Penn State -opiskelija löytää intohimoa kirjontaan pienyritysten kautta

Kun COVID-19:n aiheuttamat rajoitukset iskivät kansaan, kaikki etsivät todennäköisesti harrastuksia uuden vapaa-ajan täyttämiseksi. Jotkut ovat saattaneet ryhtyä ompelemaan, oppimaan yksipyöräilemään tai yksinkertaisesti aukaisemaan keittokirjan.

Vaikka monet uusista harrastuksistamme eivät kestäneet, Owen McGee’s kesti. luoja Happy Valley ThreadsMcGee omaksui lahjakkuutensa ja intohimonsa ainutlaatuisia vaatetuotteita kohtaan luomalla kukoistavan kirjontayrityksen.

Vanhempi televiestintäalan pääaineenaan Penn Statessa työskentelevä McGee alkoi leikkiä vaatteiden kirjontalla pandemian alkaessa ja on sittemmin tehnyt 300 tilausta Penn Statersille ja muille korkeakouluopiskelijoille.

“Olin niin kyllästynyt, että aloin juuri tehdä vaatteita itselleni”, McGee sanoi.


Owen McGeen luvalla

Hänen harrastuksensa lähti liikkeelle, kun ihmiset alkoivat kommentoida hänen collegepaitaansa julkisesti ja kysyä, voisiko hän ostaa sellaisen. McGee ajatteli: “Miksi ei?” ja teki Instagram-sivun, jolla nyt, kaksi vuotta myöhemmin, on yli 700 seuraajaa.

Vaikka McGee aloitti yksinkertaisista malleista, hän on päivittänyt suurempaan kirjontakoneeseen ja voi nyt ommella minkä tahansa kuvion melkein mille tahansa kankaalle. Hän sanoo, että kirjonta antaa hänelle mahdollisuuden auttaa asiakkaitaan toteuttamaan unelmansa vaatteiden kautta.

“On aika hauskaa saada ihmiset ottamaan yhteyttä minuun omilla ideoillaan ja toteuttamaan muiden ideoita”, McGee sanoi.

Happy Valley Threads, kuten nimestä käy selväksi, alkoi vain Penn Staten opiskelijoille. Nyt McGee on saanut tilauksia korkeakouluista ympäri kansakuntaa, kuten Clemson ja Syracuse.

McGee on Theta Delta Chin jäsen, ja Happy Valley Threadsin ylläpitäminen on antanut hänelle mahdollisuuden laajentaa verkostoaan ja tavata ihmisiä eri veljeskunnissa ja organisaatioissa.

“Nähdään ihmisiä [that ordered when I’m] ulkona tai jopa hupparin päällä ja herättää keskustelua ja vain oppia tuntemaan ihmisiä entistä enemmän”, McGee sanoi.

Vaikka McGee on perustaja, hän saa apua graafiselta suunnittelijalta ommeltiedostojen luomiseen kuvioista. Tämän jälkeen tiimi määrittää värit langoille ja hinnoittelee kappaleet kuvion kirjonnassa tarvittavan ommelmäärän perusteella.


Owen McGeen luvalla

Graafisen suunnittelijan lisäksi toinen avainhenkilö, joka edelleen auttaa häntä, on McGeen äiti. Sen lisäksi, että hänen äitinsä opetti hänelle kaiken kirjontasta, hän itsekin rakastaa kirjontaa ja auttaa McGeetä jongleeraamaan Happy Valley Threadsia opiskellessaan Penn Statessa.

“Olen tarpeeksi onnekas, että saan hänet auttamaan taustalla, kun olen luokissa”, McGee sanoi.

McGee pohtii omaa prosessiaan ja kehottaa muita samanlaisia ​​mahdollisuuksia etsiviä opiskelijoita löytämään tavan erottua joukosta, omistamaan aikaansa intohimolleen ja aina oppimaan virheistään.

“Vuosi sitten minulla ei ollut aavistustakaan, että minulla olisi niin paljon tilauksia, ja ajattelin vain, että se olisi pieni sivujuttu, mutta itse asiassa se oli jotain, mitä haluan tehdä koulun jälkeen”, McGee sanoi.

Valmistumisensa jälkeen McGee sanoo jatkavansa yrityksensä rakentamista ja työskentelevänsä kokopäiväisesti, kun hän suunnittelee oman brändinsä perustamista.

“Minulla on paljon enemmän aikaa kasvattaa sivua ja tehdä mitä tahansa sen laajentamiseksi”, McGee sanoi.

Tilauksen tekemisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä McGeen suoraan Happy Valley Threadsin viestillä. instagram. Tilausten hinta vaihtelee 40–70 dollarin välillä, ja niiden vastaanottaminen kestää kahdesta kolmeen viikkoa tilauksen suunnittelusta ja määräpaikasta riippuen.

Alex on toisena opiskelijana New Canaanista, CT:stä, suorittaen kirjanpidon maisteriohjelmaa ja sivuaineena sekä journalismia että yrittäjyyttä ja innovaatioita. Hän viettää suurimman osan vapaa-ajastaan ​​ystävien kanssa katsoen Curb your Enthusiasm tai yrittää selvittää busseja. Suosikkiasioita ovat aamiaisvoileipien syöminen sunnuntaiaamuna, uuden musiikin kuuntelu ja… tietysti käyttöjärjestelmälle kirjoittaminen! Hänet tavoittaa sähköpostin kautta [email protected] tai Twitter @aalexpepe

Leave a Comment