Battle of the Brains tukee STEM-koulutusta

KANSAS CITY, Mo. – Hengessä Koulupäivä K:ssa, KSHB 41 News korostaa Aivojen taistelujoka edistää STEM-koulutusta Kansas Cityn alueella.

Paikallinen insinööritoimisto Burns & McDonnell kumppaneita tiedekaupunki isännöidä aluekilpailua.

Koulut esittävät parhaan ideansa uudesta näyttelystä tiedekeskuksessa, ja voittajakoulu viettää vuoden Burns & McDonnellin työntekijöiden kanssa tekemässä konseptistaan ​​todellista pysyvää näyttelyä.

Vuodesta 2011 lähtien Battle of the Brains on luonut kuusi näyttelyä yhdessä opiskelijoiden voittaneiden ideoiden kanssa. Noin puolet Science Cityn näyttelytilasta on nyt opiskelijoiden suunnittelemia näyttelyitä.

Järjestäjät ilmoittivat 7. huhtikuuta, että “Riveting Robotics” -tiimi Raytown C-2 School Districtin Westridge Elementary Schoolista voitti tämän vuoden kilpailun.

“Luulin, että se oli unta tai keksin sen päässäni. En voinut uskoa, että voitimme”, myönsi Milli Sherrod, neljännen luokan oppilas Westridgestä. “En malta odottaa, että näen, miltä se tulee näyttämään.”

Kymmenvuotias on yksi koulun noin 40 opiskelijasta Haaste (lahjallinen ohjelma) joka loi voittajan konseptin, joka korostaa robottien työtä ihmisten jokapäiväisessä elämässä.

Opiskelijat kuvittelevat, että näyttelyssä on useita interaktiivisia esityksiä, jotka ohjaavat kävijöitä robottien suunnittelun ja ohjelmoinnin läpi. Näyttelyssä kävijät voivat ohjata robottia väärennetyn leikkauksen aikana, luoda miniatyyri Mars-kulkijan, ohjelmoida robottikäsivarren poimimaan kyniä, pelata lautapelejä robotteja vastaan ​​ja paljon muuta.

“Ei ole koskaan ollut kiireellisempää aikaa rohkaista opiskelijoita tutkimaan, kuinka he voivat muokata teknologian tulevaisuutta, ja tämä Raytown Challenge (Gifted Program) -tiimin suunnittelema näyttely antaa opiskelijoille interaktiivisen johdannon robotiikan maailmaan. Toivomme, että nämä näyttelyt inspiroivat “aha” hetkiä, jotka tekevät lapset kiinnostuneempia STEM-urasta”, Ray Kowalik, Burns & McDonnellin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoi lausunnossaan.

Sherrodin tiimi voitti 50 000 dollarin apurahan ostaakseen uusia tarvikkeita luokkahuoneeseen auttaakseen vuoden mittaisessa suunnitteluprosessissa.

Yksi hänen opettajistaan, Megan Finlay, pitää siitä, että Aivottaistelu antaa oppilaille käsityksen siitä, kuinka luokkahuoneessa saamansa oppitunnit soveltuvat todelliseen maailmaan.

“Se on todella vuorovaikutteista, käytännönläheistä, yhdessä kehitettävää ideaa”, Finlay sanoi. “Toinen asia, jonka uskon, että he todella nauttivat, on nähdä lopputuotteen koottuna ja tietää, että heidän kova työnsä on tuottanut tulosta.”

Burns & McDonnell myönsi yli 155 000 dollaria apurahoja finalisteille tämän vuoden Battle of the Brains -kilpailun aikana.

.

Leave a Comment