6 OC-piiriä NAMM-säätiön parhaiden musiikkikasvatusyhteisöjen joukossa – OECD Newsroom

Kun Orange Countyn koulut ja piirit saavat rytminsä takaisin henkilökohtaisen oppimisen palaamisen ja pandemiaprotokollien helpottamisen myötä, National Association of Music Merchants (NAMM) -säätiö on julkaissut luettelonsa parhaista musiikkikasvatuksen yhteisöistä, mukaan lukien kuusi Orangea. läänin koulupiirit.

Anaheimin peruskoulupiirin ja Anaheim Union High School Districtin ohella Capistrano, Garden Grove, Irvine ja Santa Anan yhdistyneet koulupiirit pääsivät kaikki vuoden 2022 parhaiden yhteisöjen listalle.

“Musiikkikasvattajat, ylläpitäjät ja yhteisöt todella kokoontuivat tukemaan ja ylläpitämään musiikkikasvatusta intensiivisen muutoksen ja sopeutumisen aikana”, kertoi Mary Luehrsen, NAMM-säätiön johtaja. ”Nämä piirit ja koulut palvelivat sinnikkäästi oppilaitaan ja paikkakuntiaan ja vakuuttivat, että musiikkikasvatus oli osa opetussuunnitelmaa. Kiitämme kaikkien musiikkikasvattajien, koulun hallintohenkilöiden ja yhteisön jäsenten sitoutumista ja ponnisteluja tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutkia luovuuttaan musiikin avulla.

Nyt 23. vuonna järjestettävä Vuoden 2022 musiikkikasvatuksen parhaat yhteisöt -ohjelma on tunnustanut 738 koulupiiriä ja 80 koulua 44 osavaltiossa opettajien, hallintovirkamiesten, vanhempien, opiskelijoiden ja yhteisön johtajien erinomaisesta ponnistelusta sekä heidän tuestaan ​​musiikkikasvatukselle osana monipuolinen koulutus kaikille lapsille.

“Garden Grove Unified School Districtillä on pitkä historia musiikkiohjelmiemme priorisoinnissa, koska tiedämme, että ne tarjoavat todella tärkeitä etuja opiskelijoille”, sanoi GGUSD:n opetushallituksen johtokunnan jäsen Dina Nguyen. “Kuvaavien ja esittävien taiteiden opettajamme ovat poikkeuksellisia ja olemme kiitollisia kaikesta, mitä he tekevät tarjotakseen rikastuttavia kokemuksia opiskelijoillemme ja heidän perheilleen.”

Tämän vuoden palkinto-ohjelma on suunniteltu juhlimaan kouluja ja alueita, jotka sopeutuvat, innovoivat ja pysyvät muutoksen edessä. Kansasin yliopiston Musiikin tutkimusinstituutin tutkijat loivat yhdessä NAMM-säätiön kanssa piireille ja kouluille uuden tavan puuttua pandemian vaikutuksiin ja takaiskuihin sekä tasa-arvoa ja musiikkikoulutuksen saatavuutta koskevia tavoitteita. kaikki opiskelijat ja kansalliset musiikkikoulutuksen standardit lyhyessä, laadullisessa tutkimuksessa.

“2022 Best Communities for Music Education on tilaisuus juhlia musiikkiohjelmia ja kunnioittaa sinnikkyyttä ja omistautumista musiikin pitämiselle osana monipuolista koulutusta, kun me kaikki sopeudumme uuteen koulutusmaisemaan”, sanoi Christopher Johnson Music Researchista. Kansasin yliopiston instituutti. “Jos kaikista lähetyksistä oli poimittava yksi yhteinen teema, se on se, että koulut ja piirit ovat löytäneet keinoja ylläpitää musiikkikasvatusta ja oppilaiden sitoutumista haastavimmissakin olosuhteissa.”

Lisäksi 80 yksittäistä koulua eri puolilla maata palkitaan SupportMusic Merit Award (SMMA) -palkinnolla, jolla tunnustetaan tuki koulupohjaisille musiikkikasvatusohjelmille. Niihin kuuluvat Ethel Dwyer Middle School Huntington Beachissä, Fountain Valley Yamaha Music Academy, Moonlight Music Academy Breassa, St. Norbert Catholic School Orangessa ja Yamaha Music Academy of Fullerton.

Sen perustamisen jälkeen yli 2 000 koulua ja piiriä on toimittanut kyselyn arvioitavaksi. Lisätietoja Best Communities for Music Education -ohjelmasta tai NAMM-säätiöstä on osoitteessa www.nammfoundation.org.

Katso täydellinen luettelo musiikkikasvatuksen parhaista yhteisöistä

Katso täydellinen luettelo SupportMusic Merit Award -voittajista

Leave a Comment