Wolf Administration julkistaa vuoden 2022 ympäristökasvatusprojektit Kaakkois-Pennsylvaniassa

Norristown, PA – Pennsylvania Department of Environmental Protection (DEP) ilmoitti tänään, että yhteensä 632 897 dollaria ympäristöapurahoja on myönnetty 63 hankkeelle, joista 50 koskee nuoria ja aikuisia, jotka asuvat ja/tai työskentelevät ympäristöoikeuden alueilla. Apurahoja myönnettiin kouluille, laitoksille, luonnonsuojelualueille sekä ympäristö- ja yhteisöjärjestöille.

“Nämä apurahat auttavat luomaan perustan ympäristökasvatukselle kaiken ikäisille ihmisille”, sanoi DEP:n sihteeri Patrick McDonnell. “Tämän vuoden Earth Day -teema on “Invest in Our Planet” ja jokainen näistä hankkeista edustaa investointia pennsylvanialaisten ympäristökasvatuksen edistämiseen.

“Ympäristökasvatusta voi tapahtua monissa muodoissa työpajoissa tai käytännön toimissa”, sanoi DEP:n kaakkoisalueen johtaja Pat Patterson. “Kun noin kolmasosa Kansainyhteisön väestöstä asuu täällä Kaakkois-Pennsylvaniassa, näillä opiskelijoihimme ja yhteisöillemme tehdyillä investoinneilla on pysyviä vaikutuksia tulevina vuosina.”

Environmental Education Grants Program perustettiin vuoden 1993 Environmental Education Actilla, joka velvoittaa varaamaan viisi prosenttia saastemaksuista ja seuraamuksista, joita DEP kerää vuosittain ympäristökasvatukseen Pennsylvaniassa. Perustamisestaan ​​lähtien DEP on myöntänyt 12,3 miljoonan dollarin ympäristökasvatusapurahoitusta tukemaan 2 135 hanketta.

2022-ohjelmasta valittiin hakemukset innovatiivisten muodollisen ja epävirallisen koulutushankkeiden kehittämiseen, jotka:

 • Käsittele apurahaohjelman prioriteetteja, jotka liittyvät vesiin, ilmastonmuutokseen ja/tai ympäristöoikeuteen;
 • Tarjoaa mahdollisuuksia laajentaa yleisön ymmärrystä Pennsylvanian ympäristökysymyksistä; ja
 • Kehitä taitoja, joita tarvitaan tietoon perustuvien päätösten tekemiseen.

Pennsylvanian ympäristönsuojeluministeriö (DEP) myönsi 632 897 dollaria Environmental Education Grants -apurahoja tukemaan 63 hanketta, joissa käsitellään ympäristöoikeudenmukaisuutta, ilmastonmuutosta ja veden laatua.

Apurahoja myönnettiin kouluille, laitoksille, luonnonsuojelualueille sekä ympäristö- ja yhteisöjärjestöille. Kolmekymmentäneljä paikallista hanketta sai miniapurahaa enintään 3 000 dollaria; 28 hanketta, joilla oli laaja tai osavaltion laajuinen ulottuvuus, sai yleisiä apurahoja jopa 20 000 dollaria; ja yksi hanke, jonka tarkoituksena oli saada opiskelijat ja opettajat mukaan paikallisella, osavaltion ja kansallisella tasolla, sai 65 710 dollarin apurahan. Yli 90 % apurahavaroista tuetaan hankkeita, jotka koskevat nuoria ja aikuisia, jotka asuvat ja/tai työskentelevät ympäristöoikeuden alueilla.

Kaakkois-Pennsylvaniassa palkitut projektit:

Maakunnan myöntämät hankkeet

Chesterin piirikunta

 • Southern Chesterin piirikunnan Land Conservancy: Laajenna New Leaf Sensory Gardenia asentamalla kaksi (2) uutta asemaa kesäharjoittelijoiden avustuksella. Järjestä esikoulu- ja kesäleirien kenttäkokemuksia, mukaan lukien oppitunnit ja aktiviteetit. (3 000 dollaria)

Montgomeryn piirikunta

 • Briar Bushin ystävät: Tarjoa kaksiosainen, käytännönläheinen vedenjakajakoulutusohjelma noin 180:lle neljännen luokan oppilaalle auttaakseen heitä yhdistämään vedenjakaja- ja hulevesien hallintakonseptit kouluihinsa. (2 357 dollaria)

Philadelphian piirikunta

 • Awbury Arboretum Association, Inc.: Suorita luonnonvaraisten eläinten kenttätutkimuksia ja kokemuksellisia oppitunteja, mukaan lukien vähintään yksi STEM-toiminto PreK-5. luokan lapsille. Opettajakyselyissä käsitellään aiheiden integrointia luokkahuoneopetukseen. (3 000 dollaria)
 • Philadelphia Solar Energy Association: Kehitä aurinkoenergiaa ja ilmastonmuutosta käsittelevä kuudennen luokan opetussuunnitelma, joka sisältää tuntisuunnitelmia, opettajakoulutuksia ja interaktiivisia materiaaleja. (18 739 dollaria)
 • Villanova University: Isännöi ilmastonmuutostyöpajoja, joissa lukion opiskelijat osallistuvat käytännön STEM-toimintoihin ja kenttäkokemuksiin tarkkailemaan akateemisten laitosten hyväksymiä kestävän kehityksen aloitteita. (19 425 dollaria)

Hankkeet myönnetty useille maakunnille

 • Discovery Pathways: Kouluta jopa 20 nuorisovartijayhteisön johtajaa Etelä-Philadelphian maahanmuuttaja- ja pakolaisyhteisöistä. Nuoret johtavat ohjelmia Philadelphian ja Bucksin läänissä ja kehittävät materiaaleja ei-englanninkielisille perheille, jotka rohkaisevat heitä pääsemään paikallisiin puistoihin ja ulkoilualueille. (3 000 dollaria)
 • Lower Merion Conservancy: Kehitä käytännönläheinen ohjelma opiskelijoille (luokat 4–8) Montgomeryn ja Philadelphian piirikunnissa, joka käsittelee ratkaisuja ei-pisteistä lähteistä peräisin olevaan veden pilaantumisen, ylimääräisen hulevesien valumisen ja ilmastonmuutoksen ympäristövaikutusten ratkaisemiseen. Luo ympäristökerhoja ja asenna pienimuotoinen, edullinen Green Stormwater -infrastruktuuri koulujen kiinteistöille ja julkisille maille. (20 000 dollaria)
 • Nurture Nature Center: Laajenna Watershed-Friendly Property -sertifiointi- ja koulutusohjelmaa, mukaan lukien monisteet, tiedotuspakkaukset ja mainosmateriaalit, jotta tavoitat suuret kaupunkikiinteistöt/laitokset. Testaa ohjelmaa Yorkin, Philadelphian ja Delawaren piirikunnissa tulevaa osavaltionlaajuista täytäntöönpanoa varten. (20 000 dollaria)
 • Pennsylvania Envirothon: Toteuta osavaltion laajuinen projekti, joka rohkaisee lukiolaisia ​​tutkimaan ympäristöasioita ja tarjoaa heille työkaluja terveiden yhteisöjen luomiseen suojelutoimien avulla. Opiskelijat ja opettajat ovat vuorovaikutuksessa läänin osavaltion ja kansallisella tasolla. Analysoi olemassa olevaa ohjelmaa selvittääksesi tapoja laajentaa opettajien ja nuorten sitoutumista ympäristöoikeuden alueilla. (65 710 dollaria)
 • Pennsylvania Interfaith Power & Light (2 projektia): Järjestä seitsemän (7) tallennettua ilmastonmuutoskasvatustilaisuutta ja kolme (3) juhlaa Philadelphian toimipisteissä. Ohjelmassa on kuunteluistuntoja ja käytännön kokemuksia. (20 000 dollaria); ja pidä seitsemän (7) tallennettua ilmastonmuutoskasvatustilaisuutta ja kolme (3) juhlaa SW PA:n kaupunkitiloilla. Ohjelmassa on kuunteluistuntoja ja käytännön kokemuksia. (20 000 dollaria)
 • Pennsylvania Resources Council: Järjestä kahdeksan (8) vesistöjen suojelua ja sadevesien hallintaa käsittelevää työpajaa Delawaren, Alleghenyn, Beaverin ja Fayetten piirikuntien asukkaille. Osallistujat saavat “Watershed Wisdom” -vihkon ja ohjeet sadetynnyrien pystyttämiseen, käyttöön ja huoltoon. (18 950 dollaria)
 • Riverbend Environmental Education Center: Isännöi toistettavissa olevaa kesäinstituuttia opettajille (luokat 3–5) Delawaren, Montgomeryn ja Philadelphian läänistä, joka edistää MWEE-kehystä ja rakentaa opettajien valmiuksia tukea opiskelijoiden oppimista useilla eri aloilla. Pidä kuukausittaisia ​​virtuaalisia kokouksia osallistujien kanssa suunnitellaksesi EE-luokkahuoneen toteuttamista. (20 000 dollaria)
 • Spirit and Truth Fellowship: Järjestä neljän (4) vuodenajan työpajasarja Philadelphian ja Delawaren läänien asukkaille, joka: Opettaa kodin energiatehokkuusstrategioita; Laajentaa opiskelijoiden osallistumista aurinkoenergiaasennuksen ammatilliseen koulutusohjelmaan; Lisää tietoisuutta ilmastonmuutoksen haasteista; ja Helpottaa konsensuksen rakentamista ilmastoratkaisujen toteuttamiseksi. (14 741 dollaria)
 • Stroud Water Research Center (kaksi hanketta): Luo innovatiivisia makroselkärangattomien kosketussäiliöitä ohjelmien toimittamiseksi peruskoulun opiskelijoille, perheille ja yleisölle Chesterin piirikunnassa (3 000 dollaria); ja toteuttaa yhteistyömalli kuuden (6) ulkotilan perustamiseksi Chesterin ja Lancasterin maakuntiin, jotka tukevat vedenjakajakoulutusta, johon osallistuvat peruskoulun opettajat ja opiskelijat, ja edistävät yhteisön vuorovaikutusta koulujen kanssa. (20 000 dollaria)
 • Pennsylvania State University: Järjestä 5-päiväinen asuinleiriohjelma opiskelijoille (luokat 9–12) Centren, Huntingdonin ja Chesterin läänistä, ja siinä keskitytään paikallisiin vedenlaatukysymyksiin, ilmastonmuutokseen ja sosiaalisiin/johtajuuskokemuksiin. (5 500 dollaria)
 • Pennsylvanian osavaltion yliopisto: Järjestä 20 tunnin Environmental Stewardship -ohjelma, jossa on yhteensä 16 harjoittelijaa Blairin, Chesterin, Lackawannan ja Susquehannan piirikunnissa. Osallistujat kouluttavat lisäksi 80 henkilöä, johtavat työpajoja ja toteuttavat ryhmäprojekteja. (19 525 dollaria)

MEDIAN YHTEYSTIEDOT: Virginia Nurk, vnurk@pa.gov, 484-250-5808
###

Leave a Comment