Lululemon (LULU) julkisti uudet 5 vuoden tavoitteet analyytikkopäivänä 2022

Asiakas katselee urheiluvaatteita Lululemon-liikkeessä.

Xaume Olleros | Bloomberg | Getty Images

Lululemon aikoo kaksinkertaistaa vuoden 2021 liikevaihtonsa seuraavien viiden vuoden aikana, jolloin se saavuttaa 12,5 miljardin dollarin myynnin vuoteen 2026 mennessä, kun jälleenmyyjä ajaa Covid-pandemian aiheuttamaa treenivaatteiden kysyntää.

Lululemon julkisti keskiviikkona kourallisen pidemmän aikavälin kasvutavoitteita, mukaan lukien miesten liiketoimintaansa, ennen suunniteltua analyytikkopäivätapahtumaa. Se mainitsi kolme keskeistä vauhtia tulevina vuosina: tuoteinnovaatiot, asiakaskokemus ja markkinoiden laajentuminen.

Urheiluvaatteiden jälleenmyyjä pyrkii kaksinkertaistamaan miesten liikevaihtonsa, kaksinkertaistamaan digitaalisen myyntinsä ja nelinkertaistamaan kansainväliset liikevaihtonsa seuraavan viiden vuoden aikana. Lululemon kiusoitti uuden jäsentarjouksen virallista debyyttiä tulevina kuukausina sekä sen etenemistä Espanjaan ja Italiaan uusien kivijalkakauppojen kautta.

“Olemme kasvumatkamme alkuvaiheessa”, sanoi Lululemonin toimitusjohtaja Calvin McDonald lausunnossaan. “Olen innoissani voidessani viedä kasvustrategiamme uudelle tasolle.”

Yhtiön osake nousi yli 2 % ennakkokaupassa uutisesta.

Jälleenmyyjän myynti kasvoi yli 40 % vuonna 2021 edellisvuodesta ja oli 6,25 miljardia dollaria, mikä vauhditti vahvaa suoraa kuluttajille suuntautuvaa liiketoimintaa ja sen joogahousujen, leggingsien ja urheiluliivien myyntiä ulkomailla. Se on verrattuna 3,98 miljardin dollarin liikevaihtoon vuonna 2019.

Huhtikuussa 2019 Lululemon oli asettanut useita taloudellisia tavoitteita, mukaan lukien tuolloin syntyneen miesten liiketoimintansa kaksinkertaistaminen vuoteen 2023 mennessä. Se päätyi saavuttamaan miesten tavoitteen kaksi vuotta etuajassa ja myös kolminkertaisti digitaalisen liikevaihdon vuodesta 2018 vuoteen 2021.

Viitaten The NPD Groupin tietoihin Lululemon kertoi saavuttaneensa enemmän markkinaosuutta maailmanlaajuisesti kuin mikään muu merkki aikuisten aktiivivaateteollisuudessa vuosina 2019–2021. Sen kilpailijoita ovat jättiläiset, kuten Nike, Adidas ja Under Armour, sekä nousevat ja tulevat tuotemerkit kuten Vuori miehille ja Sweaty Betty naisille.

Kuluttajien halu pukeutua mukavasti ja viettää enemmän aikaa kotona on saanut monet näistä jälleenmyyjistä eteenpäin Covid-pandemian aikana.

Lululemonin osakkeet ovat nousseet noin 25 % viimeisen 12 kuukauden aikana. Osake päättyi tiistaina 404,66 dollariin.

Yhtiö kertoi keskiviikkona, että se arvioi osakekohtaisen tuloksen kasvavan liikevaihdon kasvua nopeammin seuraavan viiden vuoden aikana. Se aikoo kasvattaa myymälöidensä neliömetriä vuosittain pienillä kaksinumeroinen. Sen naisliiketoiminnan ja Pohjois-Amerikan divisioonan ennustetaan näkevän alhaista, kaksinumeroista vuotuista liikevaihdon kasvuvauhtia vuoteen 2026 asti.

Lululemonin talousjohtaja Meghan Frank kutsui tavoitteita “rohkeiksi mutta realistisiksi”.

Yhtiö mainitsi viimeaikaiset aloitteet, mukaan lukien sen ensimmäinen jalkineiden mallisto ja vaihto- ja jälleenmyyntiohjelma, jonka sen mukaan pitäisi auttaa näiden uusien taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viime kuussa McDonald kertoi analyytikoille tulospuhelun aikana, että ensimmäinen vastaus jalkineiden lanseeraukseen oli ollut “uskomaton”. Toistaiseksi Lululemon on julkaissut vain rajoitetun valikoiman naisten juoksukenkiä, ja miesten tuotteet putoavat ensi vuonna.

Lululemonin odotetaan jakavan enemmän näistä tavoitteista ja vastaavan analyytikoiden kysymyksiin kokouksessa, joka alkaa myöhemmin keskiviikkoaamuna.

Löydät Lululemonin tulostiedotteen kokonaisuudessaan täältä.

Tämä tarina kehittyy. Tarkista päivitykset.

.

Leave a Comment