Amari Cooper sanoo, että “se on vain bisnestä” hänen eroamisestaan ​​Cowboysista

Amari Cooper lähtee Cowboysista: Se ei ole koskaan henkilökohtaista, se on vain bisnestä – Myles Simmons, PFT

Entinen Cowboys-vastaanotin puhuu Dallasista lähtemisestä.

Kun Dallasin pelaajat sanoivat tällä viikolla, että joukkue ei ole parempi ilman Cooperia, vastaanottaja sanoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa uuden joukkueensa kanssa, ettei hän välttämättä halunnut lähteä Cowboysista.

“Ei ole niin, että en olisi pitänyt Dallasissa olemisesta – minä itse asiassa rakastin siellä olemista”, Cooper sanoi. “En sanoisi, että halusin vain lähteä. Mutta samalla se ei ole koskaan henkilökohtaista, se on vain bisnestä ja se on osa tässä liigassa olemista. Tällaisia ​​asioita tapahtuu koko ajan. Pelaajia leikataan, pelaajia vaihdetaan. Liigassa ei ole yhtään pelaajaa, joka olisi edelleen 30 vuoden takaisessa liigassa. Joten kaikki päättyy jossain vaiheessa.

“Näin sanoin, olen innoissani tästä uudesta luvusta ja hyväksyn sen. Odotan tulevaisuutta täällä.”

Joukkue on myös innoissaan hänen saamisestaan, sillä päävalmentaja Kevin Stefanski sanoi aiemmin keskiviikkona, että hän on ollut vaikuttunut siitä, mitä hän on nähnyt Cooperilta tähän mennessä. Stefanski on myös kertonut vaihdosta lähtien, että Browns luottaa Cooperiin avaimen syöttötilanteissa.

Edestakaisin: Tulevaisuuden ennustaminen vastaanottimessa – Rob Phillips. DallasCowboys.com

Cowboys päätti tehdä vastaanottohuoneensa uudelleen tällä offseasonilla.

[Amari] Cooper on ollut hyökkäyksen keskipiste vuodesta 2018 lähtien, että huolimatta Cowboysin luottamuksesta Lambiin ja Gallupiin eteenpäin, on todennäköistä, että he eivät ole vielä käsitelleet vastaanottimen syvyyttä tällä offseasonilla (lisätietoja alla). Toistaiseksi meillä on ainakin käsitys rooleista ja odotuksista nykyiselle syvyyskaaviolle.

Uransa ensimmäisen Pro Bowl -esiintymisensä jälkeen Lamb siirtyy ykköspaikalle ja tulee näyttelemään enemmän Cooperin aiemmin toimimaa sivuroolia, päävalmentaja Mike McCarthy kertoi toimittajille maaliskuussa.

On mahdollista, että Gallup palaa polvivammansa jälkeen viikolla 1, tai se voi kestää muutaman pelin syyskuussa. Kun hän on palannut, hän on jälleen ensisijainen vaihtoehto pelinrakentaja Dak Prescottille.

Washingtonilla on mahdollisuus kilpailla suuremmasta peliajasta kuin hänellä oli Pittsburghissa, jossa hän pelasi viime kaudella hieman yli 30 aloitussyötöä ottelussa ja näki vain 44 maalia, mikä on alhaisin tulokas 2018-kauden jälkeen.

Postilaatikko: TJ Vasher Päivitys? Vaihdetaanko takaisin kolmantena päivänä? – Nick Eatman, David Helman, DallasCowboys.com

Voisiko Cowboysilla olla hyödyntämätön resurssi jo WR:ssä?

Tiedän, että TJ Vasher on edelleen listalla. Kun Dallas menettää Amari Cooperin ja Ced Wilsonin ja hänellä on räikeä tarve laajalle vastaanottajalle, luuletko, että hänellä on mahdollisuus päästä listalle? Miehen college-elokuva on mahtava, ja hän mittasi 6’6 84 tuuman siipien kärkivälillä college-ammattilaisensa aikana. -TRAVIS NORMAN/CLINTON, RN

Nick: En sulkeisi pois ketään tässä vaiheessa, varsinkaan laajavastaanottimella. Cowboysilla on syy pitää hänet koko vuoden, vaikka hän oli IR:ssä. Hänen urheilullisuutensa on helvetin hyvä. Hän on pelaaja, josta olen kuullut vuosien ajan siteistäni Wichita Fallsiin. Jos hän pääsee kentälle ja hänellä on mahdollisuus kilpailla, uskon, että hänellä on kunnollinen laukaus päästäkseen joukkueeseen, mutta vain jos hän voi erottua joukosta. Ja tehdäkseen sen hänen on pelattava kokonsa mukaan ja oltava hyppypallon sieppaaja. Tällä hetkellä Cowboysilla ei ole sitä kaveria listassa kuin CeeDee Lamb.

David: Vasherin koko ja urheilullisuus ovat kummallisia ja kiistattomia. Valitettavasti emme tiedä paljon muuta, koska hän jätti koko vuoden väliin loukkaantumisen vuoksi. Olen innoissani nähdessäni, mitä hän voi näyttää meille, kun OTA:t nousevat, ja sitten saamme todellisen ilmeen harjoitusleirillä. Cowboys ei pelkää pitää kuusi vastaanottajaa lopullisessa listassa, joten en todellakaan halua jättää häntä pois. On reilua huomauttaa, että se saattaa kuitenkin riippua siitä, kuinka monta vastaanotinta he laativat. Tämä on joukkue, joka haluaa suojata luonnosvalintansa, kun se on mahdollista.

Cowboysin pitäisi kohdistaa kohteena Erik Ezukanma NFL-draftissa – Nick Coppola, Inside the Star

Tämä laaja vastaanotin on ollut suosittu luonnosnimi Cowboys-median keskuudessa viime aikoina.

Texas Techin Erik Ezukanma, yksi aliarvostetuimmista laajavastaanottimista tämän vuoden luonnoksessa, on kiehtova tulevaisuus. Hänellä on monipuolinen taito, ja hänellä on loistava yhdistelmä kokoa ja urheilullisuutta. Leveällä saalissäteellä ja vahvoilla käsillä Ezukanma voi vetää melkein minkä tahansa tielleen heitetyn syötön. Hän voi hypätä korkealle pisteelle tai venytellä saadakseen kiinni ulkopuolelta heitetyn vaikean syötön.

Ezukanmalla ei ole vain vahvat kädet, vaan hän on myös vaarallinen saaliin jälkeen. Ezukanma asettui ensisijaisesti Texas Techin kolikkopeliin, ja hän oli kytkettynä luomaan jaardeja saaliin jälkeen. Räjähtävyytensä ja avaruuden räjähtävyytensä ansiosta hän pystyi tekemään sen, keskimäärin 24,8 jaardia per saalis. Ottaen huomioon, että hän ei saanut mahdollisuutta juosta monia syviä reittejä, se on erittäin vaikuttavaa. Hän on myös fyysinen vastaanottaja, joka pystyy pomppaamaan taklajista ja pyörittämään jalkojaan saadakseen lisää jaardia.

Pyyntisäteen ja jaardien jälkeen kiinniottokykynsä lisäksi Ezukanma on myös vahva pallon vastaanottaja. Amari Cooperin menettämisen jälkeen Dallas tarvitsee pallon, varsinkin punaisella vyöhykkeellä, jossa Ezukanma viihtyy. Se on epäilemättä hänen vahvin piirrensä, sillä hän on parempi keskellä kenttää kuin millään muulla alueella. Hän pystyy nopeasti avautumaan ja on luotettava punaisen alueen kohde.

Cowboys-johtaja Stephen Jones: “En usko, että voitat koskaan Super Bowlia välikaudella” – Zac Wassink, Yardbarker

Lisää viisautta Stepheniltä?

Dallas Cowboys aloitti uuden NFL-vuoden maaliskuussa vaihtamalla tähtivastaanottajan Amari Cooperin Cleveland Brownsiin ja menettäen sitten henkilöitä, kuten vastaanottaja Cedrick Wilson Jr.:n ja puolustaja Randy Gregoryn vapaassa agentuurissa.

Aiemmin tässä kuussa Cowboysin legenda ja Pro Football Hall of Fame -jäsen Michael Irvin huomautti, että hänen entinen työnantajansa “ei ole parempi joukkueen lahjakkuuden kannalta” kuin tammikuussa ja että Dallasin on voitettava tämä todellisuus “tahdolla ja yhteenkuuluvuudella”.

Kuten Kevin Patra totesi NFL:n verkkosivuilla, Cowboysin varapresidentti Stephen Jones selitti tiistai-esiintymisessä Dallas’s 105.3 The Fan -ohjelmassa, että seura ei ole “vielä tehnyt vapaan agentuurin”. Jones lisäsi, että mikään franchising ei ansaitse oikeutta nostaa Vince Lombardi Trophya tähän vuodenaikaan.

“En usko, että voitat koskaan Super Bowlia välikaudella”, Jones sanoi. ”Luulen, että se on täysi työ, jonka kokoat ajan myötä. Uskon, että meistä tulee parempi joukkue ja uskon, että voimme ottaa seuraavan askeleen.

Bloggaa The Boys Podcast Network ja YouTube-kanava

Tarjoamme joka päivä erilaisen esityksen Blogging The Boys -podcast-verkostossa.

 • maanantai: 1 ja 10 Dave Sturchion, Tony Catalinan ja Aidan Davisin kanssa
 • Maanantai: Piilotettu piha Mark Lanen ja Sean Martinin kanssa
 • tiistai: 75O Tony Casillasin ja RJ Ochoan kanssa
 • Tiistai: BTB pyöreä pöytä erilaisten BTB-persoonallisuuksien kanssa
 • Keskiviikko: NFC East Mixtape RJ Ochoan ja Brandon Gowtonin kanssa
 • keskiviikko: Puhumme luonnoksesta Connor Livesayn ja Mark Schofieldin kanssa
 • Torstai: Ocho RJ Ochoan kanssa
 • torstai: Ryled ylös Roy Whiten ja Tom Rylen kanssa
 • perjantai: Tytöt puhuvat pojat Kelsey Charlesin ja Meg Murrayn kanssa
 • Perjantai: Tähtien seminaari Danny Phantomin ja Rabblerousrin kanssa
 • lauantai: cowboyt hei Mauricio Rodriguezin kanssa
 • sunnuntai: Maailman joukkue Meg Murrayn ja Paul Stewartin kanssa

Blogging The Boys -podcast-verkko on saatavilla kaikilla tärkeimmillä podcast-alustoilla.

Tilaa tästä Apple-laitteilla.

Tilaa tästä, jos olet Spotify-käyttäjä.

Tilaa Blogging The Boysin YouTube-kanava nähdäksesi videoita joka viikko täällä.

Leave a Comment