan suurimmista tapahtumista.

Samassa vuorovaikutuksessa Mike Tysonin kanssa Rogan myönsi, ettei hän koskaan uskonut, että UFC saavuttaisi tällaisen valtavirran tunnustuksen ja suosion.

“Ei. Ei ollenkaan. Ei. Ajattelin aina, että se olisi jotain outoa reunajuttu, että pidän siitä. Kuten, pidän joistakin reuna-asioista. Pidän ammattilaisbiljardin katsomisesta. Pelaan biljardia, joten katson. Kukaan ei katso sitä, Katson sitä. Joo, pidän, joten ajattelin sen olevan sellainen. Yksi niistä reuna-asioista.”

Joe Rogan kuuluu tällä hetkellä kommentoijien trioon. Hänet nähdään usein työskentelemässä Daniel Cormierin ja Jon Anikin kanssa. Kolmikko on tarjonnut faneille äärimmäisen tarkan käsityksen taisteluista seuratessaan toimintaa livenä.

.

Leave a Comment