Graduate Medical Educationin vuoden 2022 ammatillisen kehityksen symposium keskittyy monimuotoisuuteen, tasa-arvoon ja osallisuuteen – School of Medicine News

Wayne State University School of Medicine’s Office of Graduate Medical Education ja 2021-22 Resident Council isännöivät äskettäin vuotuista ammatillisen kehityksen symposiumiaan, jonka otsikko on “Monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallisuus: Muutoksen katalysaattoriksi tuleminen”.

Huhtikuun 12. päivän symposiumiin osallistui yli 80 osallistujaa, joista monet ovat nykyisiä asukkaita, ohjelman johtajia ja ydinhenkilökuntaa sekä saapuvia harjoittelijoita, tiedekuntaa ja lääketieteen opiskelijoita.

Puhujia olivat Herman Gray, MD, MBA, puheenjohtaja ja Distinguished Servicen pediatrian professori sekä Donovan Roy, toim., monimuotoisuuden ja osallisuuden varadekaani. Valtuuston puheenjohtaja Danny Taheri, MD, ja varapuheenjohtaja Kat Siemiesz, MD, moderoivat tapahtumaa.

Graduate Medical Education tarjosi symposiumin implisiittisen puolueellisuuden koulutustapahtumana. Puhujat käsittelivät tapoja, joilla lääkärit voivat tunnistaa ja lieventää ihmisten välisen ja rakenteellisen rasismin vaikutuksia kliinisissä kohtaamisissa. Lyhyet tapaustutkimukset auttoivat osallistujia ymmärtämään paremmin mikroaggressioita, jotka monikulttuurisen neuvonnan asiantuntija Derald Wing Sue, Ph.D on määritellyt “jokapäiväisiksi sanallisiksi, ei-verbaaliksi ja ympäristöön kohdistuneiksi loukkauksiksi, loukkauksiksi tai loukkauksiksi, olivatpa ne tahallisia tai tahattomia, jotka välittävät vihamielisiä, halventavia tai negatiivisia viestejä kohdentaa henkilöitä pelkästään heidän syrjäytyneen sosiaalisen ryhmän perusteella.”

Ammatillisen kehityksen symposium on yksi paikka, jossa Graduate Medical Education auttaa asukkaita ja tiedekuntaa vastaamaan kriittiseen haasteeseen, joka on monimuotoisuuden, tasapuolisuuden ja osallisuuden saavuttaminen kliinisen hoidon alalla. Toimisto ylläpitää Canvas-sivustoa, jossa on erilaisia ​​terveyseroja koskevia resursseja, jotka auttavat sisällyttämään terveyseroista tietoisuuden vakio-osaan asukaskoulutuksessa. tekee lyhyen johdannon terveyseroista New Resident Orientaatiossa joka kesä; edellyttää kaikkien saapuvien asukkaiden suorittavan American Medical Associationin ja Institute for Healthcare Improvementin moduulit tiedostamattoman ennakkoluulojen hallinnasta, terveyden tasapuolisuuden perusteista, terveyden tasapuolisuuden parantamisesta ja rasismista lääketieteessä osana perehdytysprosessia; ja hallinnoi tapauksia, joihin liittyy kulttuurista pätevyyttä ja terveyseroja, kesällä kaikille ensimmäisen vuoden asukkaille määrätyn tavoitteellisen strukturoidun kliinisen tutkimuksen simuloidun potilaskoulutuksen aikana.

Lisäksi Graduate Medical Education ja sen ensisijainen kliininen kumppani, Ascension Providence Rochester Hospital, aloittivat vuonna 2021 osallistumisen National Initiative VIII -aloitteeseen – Oikeus, tasapuolisuus, monimuotoisuus, osallisuus. Alliance of Independent Academic Medical Centers sponsoroima 18 kuukauden ohjelma edistää laadunparannusprojekteja, joilla helpotetaan ja parannetaan tasapuolisuutta, monimuotoisuutta ja osallisuutta kliinisissä oppimisympäristöissä yksilön suorituskyvyn ja institutionaalisen kulttuurin vaikuttamiseksi.

Toimisto pyrkii rekrytoimaan monipuolisempaa asukasväestöä vuosille 2023-24 ja edistämään osallisuutta ohjelmissa välitettyjen keskustelutilaisuuksien, pysyvien hyvinvointitoimikuntien ja vuosittaisen ohjelman arviointiprosessin avulla.

Lisätietoja 2022 Professional Development Symposiumista on osoitteessa https://gme.med.wayne.edu/profdevelsymp

Lisätietoja WSUSOMin yksinsponsoroimista residenssiohjelmista on osoitteessa https://gme.med.wayne.edu/

Leave a Comment