Harvard Business School ilmoittaa perustava kohortin Institute for the Study of Business in Global Society vierailevat tiedekunnan stipendiaatit – Uutiset

Boston-Harvard Business School (HBS) on ilmoittanut Institute for the Study of Business in Global Societyn (BiGS) vierailevien tiedekunnan jäsenten avajaisryhmästä, joka liittyy kouluun tänä syksynä.

Instituutti perustettiin tänä vuonna tarjoamaan tutkimukseen perustuva foorumi kriittisten liiketoiminnan ja yhteiskunnallisten kysymysten käsittelemiseen. Integroimalla ja vahvistamalla koulussa jo käynnissä olevaa työtä ja katalysoimalla uusia tutkimusvirtoja, se pyrkii ohjaamaan Harvard Business Schoolin työkaluja ja resursseja suoraan kriittisille alueille, joilla liiketoiminta ja yhteiskunta menevät päällekkäin ja toisinaan törmäävät. Sen sijaan, että se olettaisi voittoa tavoittelevalle yritykselle vain yhtä tarkoitusta, instituutti kokoaa yhteen tutkijoista, opiskelijoista, harjoittajista ja poliittisista päättäjistä koostuvan yhteisön tarkastelemaan uudelleen ja tutkimaan yritysten asianmukaista roolia monimutkaisessa ja haastavassa globaalissa yhteiskunnassa.

BiGS Vierailevat tiedekunnan stipendiaatit ovat tieteellisiä tutkijoita, jotka liittyvät kouluun työskentelemään erityisprojekteissa, jotka liittyvät liiketoimintaan ja yhteiskuntaan. He tarjoavat henkistä johtajuutta ja tutkimustukea, joka nopeuttaa tiedon luomisprosessia HBS:ssä ja hyödyntää tiedekuntamme asiantuntemusta. Lukuvuonna 2022-23 apuraha on omistettu tutkijoille, joiden työ keskittyy rotuun, monimuotoisuuteen, osallisuuteen ja eriarvoisuuteen liittyviin kysymyksiin.

“BiGS Fellowsin avajaisryhmä koostuu nousevista professoreista, jotka tarkastelevat kriittisiä kysymyksiä, kuten rasismia yritysteknologioissa, järjestöihin osallistumista, puolueellisuutta oikeuspolitiikassa ja vangitsemisen vaikutusta työllisyyteen ja yrittäjyyteen”, sanoi Debora Spar, Jaime and Yrittäjyydestä. Josefina Chua Tiampo Liiketalouden professori ja Business and Global Societyn vanhempi dekaani. “Ne ovat esimerkki BiGS:n tehtävästä valaista niitä alueita, joilla liiketoiminta ja yhteiskunta risteävät ja joilla tutkimus voi auttaa tekemään merkityksellisiä muutoksia.”

Vuosien 2022-2023 BiGS:n vierailevat tiedekuntatutkijat ja heidän tutkimusalueet ovat:

Stephanie Creary, Johtamisen apulaisprofessori, Wharton

2022-2023 BiGS:n vieraileva tiedekunnan jäsen Stephanie
Creary, johtamisen apulaisprofessori, Wharton

Creary on ollut HBS-yhteisön jäsen vuodesta 2007; ensin professori David Thomasin tutkijana, sitten professori Robin Elyn sukupuoli ja rotu organisaatioissa (GRO) -ryhmän jäsenenä ja lopulta HBS:n rodun ja monimuotoisuuden asiantuntijakumppanina koulun kunnianhimoisessa suunnitelmassa kehittää ja levittää kurssimateriaalia etenemisestä. rodullinen tasa-arvo liiketoiminnassa. Hän tutkii osallisuuden ja integraation dynamiikkaa organisaatioissa, kuten rotuun, monimuotoisuuteen, osallisuuteen ja eriarvoisuuteen liittyviä kysymyksiä, ja pitää tervetulleena mahdollisuutta tehdä yhteistyötä muiden HBS:n professorien kanssa.

“Osallistamisen ja integraation syntyminen ja vaikutukset organisaatioihin ovat avainkysymyksiä työpaikoilla, jotka ovat tällä hetkellä aliteoreettisia sekä johtamis- että psykologisessa tutkimuksessa, joka keskittyy tähän alueeseen”, Creary huomautti.

Damon PhillipsRobert Steinberg Johtamisen professori, Wharton

Phillips, joka on aiemmin työskennellyt stipendiaattina Stanfordin Center for Advanced Study in the Behavioral Sciences -tutkimuksessa, on ehdottanut tutkimusta vangitsemisen, työllisyyden ja yrittäjyyden (mukaan lukien itsenäisen ammatinharjoittamisen) välisestä suhteesta. Hän on erityisen kiinnostunut niiden yli 600 000 ihmisen kohtalosta, jotka palaavat vankilasta kotiin joka vuosi – varsinkin kun useimmat heistä vangitaan muutaman ensimmäisen vuoden aikana.

“Tutkimusalueeseeni kuuluu stipendejä yrittäjyydestä, eriarvoisuudesta, työstä ja työllisyydestä, köyhyydestä, julkisesta politiikasta, rodusta ja sosiaalisista yrityksistä”, Phillips sanoi. “Sellaisenaan BiGS Fellow -jäsenyys antaa minulle mahdollisuuden rakentaa symbioottisia suhteita HBS:ssä tämän aiheen ympärille.”

Broderick Turnermarkkinoinnin apulaisprofessori, Pamplin College of Business, Virginia Tech, ja yksi perustajista, Technology, Race and Prejudice (TRAP) Lab

Turnerin tutkimus tutkii, kuinka rotu ja rasismi rakentuvat markkinoihin, liiketoimintajärjestelmiin ja teknologiaan. TRAP Lab on kehittänyt algoritmien auditointialustan, joka kerää tietoa algoritmin tuloksista tietyssä kontekstissa ja arvioi sitten sen vaikutusta käyttäjiin. Alusta tutkii kasvojen ja tunteiden tunnistusta ja voi auttaa paljastamaan sosiaalisen median alustojen käyttämien algoritmien rotuun perustuvat ennakkoluulot, joissa voi olla koodattuja sääntöjä, jotka muuttavat sitä, mitkä kasvot käyttäjät näkevät.

2022–2023 BiGS:n vieraileva tiedekunnan stipendiaatti Broderick Turner, markkinoinnin apulaisprofessori, Pamplin College of Business, Virginia Tech, ja yksi perustajista, Technology, Race and Prejudice (TRAP) Lab.

“Uskon, että TRAP-laboratoriossa tekemämme työ ei voi vain parantaa akateemista keskustelua algoritmeista ja algoritmeista, mutta mikä tärkeintä, se voi ehkäistä haittoja, joita voi kohdata rodullisille ja haavoittuville väestöryhmille, jotka saatetaan vääristää “vapaalla” osa Internetiä”, Turner sanoi.

jamillah williamsoikeustieteen apulaisprofessori, Georgetown

2022-2023 BiGS:n vieraileva tiedekunnan stipendiaatti Jamillah
Williams, oikeustieteen apulaisprofessori, Georgetown

Sosiologina ja oikeustieteilijänä Williams tutkii erilaisten oikeudellisten, poliittisten ja organisatoristen interventioiden tehokkuutta, joiden tarkoituksena on vähentää ennakkoluuloja ja lisätä tasapuolisuutta ja osallisuutta. Vaikka hän on erikoistunut työpaikkojen ja taloudelliseen epätasa-arvoon, hän on kiinnostunut tutkimaan nykyajan ennakkoluulojen (rakenteellinen, eksplisiittinen, implisiittinen) luonnetta ja vaikutuksia useissa eri yhteyksissä.

Williams palkittiin aiemmin vuoden 2021 Michael J. Zimmer -muistopalkinnolla, joka myönnetään vuosittain nousevalle työ- ja työoikeuden alan tutkijalle, joka osoittaa sitoutumistaan ​​yhteisön ja työpaikan oikeudenmukaisuuteen. Hänet nimettiin myös vuonna 2022 Gender+ Justice Fellow -stipendiaattiksi Georgetownissa, joka on tutkijoiden verkosto, joka osallistuu poikkitieteelliseen tutkimukseen, joka liittyy sukupuolen, rodun ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden risteäviin kysymyksiin.

“BiGS-stipendiaattina uskon tuovani ainutlaatuisen teoreettisen ja empiirisen tutkimusnäkökulman, joka on ajankohtainen, relevantti ajankohtaisten tapahtumien kannalta ja jolla on potentiaalia häiritä valtavirran lähestymistapaa organisaation eriarvoisuuteen tavalla, joka innostaa laajempaan organisaatioon ja systeemiseen muutoksiin”, Williams kommentoi.

2022-2023 BiGS:n vieraileva tiedekunnan stipendiaatti Chyei Vinluan, kauppahallinnon tutkijatohtori, Harvard Business School

Chyei Vinluanjoka on tällä hetkellä HBS:n neuvottelu-, organisaatio- ja markkina- ja organisaatiokäyttäytymisyksiköissä kauppatieteiden kandidaatti, liittyy myös BiGS Fellowsin joukkoon ensi lukuvuonna.

Leave a Comment