Pienyrityksen omistaja sanoo, että Angi veloitti häntä edelleen, kun hän peruutti WSOC TV -tilauksen

INDIAN TRAIL, NC – Liittovaltion virasto ryhtyy oikeustoimiin yritystä vastaan, joka yhdistää asunnonomistajat huoltoalan ammattilaisiin, kuten putkimiehiin ja sähköasentajiin, väittäen, että se petti yrityksiä potentiaalisten asiakkaiden suhteen.

Bill Albritton omistaa pienen yrityksen Indian Trailissa. Hän kertoi Action 9:n Jason Stoogenkelle, ettei hän saanut riittävää määrää liidejä, vaikka hän maksoi Angille (aiemmin Angie’s List).

Albritton, puuseppä, joka rakentaa räätälöityjä kaappeja, kaappeja ja huonekaluja, kertoo maksaneensa Angille 475 dollaria kuukaudessa mainostaakseen yritystään ja yhdistääkseen hänet potentiaalisiin asiakkaisiin. Lopulta hän päätti, että tilaus ei toiminut hänelle hyvin, joten viime kesänä hän peruutti sen. Mutta hän sanoo, että yritys, joka myös nosti kuukausikorkoaan, jatkoi hänen laskuttamistaan ​​jopa uudella korolla.

“Pienyrityksenä 495 (dollari) sattuu”, hän sanoi.

Albritton sanoo valittaneensa, mutta Angi antoi hänelle pakon. Silloin hän otti yhteyttä Action 9:ään.

Stoogenke otti yhteyttä Angiin ja sai seuraavan vastauksen:

“Kiitos, että kiinnitit tämän huomiomme. Olemme ottaneet yhteyttä suoraan herra Albrittoniin ja ratkaisseet tilanteen. Kaikki hänen uusimisestaan ​​aiheutuneet maksut on palautettu. Työskentelemme tiiviissä ammattilaistemme kanssa heidän sopimuksensa ajan ja ilmoitamme heille, kun heidän tilinsä on uusittava, jotta he voivat halutessaan kieltäytyä uusimisesta. Tämä tapaus oli harvinainen virhe, ja käsittelemme asiaa vastaavan tiimin jäsenen kanssa varmistaaksemme, ettei se toistu. Pahoittelemme tästä herra Albrittonille aiheutunutta vaivaa ja olemme iloisia, että olemme pystyneet ratkaisemaan sen.”

Tämän raportin ajankohtana Albritton sanoi, ettei ollut vieläkään saanut hyvitystä.

Muut pienyritykset väittävät, että Angin sisaryritys HomeAdvisor ei myöskään toimittanut sitä, mitä he odottivat. Federal Trade Commission on tehnyt yritystä vastaan ​​hallinnollisen valituksen.

FTC väittää, että HomeAdvisor petti yrityksiä liidien laadusta ja lähteestä sekä siitä, kuinka usein liidit johtivat todellisiin työpaikkoihin, ja käytti väitetysti petollista “ilmaista kokeiluversiota” -tarjousta todellisille mahdollisille jäsenille.

Better Business Bureau sanoo, että yritysten omistajien ei kuitenkaan tarvitse käyttää paljon rahaa liiketoimintansa edistämiseen. Napsauta tätä nähdäksesi BBB:n vinkit tavoista markkinoida yritystäsi pienellä budjetilla.

(KATSO ALLA: Asunnonomistajat pyytävät lääniä tutkimaan rakentajan työtä)

Leave a Comment