Gaffney-liiketoiminnan luoja etsii uutta rahoitusta

GAFFNEY, SC (FOX Carolina) – Brittany Bivins on osaomistaja, joka on pian ensimmäinen laatuaan Gaffneyn keskustassa: Peach City Brewery.

“Valitsimme Gaffneyn, koska täällä ei ole toista panimoa 20 neliökilometrin säteellä”, hän kertoi FOX Carolinalle.

“Halusimme tehdä pikkukaupungin paikallisen hengailun kaltaista, mutta myös pizzaa, hyvää musiikkia ja hauskoja hetkiä”, hän lisäsi.

Hän sanoo, että Charlottesta alas muuttaessaan hän ei tiennyt, että oman tilan kunnostaminen vaatisi niin paljon työtä, mutta onneksi hänen mielensä pelasti kadun toisella puolella olevalla rakennuksella.

“He avasivat kätensä meille ja sanoivat: “Jos tarvitset toimistotilaa, jos haluat tulla tänne ja hoitaa asioitasi, se on hienoa”, Bivins sanoi puhuen tietysti Gaffney Business Generatorista tai B- Gen.

“Perimmäisenä tavoitteena on saada yritykset liikkeelle täältä ja tiloihin joko keskustassa tai Cherokee Countyn sisällä”, selittää B-Genin perustaja Brian Ziegelheafer, joka on ollut generaattorin kanssa sen avaamisesta 5 vuotta sitten.

“Poistamalla nämä yleiskustannukset pystyimme auttamaan useampia yrityksiä menestymään”, hän lisäsi.

Ziegelheafer sanoo, että kun he keksivät hautomon konseptin, epäiltiin, että se voisi toimia Gaffneyn kaltaisessa pikkukaupungissa, mutta viisi vuotta ja useita menestystarinoita myöhemmin hän sanoo, että he todistavat sen toimivan.

Kuitenkin heidän liittovaltion rahoitus loppuu toukokuun lopussa.

“Kesäkuun 1. päivästä lähtien meitä rahoitetaan Cherokee Countyn No2:n anteliailla lahjoituksilla ja kumppanuuksilla”, hän sanoi.

No2 on Cherokee Countyssa sijaitseva voittoa tavoittelematon koulutusjärjestö. Ziegelheafer sanoo olevansa tyytyväisiä tullessaan tuon siiven alle, mutta etsivät edelleen lisää korvatakseen menettämänsä.

B-Genissä toimii tällä hetkellä 10 pienyritystä, ja sen koko on hiljattain kaksinkertaistunut ja tarjoaa kursseja aloittaville yritysten omistajille auttaakseen heitä navigoimaan maastossa ja menestymään.

“Autamme heitä kulkemaan tämän prosessin läpi ja yhdistämään heidät yhteisön avainhenkilöiden kanssa, jotka voivat auttaa heitä”, Ziegelheafer sanoi.

Bivinsin kaltaiset yritysten omistajat sanovat, että B-Genin kaltaisten asioiden tärkeyttä ei voida liioitella. Hän sanoo olevansa iloinen saadessaan olla osa sitä, ja toivoo, että yhteisön ihmiset arvostavat ja osallistuvat sen tehtävään lähitulevaisuudessa.

“Se on mahdollisuus, kuten… Kasvoin Charlotten ulkopuolella, eikä mikään ole verrattavissa”, hän sanoi. “Aiomme antaa heille perusteellisesti takaisin heti, kun meillä on olut virtaamassa!”

“Keskustamme ovat aina menestyneet pienemmillä yrityksillä, äiti- ja pop-tyylisillä yrityksillä”, Ziegelheafer totesi. “Ilman niitä hallitseisimme yritysten, suuret, tavaratalotyyliset paikat.”

Leave a Comment