Avast Business esittelee USB-suojauksen estääkseen luvattomien siirrettävien tallennuslaitteiden aiheuttamat uhat

Uusi ominaisuus suojaa yrityksiä luvattomalta tiedonsiirrolta ja haittaohjelmilta, jotka pääsevät verkkoon ulkoisen laitteen kautta

PRAHA, 21. huhtikuuta 2022 /PRNewswire/ — Avast (LSE:AVST), digitaalisen tietoturvan ja yksityisyyden maailman johtava yritys, esitteli tänään USB-suojauksen, uuden Avast Business Hub -ominaisuuden, ja Avast Business Premium ja Avast Ultimate Business Security Tuotteet. USB-suojaus suojaa yrityksen tietoja estämällä työntekijöitä käyttämästä luvattomia irrotettavia tallennuslaitteita, kuten flash-asemia, ulkoisia asemia, älypuhelimia ja paljon muuta. Uusi ominaisuus auttaa estämään, hallitsemaan ja valvomaan USB-portteja tietovarkauksien, tietojen katoamisen ja haittaohjelmatartuntojen estämiseksi.

Antaa yrityksille täyden hallinnan tietojensa suhteen
Koska Work-from-Anywhere-työstä on tulossa normi nykypäivän digitaalisessa maailmassa, arkaluontoisten yritystietojen käyttö edellyttää jatkuvasti yritysverkon ulkopuolelta. Ja mitä enemmän kiireiset työntekijät pääsevät käsiksi näihin tietoihin, sitä suurempi on tietojen menetyksen tai vaurioitumisen mahdollisuus, varsinkin kun siirrettäviä tietovälineitä ja laitteita käytetään yleisesti”, sanoo Filip Hlinka, Product Avast Businessin johtaja. “Lisäksi siirrettävät tallennuslaitteet, kuten USB-asemat ja ulkoiset kiintolevyt tekevät yrityksistä alttiita haittaohjelmatartunnalle. Ne ovat helposti kuljetettavia ja kooltaan pieniä, ja ne voivat säilyttää tartunnan saaneita tiedostoja sekä valtavia määriä arkaluonteista tietoa – täydellinen resepti katastrofiin. jos ne päätyvät vääriin käsiin.”

USB-suojaus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hallita tietojen siirtoa pöytätietokoneista ja kannettavista tietokoneista, vaikka käyttäjät eivät olisikaan yhteydessä yrityksen verkkoon. USB-suojauksen avulla käyttäjien on saatava lupa käyttää USB-laitetta, jossa järjestelmänvalvoja voi manuaalisesti sallia tai estää pääsyn ja mukauttaa asetuksia vastaamaan vaatimuksiaan, mikä vähentää mahdollisesti vakavien uhkien riskiä.

Ulkoisten kytkettyjen laitteiden seuraaminen
Avastin USB-suojaus tarjoaa myös näkyvyyden siihen, kuka käyttää mitäkin laitteita missäkin päätepisteitä. Kaikkia ulkoisia tallennuslaitteita, jotka on kytketty tietokoneisiin useissa eri paikoissa, voidaan valvoa tehokkaasti yksityiskohtaisten raporttien avulla, joihin pääsee Avast Business Hubin online-hallintaalustalta. USB-suojausraportti tarjoaa näkemyksiä käyttäjämalleista, kun he työskentelevät mistä tahansa, jotta käytäntöjä voidaan muokata edelleen vastaamaan heidän vaatimuksiaan.

USB-suojaus on nyt saatavilla Avast Business Hubissa Avast Premium ja Perimmäinen Business Security -asiakkaat.

Tietoja Avastista:
Avast (LSE:AVST), FTSE 100 -yritys, on digitaalisen turvallisuuden ja yksityisyyden maailman johtava yritys, jonka pääkonttori on Praha, Tšekin tasavalta. Yli 435 miljoonalla verkossa olevalla Avast-käyttäjällä on Avast- ja AVG-tuotemerkkien alla tuotteita, jotka suojaavat ihmisiä Internetin uhilta ja kehittyvältä IoT-uhat. Yhtiön uhkien havaitsemisverkko on yksi maailman edistyneimmistä, ja se hyödyntää koneoppimis- ja tekoälyteknologiaa uhkien havaitsemiseen ja pysäyttämiseen reaaliajassa. Avast-digitaaliset tietoturvatuotteet mobiilille, PC:lle tai Macille ovat VB100:n, AV-Comparativesin, AV-Testin, SE Labsin ja muiden sertifioimia. Avast on Coalition Against Stalkerware-, No More Ransom- ja Internet Watch Foundation -järjestöjen jäsen. Vierailla: www.avast.com.

Pidä yhteyttä Avastiin:

Median yhteystiedot:
[email protected]

LÄHDE Avast Software, Inc.

.

Leave a Comment