Veteran Womens Center korostaa myrkyllistä kulttuuria Maine National Guardissa/Public News Servicessä

Huhtikuu on kansallinen seksuaalisen väkivallan tietoisuuden ja ehkäisyn kuukausi, ja kannattajat ovat kiireesti enemmän vastuussa seksuaaliseen väkivaltaan, häirintään ja myrkylliseen kulttuuriin reagoimisesta Mainen kansalliskaartissa.

RAND Corporationin raportin mukaan useimmat armeijan hyökkäykset jäävät ilmoittamatta, usein siksi, että uhrit tai eloonjääneet saattavat pelätä sosiaalista tai ammatillista kostoa. Ja Veterans Affairs (VA) huomautti, että sotilaallinen seksuaalinen trauma lisää kodittomuuden riskiä.

Rebecca Cornell du Houx, Sisters in Arms Centerin toiminnanjohtaja, joka on turvasatama ja tukiryhmä Mainen aktiivisen palvelun jäsenille ja veteraaneille, sanoi, että ongelma on kauaskantoinen.

“On järkyttävää, kuinka monet naiset ovat joutuneet vaikuttamaan”, Cornell du Houx huomautti. “Kaikki vain todella myrkyllisestä ympäristöstä täysimittaiseen hyökkäykseen kansalliskaartissa, ja se on ehdottomasti edelleen käynnissä.”

Govt. Janet Mills loi äskettäin pysyvän neuvoa-antavan sotilaallisen seksuaalisen trauman (MST) neuvoa-antavan toimikunnan varmistaakseen, että kaikilla selviytyneillä on pääsy resursseihin ja parantaakseen vartijan reagointia seksuaaliseen väkivaltaan tai häirintään. Ja lainsäätäjä hyväksyi viime viikolla lain, jolla vaaditaan yleisen syyttäjän vuosittaista tarkistusta ja vahvistetaan ennaltaehkäisyä ja reagointia. Se menee nyt kuvernöörin pöydälle allekirjoitusta varten.

Cornell du Houx myönsi, että ponnistelut ovat tärkeitä askeleita, mutta lisätty muutos tulee viemään suuren kulttuurimuutoksen. Hän huomautti, että naiset ovat vähemmistönä Mainen kansalliskaartissa. Tietyssä yksikössä voi olla vain muutama tai kourallinen naisia, ja eri ryhmien välillä on usein voimadynamiikkaa.

“Luulen, että minä ja muut selviytyneet ovat toiveikkaita”, Cornell du Houx selitti. “Mutta samaan aikaan uskon, että yksi iso asia on se, että luottamus on niin murentunut ja murtunut itse järjestelmässä, erityisesti palvelevien naisten kohdalla.”

VA:n kansallisen seulontaohjelman tietojen mukaan joka kolmas nainen ja yksi 50 miehestä vastasi kyllä, kun heidän VA-palveluntarjoajansa kysyy, onko heillä ollut MST:tä. VA tarjoaa sukupuolitautiin liittyviä resursseja jokaisessa VA Medical Centerissä ja neuvontaa yhteisöpohjaisissa eläinlääkärikeskuksissa kaikille veteraaneille, vaikka he eivät olisi oikeutettuja muihin VA-etuihin.

saat lisää tällaisia ​​tarinoita sähköpostitse

.

Leave a Comment