Black Fortnite skinit ovat enemmän kuin popkulttuuria

Niiden 23 vuoden aikana, jotka olen tuntenut siskoni, Fortnite on ainoa videopeli, jonka olen saanut hänet pelaamaan jatkuvasti meidän pelipäivistämme lähtien Sonic the Hedgehog 2 ja 3 silloin kun olimme lapsia. Saatat ajatella: “No joo, kaikki ovat rakastuneet Fortnite kerralla tai toisella. Se on erittäin suosittu peli.” Ja olet oikeassa. Osa syynä on se, että se on erittäin hauskaa, varsinkin kun hän, kumppanini, ystävämme ja minä olemme päässeet mukaan ryhmätoimintaamme. Mutta yksi iso näkökohta, joka tuo hänet jatkuvasti takaisin, on se, että hän näkee itsensä pelissä käyttämissään hahmoissa.

Erityisesti hän käyttää Hollywood-tähden Zendayan skinejä, joista tulee hänen päähenkilönsä Fortnite kokea. Hänelle ei ole kyse hänen suosikki Spider-Man -hahmosta, vaan sankarista, joka todella näyttää häneltä.

Enemmän kuin skinejä

Siskoni on aina etsinyt mustia naisia ​​popkulttuurissa. Naiset, jotka näyttävät häneltä ja jakavat hänen tunteensa – ja hänen läpikäymänsä suuret ja pienet kamppailut. Zendayasta tuli sellainen, ja hänen mukaantulonsa Fortnite kirjaimellisesti muutti pelin siskolleni. Yhtäkkiä hän ei vain pelannut peliä valkoisena hahmona, johon hänellä ei ollut yhteyttä. Hän pelasi ihmisenä, johon hän katsoi ylöspäin ja johon hän pystyi samaistumaan useilla tasoilla, mukaan lukien ihonväri.

Siskoni ja muut mustat pelaajat, erityisesti naiset, etsivät jatkuvasti pelejä, joissa he voivat nähdä päähenkilön, joka muistuttaa hieman heitä. Vaikka markkinoilla on niin paljon pelejä, se ei ole koskaan ollut helppoa. Meillä on pahimmat kuten Garcian Smith Tappaja 7Shinobu alkaen Ei enää sankareitaja muutama muu, mutta sinun on vaikea löytää sellaista, joka ei olisi vain stereotypia tai leikitty seksin houkuttelemiseksi (kyllä, se sisältää ikonisia sankareita, kuten Barrett Final Fantasy 7 ja Laura tai Elena Street Fighterista). Sillä aikaa Fortnite on pilkannut “hardcore-pelaajat”, se on luultavasti tehnyt tämän paremmin kuin 80% teollisuudesta sen ensimmäisen julkaisun jälkeen sarjan alkuperäisillä hahmoilla.

Fortniten uuden taistelupassin hahmot seisovat yhdessä, mukaan lukien Doctor Strange ja Spider-Man's Prowler.

On nimikkeitä, joilla on yhteinen kulttuurinen asema Fortnite pelimaailmassa – Super Smash Bros., World of Warcraft ja Overwatch, kaikki tulevat mieleen. Mutta yksikään heistä ei ole saavuttanut sen erilaista edistystä Fortnite on tehnyt alusta alkaen.

Super Smash Brosilla ei vieläkään ole todellista mustaa hahmoa (ei, en laske paletinvaihtoja, ja kyllä, olen edelleen palanut Twintellen ryöstöstä), World of Warcraft eivät antaneet pelaajien olla mustia tai muita etnisiä ryhmiä 15 vuoteen, ja Overwatch ei esitteli ensimmäistä mustaa naishahmoa vasta äskettäin, sen tulevan jatko-osan kanssa. Sillä välin, kuten taistelubussista hyppäävät pelaajat, Fortnite on pudottanut skinejä, joissa on kaikki mustan ja ruskean sävyt sen perustamisesta lähtien.

Epic Games on mennyt useimpia pelejä pidemmälle antamassaan pelaajille enemmän vaihtoehtoja. Sisään Fortnite, tiettyjä asuja, joita kutsutaan “hahmotyyleiksi”, esiintyy usein tavarakaupassa. Usein Epic lisää erilaisia ​​hahmoja, jotka voidaan sovittaa näihin tyyleihin. Kun näin tapahtuu, hahmot tyypillisesti ulottuvat useisiin ihonväreihin ja etnisiin ryhmiin, jolloin pelaajat voivat valita ne, jotka he tuntevat olevansa läheisimpiä. Sellaiset järjestelmät laajentavat luonnollisesti pelaajien mahdollisuuksia löytää sankari, joka edustaa heitä parhaiten.

Oletko valmis #ShareTheLight?

Liity Lantern Festiin – Kuukausi täynnä kilpailuja, haasteita, luovuutta ja kourallinen palkintoja!

Lue lisää siitä, mitä tapahtuu – ja miten voit osallistua täältä: https://t.co/N00rc7wV3s pic.twitter.com/Je7atZqO0Z

— Fortnite (@FortniteGame) 1. huhtikuuta 2022

Ei, Fortnite ei ole täydellinen esityksensä kanssa. Pelissä on vielä enemmän ryhmiä, joita voidaan juhlia. Mutta missä muussa pelissä näet, että pelissä on ramadanin inspiroima Lantern Fest muslimivaikutteisilla skineillä? Se, että on olemassa videopeli, joka pyrkii leviämään kirjaimellisesti kaikille sitä pelaaville, on minusta mustalaisena hämmästyttävä. Se on jotain, jota en koskaan uskonut näkeväni palaavani lapsuuteeni, kun pelasin Dreamcastia.

Katselen siskoni innostusta Zendayan tulemisesta a Fortnite skin toimii minulle jatkuvana muistutuksena siitä, että edustuksilla pelaamisessa ja mediassa yleensäkin on väliä. En sano, että jokaiseen peliin on lisättävä värejä pakosta. Kuitenkin, kuten näkyy blockbusters kuten Apex Legends, Horisontti: Kielletty länsija Fortnite – sekä huonoja esimerkkejä kuten Elden Ring ja mustien hiustyylien puute – aina joku toivoo löytävänsä itsensä pelaamistaan ​​peleistä. Näiden kokemusten takana olevien mielien on varmistettava, että he voivat luoda parempia yhteyksiä pelaajien ja heidän virtuaalimaailmansa välille, varsinkin kun kirjaimellisesti kaikki pelaavat.

Toimittajien suositukset


Leave a Comment