Marshawn Lynch tekee donitseja zambonissa kulttuurin puolesta NHL-joukkueen omistajana

(Kuva: Jason Kempin / Getty Images for Nickelodeon)

Marshawn Lynch tekee urheilussa kaikkensa kulttuurin hyväksi, ja nyt NHL:n omistajan boxiin astuttuaan hän säilyttää saman energian.

Lynch oli äskettäin videolla Seattle Krakenin laitoksessa tekemässä munkkeja Zambonilla. Muutos oli sekoitus Bay Arean sivunäytösautokulttuuria ja ainutlaatuista Black Boy -iloa, jonka Marshawn Lynch on nostanut valtavirran silmiin.

Tiimi ilmoitti äskettäin, että sekä Lynch että levytaiteilija Macklemore ovat nyt kaksi vähemmistösijoittajaa franchisingissa. Lynch on entinen Seattle Seahawksin tähti, joka auttoi joukkuetta voittamaan Super Bowlin.

Beast Moden laajennussuunnitelma

“Tämä on jotain, jota en olisi koskaan kuvitellut”, Lynch sanoi lausunnossaan CNBC:lle. ”Olen aina haaveillut pelaamisesta ammattijoukkueessa, mutta sellaisen omistaminen on jotain erityistä, kun muistelen joitain saavutuksiani. Olen [going to] jatka siunausteni laskemista.”

Raporttien mukaan NHL allekirjoitti sopimuksen aiemmin tässä kuussa, ja Lynchin yhteisön ponnistelut tekivät hänestä ihanteellisen kumppanin.

“Meille emme tarvinneet lisäsijoittajia, mutta asia, joka houkutteli meidät näihin tyyppeihin, oli heidän kiinnostuksensa yhteisöaktivismiin tämän organisaation kautta, ja se on iso juttu”, Seattle Krakenin toimitusjohtaja Tod Leiweke sanoi CNBC:lle.

“Häntä kiinnostaa ajatus siitä, millaista on olla omistaja, sekä bisnespuoli ja rahoitus.”

Yhteisöaktivismi

Lynch tuo yhteisöaktiivisuutensa uuteen sopimukseen ja on osa NHL:n Hockey Is for Every -kampanjaa. Heidän verkkosivustonsa mukaan ohjelma käyttää jääkiekkoa ja Liigan globaalia vaikutusvaltaa positiivisen yhteiskunnallisen muutoksen edistämiseen ja osallistavampien yhteisöjen edistämiseen.

Hockey Is For Every -kampanja tukee kaikkia joukkuekavereita, valmentajia tai faneja, jotka tuovat sydäntä, energiaa ja intohimoa kentällä. Ohjelma uskoo, että kaikkien jääkiekkoohjelmien tulee tarjota turvallinen, positiivinen ja osallistava ympäristö pelaajille ja perheille rodusta, ihonväristä, uskonnosta, kansallisesta alkuperästä, sukupuoli-identiteetistä tai ilmaisusta, vammaisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja sosioekonomisesta asemasta riippumatta.

Lynch on luonut laajan liiketoimintasalkun sen jälkeen, kun hän jäi eläkkeelle NFL:stä kolmannen kerran kauden 2019 jälkeen. Hän teki matkansa kannattaville kannabiksen elämäntapamarkkinoille Dodi Blunts -tuotteellaan, joka on palmulehtipaperilla valmistettu esirulla.

Uusia Projekteja

“Dodi on aina ollut osa elämääni”, Lynch sanoi Forbesille vuoden 2021 alussa. “Jos aioin perustaa marihuanayrityksen, halusin varmistaa, että tein sen oikein.”

Raporttien mukaan yrityksen ensimmäinen tuote on THCa-timanteilla infusoidut tylpit, joissa käytetään luonnonmukaisesti viljeltyä kannabiskantaa nimeltä Zkittlez, jonka Lynch ja hänen ystävänsä ovat “kuroineet”.

Lynch on myös saavuttanut merkittäviä aaltoja Beast Mode Apparel -asullaan, joka on hänen vuonna 2014 lanseeraamansa elämäntapa- ja vaatebrändi. Lynch on astunut arjen tilaan yritysmainonnassa, jossa hänen aito Bay Area -persoonallisuutensa ja kulttuurinsa pidetään nyt valuuttana.

Kun NHL, kuten NASCAR, laajentaa markkinoitaan muihin kulttuureihin, Marshawn Lynchin epätavallinen persoonallisuus on uusi hyödyke urheiluliiketoiminnassa.

Leave a Comment