Asahi Kasei aloittaa biologisten CDMO-liiketoiminnan Yhdysvaltojen kanssa

Asahi Kasei Medical lisää kaupan myötä biolääkealan sopimuskehitys- ja valmistusorganisaation (CDMO) bioprosessiliiketoimintaansa. Bionova on erikoistunut rekombinanttiproteiinihoitojen kehittämiseen ja valmistukseen.

”Bionovan ja muiden biologisten CDMO:iden perusteellisen arvioinnin jälkeen olemme erittäin vaikuttuneita Bionovan tieteellisestä vahvuudesta, luokkansa parhaasta laitoksesta ja intohimoisesta tiimistään, joka on sekä teknisesti erittäin pätevä että erittäin tarkkaavainen asiakkaiden tarpeisiin. Ne ovat ihanteellinen organisaatio, joka toimii perustana pääsyllemme biolääketieteen CDMO-palveluihin,​ sanoi Ken Shinomiya, johtaja Asahi Kasei Medical ja bioprosessiliiketoiminnan johtaja.

Yrityskaupan toteuttaminen edellyttää standardinmukaisia ​​viranomaislupia.

Bionova on Greenwichissä Connecticutissa sijaitsevan yksityisen sijoitusyhtiön Great Point Partnersin portfolioyhtiö, jonka pääkonttori on terveydenhuoltoalalle keskittynyt. Bionova työllistää yli 100 henkilöä.

CDMO toimii 11 000 neliömetrillä. ft. (1021,93 m2) kaupallisesti valmis GMP-biologisten aineiden tuotantolaitos, joka sijaitsee sen 57 000 neliömetrissä. ft. pääkonttori San Francisco Bayn bioteknologiaklusterin sydämessä. Näihin tiloihin kuuluu myös prosessikehitys- ja analyyttiset laboratoriot sekä toinen 22 000 neliömetriä. ft. rakennus, jossa on GMP-varastotilaa.

Prosessikehitys ja GMP-valmistus ovat avainasemassa biofarma-asiakkaiden liiketoiminnan yleisessä menestyksessä ja uusien lääkkeiden lanseerauksessa, ja Bionovan prosessikehityskyvyt ovat teollisuudessa arvostettuja, Asahi Kasei Medical sanoi.

.

Leave a Comment