Momentum kasvaa Vision 2045 -kampanjan ympärillä puhtaamman liiketoiminnan puolesta

Arvostettu tuotantoyhtiö TBD Media Group on koonnut yhteen yrityksiä eri puolilta maailmaa ja eri toimialoilta esittelemään nykyisiä toimia, jotka asettavat standardin paremmille käytännöille, jotka suojaavat ihmisiä, planeettaamme ja voittoa.

Sarjassa vakuuttavia dokumentteja TBD Media Group kertoo maailmanlaajuiselle yleisölle tarinan siitä, kuinka kestävän kehityksen tavoitteita saavutetaan: sijoitusmarkkinoiden muuttamisesta uusimman teknologian käyttöön toimitusketjun hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, nämä elokuvat antavat ajatusjohtajille alustan. strategiansa laatimisesta luonnonvarojen suojelemiseksi ja korjaamiseksi.

Paul ZaniniTBD Media Groupin perustaja ja toimitusjohtaja sanoo:

“Näemme valtavan muutoksen niiden yritysten asenteissa ympäri maailmaa, jotka katsovat lyhyen aikavälin voittoja pidemmälle kuvitellakseen oikeudenmukaisempaa tulevaisuutta, puhtaampaa planeettaa ja pitkän aikavälin kestävyyttä. YK on asettanut valtavan haasteen maailman yrityksille, ja olemme nähdessäni rohkeimmat ja intohimoisimmat johtajat astuvan tähän haasteeseen. Huonoja uutisia johtavassa mediaympäristössä voin ylpeänä todeta, että TBD:n elokuvantekijöiden tiimi käyttää kykyjään tuodakseen toivoa kaikille, jotka kyseenalaistavat maailma voidaan korjata. He voivat, ja nämä elokuvat selittävät kuinka.”

Zanini uskoo, että tällainen sitoutuminen on välttämätöntä positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi. Hän sanoo:

“Meillä ei ole pessimismin ylellisyyttä. Vain optimistit näkevät paremman huomisen ja TBD Media Groupilla on osana uutismaisemaa velvollisuus korostaa Vision 2045 -yritysten edistymistä. Kiireelliset ongelmat ovat täällä, meidän on vain otettava opiksi.”

Vision 2045 -dokumenttisarjassa tarkastellaan, kuinka maailman kunnianhimoisimmat yritykset hyödyntävät innovaatioita YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tässä julkaisussa mukana olleet yritykset:

AMAG Group, Amprion, BDO Unibank, Beiersdorf, Chandos Construction, CIEL Textile, ITRenew, Kin + Carta, Parkland Corporation, SMS Group, Techem GmbH, Temasek International.

Lisätietoja Vision 2045 -kampanjasta löydät täältä: https://vision2045.com/

Tietoja TBD Media Groupista:
TBD Media Group on kansainvälinen, määrätietoinen mediakehittäjä, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja hallituksia kertomaan bränditarinoitaan inhimillisesti ja suoraan. Lue lisää osoitteesta https://www.tbdmediagroup.com/

Jenna-Leigh Ancill
Markkinointipäällikkö
TBD Media Group
[email protected]

Kuva – https://mma.prnewswire.com/media/1800643/TBD_Media_Group_Climate_Change.jpg

SOURCETBD Media Group

.

Leave a Comment