Ihmiset ja yritykset: 20. huhtikuuta

Thomas. Moser täyttää 50 vuotta

Helmikuussa 2, 1972, Tom ja Mary Moser päätti kävellä epävarmaan tulevaisuuteen perustamalla Thosin. Moser-huonekaluyritys, jolla ei ole aavistustakaan, että heidän asiakkaisiinsa kuuluisi jonakin päivänä presidentit ja paavit.

Thomas. Moserin perustajat Tom ja Mary Moser juhlivat yrityksen hopeajuhlia tänä vuonna. Kolmen presidentin ja kahden paavin lisäksi Thos. Moser on luonut huonekaluja yksityisasuntoihin ja yliopistoihin. Osallistunut

”Meillä ei ollut erityistä syytä uskoa, että voisimme menestyä, mutta minun piti tehdä asioita puusta. Se oli niin yksinkertaista”, sanoi Tom Moser, joka jätti paikan Bates Collegen professorina aloittaakseen Thosin. Moser.

Vuosien varrella se on suunnitellut ja rakentanut huonekaluja George W. Bushin presidenttikeskukseen ja Ronald Reagan -kirjastoon sekä puhujapöydän Bill Clinton. Thomas. Moser rakensi myös seremonialliset istuimet Paavi Benedictus XVIVierailu Valkoisessa talossa vuonna 2008 ja paavi FrancisVierailu Philadelphiassa vuonna 2015. Yritys rakensi myös tuolin New Yorkin julkiseen kirjastoon ja kalusteita Harvardin, Yalen ja Duken yliopistoihin.

“Aloituksestamme kuluneiden 50 vuoden aikana maailmassa on paljon muuttunut”, sanoi Aaron Moser, Thomasin puheenjohtaja. Moser, mutta ajaton mallit on edelleen valmistettu ylpeydellä korkealaatuisista materiaaleista perinteisiä puuntyöstötekniikoita käyttäen.

Vuodesta 1987 lähtien Thos. Moser on toiminut 90 000 neliöjalan työpajassa Auburnissa, jossa on lähes 70 käsityöläistä ja -naista sekä esittelytiloja Freeportissa, Bostonissa, Washington DC:ssä ja San Franciscossa.

Mainos

Thomas. Moser vertaa perheen, kumppaneiden, työtovereiden ja asiakkaiden vahvaa juuristoaan amerikkalaiseen mustakirsikkapuuhun, jonka he korjaavat Alleganyn tasangolta valmistaakseen suuren osan kestävistä huonekaluistaan ​​sekä saksanpähkinäpuusta Missourin joen rannoilta.

Avoinna liiketoiminnalle

Optima Dermatology & Medical Aesthetics avasi uuden vastaanoton Scarborough’ssa 18. huhtikuuta osoitteessa 71 US Route 1, ja aikoo rakentaa uuden huippuluokan laitoksen lähelle Portlandiin. Harjoituksen vetää hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri Daniel Cuozzo, DO, FAADjoka on palvellut potilaita yli 25 vuotta.

Tunnustus

Evergreen Credit Union sai Small Business Administration District Director Award -palkinnon tunnustuksena luotto-osuuskunnan pyrkimyksille lisätä SBA-ohjelmien käyttöä ja pääsyä ohjelmiin, kuten Paycheck Protection Program. Tilivuonna 2021 Evergreen CU myönsi yli 2,3 miljoonaa dollaria 504 lainaa ja yli 9 miljoonaa dollaria PPP-lainoja, ja sen seurauksena se sijoittui ensimmäiselle sijalle Mainen luottoliittojen joukossa.

Myönnetty

Finding Our Voices, ruohonjuuritason voittoa tavoittelematon järjestö, joka jakaa selviytyneiden ääniä murtaakseen perheväkivallan hiljaisuuden, on myöntänyt Elmina B. Sewall Foundationilta 10 000 dollaria. Apuraha on tarkoitettu Get Out Stay Out Fund -rahastoon, joka antaa naisille mahdollisuuden päästä ulos vaarallisista parisuhdetilanteista sekä saada ja pitää lapsensa turvassa.

Tallenna päivämäärä

Portlandin alueellinen kauppakamari isännöi PROPELin, “nuorten ammattilaisten” hallituksen, ensimmäisessä henkilökohtaisessa verkostoitumistapahtumassaan vuonna 2022 Rising Tide Brewing Companyssa osoitteessa 103 Fox St. Portlandissa.

Liput “Spring Back Into Networking” -tapahtumaan torstaina 28. huhtikuuta klo 17.30 ovat saatavilla Eventbriten kautta. Early bird -pääsymaksu on 10 dollaria. Liput ovelta maksavat 15 dollaria, ja sisäänpääsyyn vaaditaan todistus COVID-19-rokotuksesta. Tilaisuus on kaikille avoin ja tarjolla on kevyitä alkupaloja ja baaripalvelua.

Mainos

” Edellinen

Leave a Comment