Yhdysvaltain ulkoministeriö tekee yhteistyötä Googlen Art & Culture -sovelluksen kanssa Maailmanperintöpäivän valossa levittääkseen tietoisuutta niiden säilyttämisestä / Digital Information World

18. huhtikuuta vietettävän kansainvälisen monumenttien ja kohteiden päivän vuoksi Yhdysvaltain ulkoministeriö on ottaa askeleen eteenpäin yhteistyössä Googlen Art & Culture -sovellus luoda ihmisille mahdollisuuksia oppia ja tietää maailman eri alueiden kulttuuriperinnöistä.

Yhdysvaltain ulkoministeriö on käynnistänyt 1 100 suurlähettiläsrahaston suunnitelman yli sadassakolmekymmenessä maassa kaikkialla kartalla. Pohjimmiltaan tämän projektin ideana on elvyttää ja säilyttää useimpien kansojen rikas kulttuuriperintö, mukaan lukien muinaisten rakennusten, kulttuurikohteiden ja perinteiden, infrastruktuurin ja kielten säilyttäminen. Nepalissa Katmandun laaksossa tapahtuneen massiivisen maanjäristyksen jälkeen on vakava hätä ryhtyä toimiin taiteen ja monumenttien pelastamiseksi, joten osana Ambassadors-projektia Yhdysvallat vahvistaa ja varmistaa, ettei perintöä menetetä. Tämän lisäksi on muita maita, kuten Zimbabwe ja Egypti, joiden historialliset paikat on säilytettävä lähitulevaisuudessa. Yhdysvaltain ulkoministeriö tekee yhteistyötä yhteisöjen ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa varmistaakseen alueen arvokkaiden perinteiden ja kohteiden säilymisen. Tämä on tärkeää koulutus- ja matkailualan kannalta, että ihmiset ovat hyvin tietoisia muinaisista kohteista, joissa he voivat vierailla ja oppia lisää, ja tämä voidaan tehdä vain, jos perinteiset kohteet ovat hyvin säilyneet.

Levittääkseen rauhaa ja sitouttaakseen yhteisöjä keskenään Yhdysvaltain ulkoministeriöstä on tullut kumppani Googlen Art and Culture -sovelluksen kanssa, joka kehitettiin jo vuonna 2018 edistämään taidetta ja käsitöitä älypuhelimissa. Sen avulla käyttäjät voivat tutkia erilaisia ​​kulttuureja ja historiallisia rakennuksia, taiteita ja maiden kulttuureja verkkosivustolla virtuaalisesti tutkimalla sovelluksen sisältöä. Tämä on hieno Googlen kehittämä sovellus kulttuurien, taiteen ja perinteiden jakamiseen ja säilyttämiseen, ja se tulee vielä paremmaksi Yhdysvaltain ulkoministeriön avulla. Heidän panoksensa tähän auttaa useampia ihmisiä arvostamaan kulttuuriarvoja ja alueiden historiallisia paikkoja ympäri maailmaa.

Thaimaan Wat Chaiwatthanaram Ayutthayassa, Egyptin al-Imam al-Shafi’i-mausoleumi ja muinainen Nabataean Flash Flood Protection System Petrassa ovat sovelluksen historiallisia kohteita. Siellä on runsaasti tietoa, kuvia, videoita ja simulaatioita kulttuuriperinnön suojelusta sekä tietoa ilmastonmuutoksen vaaroista, jotka vaikuttavat historiallisiin kohteisiin, taiteeseen ja kulttuureihin.

Lue seuraavaksi: Snapchat edistää kulttuurista ilmaisua uudella digitaalisen taiteen sarjalla

.

Leave a Comment