908 Devices ja CPI-tiimi soluviljelyalustan optimoinnista bioprosessointisovellusten prosessin hallinnan parantamiseksi

BOSTON–(BUSINESSWIRE)–908 Devices (Nasdaq: MASS), kemiallisen ja biomolekyylisen analyysin tarkoitukseen valmistettujen kädessä pidettävien ja pöytätietokoneiden edelläkävijä, tekee yhteistyötä Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan syvän teknologian innovaatioorganisaation CPI:n kanssa projektissa, jolla optimoidaan nisäkässoluviljelyalustoja ja ruokintastrategiat kasvun, proteiinitiitterin ja proteiinin laatuominaisuuksien parantamiseksi. CPI-tutkijat käyttävät 908 Devicesin REBEL™-pöytäkonetta soluviljelyalustan analyysiin, mikä auttaa tunnistamaan ja sitten hallitsemaan tärkeitä prosessiparametreja biokäsittelyn työnkuluissa.

Kun kehittyneemmät hoidot, kuten solu- ja geeniterapiat, tulevat biofarmaseuttiseen putkilinjaan, on kasvava tarve ennustavalle mallinnukselle ja kehitysprosessin reaaliaikaiselle ohjaukselle, mikä parantaa tehokkuutta ja vankkaa tuotteen laatua. Tarvitaan lisää dataa ja analytiikkaa sekä automaatiota prosessien valvonnan ja ohjauksen parantamiseksi, ja siitä käytetään usein nimitystä Biopharma 4.0.

CPI on riippumaton, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka työskentelee yritysten kanssa kehittääkseen, todistaakseen, laajentaakseen ja kaupallistaakseen uusia tuotteita ja prosesseja. 908 Devices- ja CPI-tutkijaa toteuttavat yhdessä väliaineanalyysiä CHO-solulinjalle (Chinese Hamster Ovary), joka ilmentää monoklonaalista vasta-ainetta (mAb) pienessä tilavuudessa Ambr.®15 soluviljelybioreaktorijärjestelmää prosessin mittakaavan lisäämiseen Ambr 250 ja 10 litran bioreaktoreissa. Tutkijat seuraavat ravintoainetasoja, jotka ovat kriittisiä prosessin vakauden ja tuotteiden laadun kannalta, ja lopulta valvovat tuloksia suunnittelemalla väliainekoostumuksia ja toteuttamalla optimoituja ruokintastrategioita.

REBEL:n aikakulkutiedot tarjoavat merkittävää tietoa ja näkemyksiä solujen aineenvaihdunnasta tyypillisten soluviljelyparametrien, kuten solumäärän, elinkelpoisuuden ja perusaineenvaihduntatietojen lisäksi. Näitä laajoja tietojoukkoja louhitaan, jotta voidaan ymmärtää spesifinen aminohappopuutos, joka voi korreloida alhaisen tiitterin ja kasvun sekä mahdollisten proteiinin laatuominaisuuksien kanssa.

“REBEL-laitteen mittaukset ovat auttaneet meitä ymmärtämään paremmin soluviljelyympäristöä bioreaktorissa”, sanoi Bethany Kerr, CPI:n Upstream Development -yksikön johtaja. ”Sen avulla olemme myös voineet arvioida lisävalvonnan vaikutuksia keskeisiin prosessiparametreihin. REBEL:stä saatua dataa voidaan käyttää ennakoivien mallien kehittämiseen rehun ohjaamiseen.

Tietoja REBEL-analysaattorista

REBEL on ensimmäinen laatuaan tuoreen ja käytetyn väliaineen analysaattori, jonka avulla biolääketieteen tutkijat voivat nopeuttaa prosessien kehityssyklejä ja maksimoida bioreaktorin käytön suorittamalla media-analyysiä verkossa. Keskeisiä etuja ovat:

  • Näytteet voidaan ajaa muutamassa minuutissa, mikä eliminoi laboratorion päivien ja jopa viikkojen odotusajan.

  • Määritä soluviljelyalustassa yli 30 komponenttia, mukaan lukien aminohapot, dipeptidit, vesiliukoiset vitamiinit ja amiinit.

  • Helppokäyttöinen intuitiivisen käyttöliittymän ja kosketusnäytön ansiosta, ja REBELin pieni koko mahdollistaa joustavuuden laboratorioasettelussa.

Lisätietoja on osoitteessa www.908devices.com.

Ambr on Sartorius AG:n rekisteröity tavaramerkki. REBEL on 908 Devices Inc:n tavaramerkki.

Noin 908 laitetta

908 Devices Inc. (Nasdaq: MASS) demokratisoi laboratorioiden massaspektrometriaa yksinkertaisilla kämmen- ja pöytälaitteillaan, jotka käsittelevät kriittisiä sovelluksia. Yrityksen laitteita käytetään tarpeessa tutkimaan tuntemattomia ja näkymättömiä materiaaleja ja tarjoamaan nopeita, käyttökelpoisia vastauksia suoraan joihinkin biotieteiden tutkimuksen, bioprosessoinnin, lääketieteen / biofarman, oikeuslääketieteen ja lähimarkkinoiden kriittisiin ongelmiin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Bostonin sydämessä, missä se suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia tuotteita, jotka yhdistävät massaspektrometrian, mikrofluidierottelun, ohjelmistoautomaation ja koneoppimisen tehot.

Tietoja ICC:stä

CPI ottaa upeita ideoita ja keksintöjä ja tekee niistä totta. Koillis-Englannissa vuonna 2004 syntynyt CPI on itsenäinen syväteknologian innovaatioorganisaatio ja High Value Manufacturing Catapultin perustajajäsen.

CPI:n älykkäiden ihmisten tiimi käyttää tieteen ja teknologian edistysaskeleita ratkaistakseen terveydenhuollon ja kestävän kehityksen suurimpia globaaleja haasteita. Uskomattomien ihmisten ja innovaatioinfrastruktuurin avulla CPI tekee yhteistyötä teollisuuden, korkeakoulujen, hallituksen ja sijoitusyhteisön kumppaneiden kanssa nopeuttaakseen innovatiivisten tuotteiden kehitystä ja kaupallistamista.

CPI:n työ ulottuu terveysteknologioista, kehittyneistä lääkeannostelujärjestelmistä ja lääkkeiden valmistusinnovaatioista useille modaliteeteille, mukaan lukien pienet molekyylit, biologiset aineet ja nukleiinihapot; kehittää kestäviä materiaaleja energian varastointia ja pakkausta varten sekä uuselintarvikkeita, rehuja ja ravintoaineita, jotka kaikki perustuvat digitaaliseen teknologiaan. CPI muuttaa ihmisten ja kumppanien yrittäjähengen ja radikaalin ajattelun uskomattomaksi vaikutukseksi, joka tekee maailmasta paremman paikan.

Innovoidaan yhdessä: uk-cpi.com. Ota yhteyttä: LinkedIn Viserrys instagram

Tulevaisuuteen katsovat lausunnot

Tämä lehdistötiedote sisältää “tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja” vuoden 1995 Private Securities Litigation Reform Act -lain tarkoittamassa merkityksessä. Kaikki lausunnot paitsi lausunnot historiallisista tosiseikoista ovat tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja, mukaan lukien rajoituksetta lausunnot, jotka koskevat arvopaperien odotettua käyttöä ja kykyjä. Yrityksen tuotteet. Sanat, kuten “saattaa”, “aikoo”, “odottaa”, “suunnitella”, “ennakoida”, “arvioida”, “aikoa” ja vastaavat ilmaisut (sekä muut sanat tai ilmaisut, jotka viittaavat tuleviin tapahtumiin, olosuhteisiin tai olosuhteisiin) ovat tarkoitus on tunnistaa tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja. Nämä tulevaisuutta koskevat lausumat perustuvat johdon tämänhetkisiin odotuksiin ja sisältävät tunnettuja ja tuntemattomia riskejä, epävarmuustekijöitä ja olettamuksia, jotka voivat saada todelliset tulokset olennaisesti poikkeamaan kaikista tulevaisuutta koskevissa lausumissa ilmaistuista tai implisiittisistä tuloksista, mukaan lukien kohdassa “Riskitekijät” kuvatut riskit. ” ja muualla Yhtiön arvopaperi- ja pörssiviranomaiselle toimitetuissa ilmoituksissa, jotka ovat saatavilla SEC:n verkkosivuilla osoitteessa www.sec.gov. Lisätietoja on saatavilla yhtiön vuosi- ja neljännesvuosiraporteissa ja muissa asiakirjoissa, joita se tekee ajoittain SEC:lle. Vaikka Yhtiö uskoo, että sen tulevaisuutta koskevissa lausunnoissa näkyvät odotukset ovat kohtuullisia, se ei voi taata tulevia tuloksia. Yhtiöllä ei ole velvollisuutta, eikä se sitoudu mihinkään velvollisuuteen päivittämään tai tarkistamaan tässä lehdistötiedotteessa annettuja tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja tämän lehdistötiedotteen päivämäärän jälkeen tapahtuneiden muutosten huomioon ottamiseksi, paitsi jos laki saattaa sitä edellyttää.

Leave a Comment