McKinney PAC lanseeraa tehtävänsä “mestauttaa julkista koulutusta”

Julkisten koulujen kannattajat McKinneyssä ovat perustaneet Public Schools First McKinney -poliittisen toimintakomitean, jonka tavoitteena on tukea julkisia kouluja käynnissä olevan kirjan kieltoa koskevassa kiistassa, joka on kohdistettu McKinney ISD:n järjestelmänvalvojille ja opettajille.

Angie Bado, Public Schools First McKinneyn perustaja ja puheenjohtaja, sanoo, että hän oli motivoitunut PAC:n perustamiseen nähtyään “enemmän ja enemmän hyökkäyksiä julkisia kouluja vastaan”, jotka olivat poliittisesti motivoituneita.

“Se oli räikkää”, Bado sanoi. “Ja olen huolissani julkisen koulutuksen suunnasta.”

PAC toimitti virallisesti paperit osavaltiolle viime viikolla, hän sanoi.

Kahden opettajan äiti ja entinen kouluttaja Bado sanoo, että PAC on “yleinen tarkoitus”, jonka tehtävänä on taistella julkisten koulujen puolesta ruohonjuuritasolla. Kun he keräävät rahoitusta, he aikovat hyväksyä ehdokkaita ja tukevat “julkisten koulujen” lainsäädäntöä, hän sanoi.

“Missiomme on edistää julkista koulutusta McKinneyssä ja sen ulkopuolella”, Bado sanoi.

McKinneyn pormestari George Fuller on PAC:n johtaja. Maanantaina hän rohkaisi Facebookissa muita asukkaita tukemaan PAC:tä sekä tukemaan alueen kouluttajia.

“Julkinen koulupiirimme täällä McKinneyssä on jo kuukausien ajan ollut useiden ääriryhmien hyökkäyksen kohteena, jotka perustuvat ensisijaisesti poliittiseen agendaan”, Fuller kirjoitti. “Kirjakieltoaihe on ollut ensisijainen painopiste, ja vaikka nämä ryhmät ovat onnistuneet saamaan tahtomattaan vanhemmat mukaansa, he ovat tehneet sen käyttämällä petoksia ja vääristymiä.”

Fuller jatkoi kirjoittaessaan: ”Opettajamme ja henkilökuntamme valitsivat tämän ammatin nimenomaan halun vuoksi huolehtia ja suojella lapsia, mikä on harhaanjohtavaa ja vastuutonta vihjailua. Tämän poliittisen ja puolueellisen leikkikirjan taktiikan sivuvahinko on se, että suuret opettajat, hallintovirkailijat ja muut opettajat voivat varoa taistelua ja päättää jättää ammatin.

McKinney osallistui laajempaan republikaanien johtamaan yritykseen arvioida kirjoja Texasin kouluissa helmikuussa, kun vanhemmat Paul ja Rachel Elliott haastoivat piirin poistamaan kampuksilta 282 sopimattomiksi katsomansa kirjaa.

McKinney ISD:n tiedottaja Cody Cunningham sanoi viime viikolla, että Elliotts “eivät saaneet prosessia päätökseen kirjojen haastamiseksi eivätkä ole esittäneet muita kirjahaasteita.”

Pormestari Fullerin lisäksi Bado sanoo, että PAC:lla on tukea alueen kouluttajilta ja asukkailta.

Hän sanoi, että hän kuulee jo muilta, jotka haluavat perustaa samanlaisia ​​PAC:ita. Hänen tavoitteenaan on saada “Public Schools First” PAC muissa Pohjois-Texasin yhteisöissä, jotka kaikki toimivat ruohonjuuritasolla.

Leave a Comment